Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Project Manager til digitalt team

Har du en udpræget sans for projektledelse og erfaring indenfor markedsføring, indkøb eller controlling i detailhandlen? Er du kommercielt tænkende og har du lyst til at blive en del af et passioneret og kompetent team ved Danmarks største tilbudskanal – minetilbud? Så er du måske vores nye kollega.

Minetilbud, som er en del af FK Distribution, søger nu en initiativrig og selvstændig business project manager i en nyoprettet stilling. Som business project manager i vores digitale team, har du en projektledende rolle primært rettet mod vores B2B forretning.

Du tilbydes

Et spændende job du kan sætte dit præg på, og du bliver en del af en virksomhed, der har kort vej fra tanke til handling. Vi har store ambitioner på det digitale område, herunder at videreudvikle og effektivisere vores digitale kanaler. Du bliver involveret i en ambitiøs go-to-market strategi på nye digitale løsninger, der er rettet mod eksisterende, men også nye kunder. Opgaverne bliver alt fra digitale salgspræsentationer, kvalitetssikring af eksisterende aftaler, performanceopfølgning og koordinerende kundedialog.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har en høj grad af selvstændighed, formår at gribe de bolde der er i luften og er en udpræget teamplayer. Du får en central rolle og vil derfor være teamets naturlige bindeled til salgsafdelingen – men skal også bidrage til afdelingens øvrige support opgaver. Du refererer til Head of Business for minetilbud, arbejder tæt sammen med content- og business science og indgår i et mindre supportteam.

Dine opgaver kan variere og udvikle sig over tid, men er i en opstart;

 • Kvalitetssikring af digitale kundeaftaler og koordinerende kundedialog
 • Udarbejdelse af digitale salgspræsentationer
 • Deskresearch og support til Head of Business
 • Koordinerende rolle i forhold til FKs salgsafdeling
 • Administrative opgaver i support team

Om dig

Det falder dig naturligt at tage ansvar, og som person er du empatisk, udadvendt og besidder evnen til at snakke med folk på alle niveauer. Du er entusiastisk og samarbejdsorienteret i alt, hvad du har med at gøre. Det er vigtigt, at du i dit arbejde formår at komme hele vejen rundt om en opgave og sikrer at den bliver løst og fulgt til dørs.

Jobbet er for dig, der:  

 • Er en dygtig kommercielt tænkende projektleder
 • Er struktureret og detaljeorienteret, og leverer kvalitet fremfor kvantitet
 • Har et forretningsorienteret mindset og trives med mange samtidige opgaver
 • Har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling i detailhandlen
 • Har erfaring som projektleder eller controller fra bureau, indkøbs- eller marketingafdeling
 • Har højt niveau i Power Point og Excel (krav) 

FK Distribution er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er i Tilst. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Susanne Juhl på tlf. 6124 6684. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Nutrition Scientist in business unit Health & Performance - Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Viby J
Are you ready to expand and use your knowledge of human nutrition to support the delivery of business results, through communication and translation of scientific evidence? And would it appeal to you to participate in setting tomorrow s agenda for w...
Indrykket:1. maj 2020