Business Unit Manager

STILLINGEN
Til at stå i spidsen for et af koncernens forretningsområder i tekstilbranchen søger vi til en nyoprettet stilling en Business Unit Manager. 
Du skal lede, vejlede, supportere, rådgive og udvikle dine kollegaer gennem de daglige udfordringer, samt medvirke til at skabe en solid fremtidig vækst inden for virksomhedens eksisterende produktkategorier.
Du skal også fungere som et aktivt bindeled mellem kunderne, leverandørerne og kollegerne forstået således, at du har til opgave at sikre, at dialogen, indkøbs- og salgsprocessen optimeres og professionaliseres.
 
Du vil skulle kortlægge og kvalificere de eksisterende strukturer og arbejdsprocedurer i arbejdsteamet med henblik på efterfølgende at sikre, at der i virksomheden bliver skabt en mere fokuseret og effektiv behandling af salgsprocessen, såvel som i de nødvendige up-stream aktiviteter (indkøb, produktion, lagerstyring, og leverance).
Vi ser et stort potentiale indenfor såvel mersalg til den eksisterende kundekreds som tilgang af nye kunder. Potentialet omfatter også tilgang af nye produkter.  
Vi forventer, at du efter en grundig introduktion vil være i stand til at udarbejde en ny strategiplan for forretningsenheden - en plan du naturligvis selv står i spidsen for at implementere. I øjeblikket er vi primært aktive i Danmark, men der er et stort uopdyrket eksportpotentiale.  
 
Du må forvente selv at skulle tage aktiv og operationel del i de forskellige opgaver på alle niveauer.

DIN BAGGRUND
En overskrift vi kunne sætte på din profil kunne være "Struktureret entreprenør med godt humør". Du skal se opgaven som en 3-deling mellem salg, udvikling og drift - med hovedfokus på salg. Det er således et krav, at du har en del års erfaring med B2B salg, og at du er i stand til at forstå værdikæden i branchen.
 
Du trives i et fællesskab, og du holder af at arbejde ærligt, imødekommende som teamplayer og er indstillet på at vise, hvad du kan ”på den gode måde”. Desuden er du nysgerrig, hurtig til at lære og struktureret i dit arbejde, og så smitter dit gode humør og motiverende lederstil af på dine kollegaer. Det er vigtigt, at du går forrest og viser det gode eksempel ved selv at deltage operationelt i opgaveløsningen.
Du har erfaring med enten selv at drive et forretningsområde, eller du har været en stærk drivkraft i udviklingen af et forretningsområde. Vi ser meget gerne, at du har erfaring fra tekstilverdenen, men vi er åbne for andre tilgange til stillingen. Vi forventer, at du behersker dansk og engelsk på godt forhandlings niveau, og at du har et godt IT niveau.

VI TILBYDER
En spændende nyoprettet stilling, hvor du får store muligheder for at sætte dit solide aftryk på forretningsenheden. Du får stor støtte fra koncernens centrale funktioner, og styrer selv din enhed. 
Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette.    
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.