Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business relations manager til videreudvikling af Roskilde Universitets virksomhedssamarbejder

Interesserer du dig for koblingen mellem forskning, uddannelse og virksomheder? Vil du være med til at videreudvikle samarbejdet mellem Roskilde Universitet (RUC) og virksomheder og institutioner? Har du erfaring med at udvikle, koordinere og administrere projekter og at finde fundingen til dem?

Hvis du kan svare ja til de tre spørgsmål, så kan det bliver dig, som skal videreudvikle RUC´s eksterne virksomhedssamarbejder. Det handler om at videreudvikle samarbejdet fra enkeltprojekter til et mere organiseret samvirke inden for RUC’s styrkepositioner. Du vil træde ind i et spændende job med stor frihed til at tænke nyt og skabe nye former for samarbejder mellem RUC og vores omverdenen.

Om stillingen
Du skal både arbejde med samarbejder mellem os og større virksomheder nationalt og internationalt og bidrage til udviklingen af Region Sjælland gennem regionalt forankrede forsknings- og udviklingsprojekter. De konkrete projekter kan for eksempel ligge inden for sundhed, bæredygtighed, erhvervsudvikling, uddannelse samt offentlig ledelse og kommunikation.

Du kan se frem til en bred vifte af opgaver. På den ene side omfatter de kontakter internt på RUC til forskere og på den anden side kontakter til eksterne partnerne, private virksomheder, kommuner, erhvervsfremmeaktører og mange andre. Du bliver ansvarlig for at etablere en række innovationssamarbejder mellem private virksomheder og forskere på RUC, samt for den opsøgende kontakt.

Om dig
Du bliver en vigtig del af RUC’s ansigt udad til, og vi forventer, at du har følgende profil:

 • Relevant akademisk uddannelse, for eksempel cand. merc, cand.soc, eller lignende
 • Mindst 5 års relevant erhvervserfaring og gerne fra den private sektor
 • Businessminded tilgang med et stort netværk inden for den private sektor
 • Solidt kendskab til innovationssamarbejde og forskningsverdenen
 • Stærk kommunikatør der kan formidle kompleks forskning til brede målgrupper
 • Erfaring med strategisk fundraising og kendskab til bevillingsgivers dagsordener (for eksempel Innovationsfonden og EU's strukturfonde)
 • Resultatorienteret og kan sikre at gode ideer bliver til konkrete udviklingsprojekter
 • Udadvendt netværker der er god til at skabe og bibeholde strategiske samarbejdsrelationer

Om os
Du bliver en del af Kommunikation og Rektorsekretariat, team Forskningsservice. Stillingen rummer gode muligheder for sparring, men du skal i høj grad kunne arbejde selvstændigt og være initiativrig. Samtidig er det vigtigt både at kunne arbejde sammen med og skabe relationer til forskere og virksomheder samt at du kan skabe matchet mellem de to parter.

Ansættelse
Stillingen er til besættelse den 1. juni 2018.
Du ansættes som AC-fuldmægtig og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC og der er mulighed for forhandling af et individuelt tillæg.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Hvas på eh@ruc.dk / 46 74 33 93 eller teamleder Jens Kofod på jensk@ruc.dk / 61 95 11 99.

Ansøgning

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:
 1. Motiveret ansøgning
 2. CV
 3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 19. april 2018.
Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.
Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 24. april.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her