Busmekaniker-Mekaniker-Landbrugsmaskinmekaniker

Busmekaniker (minibusser, rutebusser og turistbusser) der kan lave lidt af hvert,

- som kan arbejde selvstændigt

- som selv kan løse udfordringerne 

- som kan bestille reservedele hjem

- som kan få noget fra hånden 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017252Phoenix-169a7cd912019-05-06T00:00:00Busmekaniker-Mekaniker-Landbrugsmaskinmekaniker

Busmekaniker (minibusser, rutebusser og turistbusser) der kan lave lidt af hvert,

- som kan arbejde selvstændigt

- som selv kan løse udfordringerne 

- som kan bestille reservedele hjem

- som kan få noget fra hånden 

Busmekaniker (minibusser, rutebusser og turistbusser) der kan lave lidt af hvert, - som kan arbejde selvstændigt - som selv kan løse udfordringerne - som kan bestille reservedele hjem - som kan få noget fra hånden11jobnet169a7cd9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandVesthimmerlandEuropaDanmarkJyllandNordjyllandRebild3520592Midtbus Jylland11Hjortkærsvej 259600AarsDKDanmark0gynter@midtbusjylland.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent754441JobNet4983479498347910005-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=169a7cd9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=169a7cd9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=169a7cd9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=169a7cd9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri361702066Gynter Kristensengynter@midtbusjylland.dkDKDanmarkDKDanmark330042909Mekaniker søges til vores værksted i HobroRobot Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Hobro og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med: service reparation test- og fejlfindingsopgaver Stillingen er 37 timer pr. uge. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgningsfrist 01.07.2019 Du får mere end du forventer Vi tilbyder: gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone fordelagtigemedarbejderordninger løn efter kvalifikationer efteruddannelse pensionsordning overenskomst Ansøgning Søg stillingen via dette link Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Indehaver Lars Møller ( 45) 7370 8925 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen her

Bliv en del af koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Hobro og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. 


Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver.

Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

 

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med:

 • service
 • reparation
 • test- og fejlfindingsopgaver

Stillingen er 37 timer pr. uge.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist 01.07.2019

 

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder:

 • gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone
 • fordelagtigemedarbejderordninger
 • løn efter kvalifikationer
 • efteruddannelse
 • pensionsordning
 • overenskomst

Ansøgning

Søg stillingen via dette link

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Indehaver Lars Møller (+45) 7370 8925

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen her

 

Skorstensgaard Hobro ApSHobro2019-06-17T00:00:002019-07-01T00:00:00
330044970Selvstændig mekanikerRobot Tænker du på at være automekaniker? Tænkler du på at være selvstændig? Vi søger samarbejde med automekaniker der har lyst til at arbejde selvstændig. Vi tilbyder lokaler. Vi tilbyder kontorfællesskab, Vi tilbyder et miljø med flere partnere. Er det noget der frister? fuld eller deltid! Kontakt os for flere oplysninger.

Tænker du på at være automekaniker?

Tænkler du på at være selvstændig?

Vi søger samarbejde med automekaniker der har lyst til at arbejde selvstændig. Vi tilbyder lokaler. Vi tilbyder kontorfællesskab, Vi tilbyder et miljø med flere partnere. 
Er det noget der frister? fuld eller deltid! Kontakt os for flere oplysninger.

Himmerland Fri Produkt IVSRanum2019-06-19T00:00:002019-07-01T00:00:00
330045366Kabinescooter i Hobro søger ny medarbejderRobot Vi har travlt og søger en ny medarbejder, der har interesse for strøm og elbiler. Dine opgaver bliver bl.a.: Montering af batterier Montering af oliefyr Montering af ekstra udstyr Eventuelt også opgaver ude af huset Din baggrund kan være mekaniker, montør eller noget helt tredje. Det vigtigste for os er, at du har elteknisk erfaring, og ikke mindst har stor lyst og interesse for strøm og elbiler. Så skal vi nok lære dig op i opgaven. Vores nye medarbejder skal være: Mødestabil Kunne arbejde selvstændigt Fleksibel fx. når vi har ekstra travlt Du får fire gode kolleger, og vores arbejdstid er mandag til torsdag fra kl. 07.30 16.00 og fredag til kl. 13.00. Løn efter kvalifikationer. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende. Send din ansøgning på rs@kabinescooter.dk eller ved at ringe til Rene Sørensen på telefon: 7196 0310. Kabinescooter Danmark sælger, bygger og servicere de populære elektriske 3 hjulet kabinescootere som mange køber som et billigt miljø rigtigt alternativ til den traditionelle bil. Vores produkt leveres med bly eller litium batterier.

Vi har travlt og søger en ny medarbejder, der har interesse for strøm og elbiler.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Montering af batterier
 • Montering af oliefyr
 • Montering af ekstra udstyr
 • Eventuelt også opgaver ude af huset

Din baggrund kan være mekaniker, montør eller noget helt tredje. Det vigtigste for os er, at du har elteknisk erfaring, og ikke mindst har stor lyst og interesse for strøm og elbiler. Så skal vi nok lære dig op i opgaven.

Vores nye medarbejder skal være:

 • Mødestabil
 • Kunne arbejde selvstændigt
 • Fleksibel fx. når vi har ekstra travlt

Du får fire gode kolleger, og vores arbejdstid er mandag til torsdag fra kl. 07.30 – 16.00 og fredag til kl. 13.00.

Løn efter kvalifikationer. 

Ansættelse er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

Send din ansøgning på rs@kabinescooter.dk eller ved at ringe til Rene Sørensen på telefon: 7196 0310.

"Kabinescooter Danmark sælger, bygger og servicere de populære elektriske 3 hjulet kabinescootere som mange køber som et billigt & miljø rigtigt alternativ til den traditionelle bil. Vores produkt leveres med bly eller litium batterier."

ASSP - Danish Electric Vehicles A/SHobro2019-06-20T00:00:002019-07-09T00:00:00
330045476Dygtig og erfaren mekaniker søgesRobot Til vores eget værksted søger vi en erfaren og alsidig mekaniker, der både kan håndtere personvogne, varevogne, lastbiler og vores andet kørende materiel. I stillingen bliver du primær ansvarlig for vores varevogne, med daglig servicering og klargøring til syn. Stillingen refererer til værkstedchef Kurt Baade Andersen. Du har en stor berøringsflade med dine kolleger og vi forventer, at du har en udpræget serviceminded tilgang og fleksibilitet og tænker i løsninger, der sikrer, at vi får bilerne hurtigt og sikkert i drift igen. Som mekaniker bliver du en del af en professionel velrenommeret virksomhed, der er i kraftig vækst. Vi har en klar vinderstrategi for fremtiden, og konstant fokus på vækst, udvikling og trivsel. Vi er ærlige og optræder i alle sammenhænge ordentligt med en god tone, både internt og eksternt. Dine erfaringer som mekaniker er mindst 10 år og har du erfaring fra entreprenørbranchen vil det været et fortrin, men ikke et krav. Dine arbejdsopgaver er Reparation og servicering af personbiler, varevogn, lastbiler og entreprenørmaskiner Kørende servicering af biler og materiel på byggepladser Løbende optimering af processer og arbejdsgange Vi forventer, at du er stærkt selvstændig og resultatorienteret med en ekstraordinær evne til håndtere kundeservice på en fantastisk måde. Din indstilling til dine omgivelser er åben og du kommunikerer beslutsomt, direkte og fornuftigt på alle niveauer - med en positiv adfærd og udstråling. Du arbejder systematisk og proaktivt, med en særlig kompetence indenfor planlægning af din tid. Som IT-bruger er du velbevandret og har et godt bruger-niveau. Vi tilbyder En spændende og krævende stilling i en ambitiøs virksomhed, hvor du får stor medindflydelse på din egen hverdag. Vi anerkender frihed under ansvar og har stor fokus på trivsel og ordnede personaleforhold. Du inviteres ind i et vækstorienteret arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet og lysten til at gå de ekstra mil for en god løsning forventes. Du får på værkstedet to meget dygtige og dedikerede kolleger, der vil give dig det bedste grundlag en succesfuld opstart og glæde i hverdagen. Din personlighed og matchet med vores nuværende stab er afgørende, derfor indgår personaleanalyser og tests som et naturligt element i ansættelsen. DU har som minimum kørekort til bil og ønskeligt også lastbil. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning Vi ansætter hele mennesker og tror på den positive dialog. Derfor ringer du for at høre til stillingen, fordi den interesserer dig mere end blot et job. Matcher dine kvalifikationer det, vi søger, finder vi sammen et tidspunkt for en dialog om stillingen. Har du spørgsmål til stillingen bedes disse rettet til Værkstedschef Kurt Baade Andersen på 45 4052-2790 (kun mellem kl. 07.00-08.00) eller HR Forretningsudviklingschef Cristian Willum på: 45 4052-2731. Du bedes sende din ansøgning til Cristian Willum på cw@gn-as.dk således at vi har den i hænde senest 26. juni 2019. Vi afholder samtaler løbende og besætter stillingen, så snart vi vurderer, at vi har rette kandidat. Om Gunnar Nielsen A S Gunnar Nielsen, som etablerede virksomheden, stammer oprindelig fra Hornum og startede som anlægsentreprenør i forbindelse med, at han i 1963 flyttede til Aars. I dag er Gunnar Nielsen A S en førende entreprenørvirksomhed med mere end 160 ansatte, 15 lastbiler og en stor park af maskiner. Vi udfører entreprenør arbejde i Nord-, Midt- og Østjylland og udvider hele tiden vores virksomhed gennem troværdigt og ærligt samarbejde med vores kunder. Vi er en virksomhed med klare værdier, som udtrykker den måde vi omgås hinanden og i samarbejdet med kunden. Disse værdier udtrykker også den måde vi ansætter og udvikler vores medarbejdere på, så alle oplever Gunnar Nielsen A S som en attraktiv arbejdsplads, hvor der er en ordentlig og respektfuld omgangstone. Vores værdier Kunden er en del af familien Vi tager ansvar for at opgaven bliver løst Vi planlægger og udfører opgaven med omtanke Vi holder, hvad vi lover

Til vores eget værksted søger vi en erfaren og alsidig mekaniker, der både kan håndtere personvogne, varevogne, lastbiler og vores andet kørende materiel.

I stillingen bliver du primær ansvarlig for vores varevogne, med daglig servicering og klargøring til syn. Stillingen refererer til værkstedchef Kurt Baade Andersen.

Du har en stor berøringsflade med dine kolleger og vi forventer, at du har en udpræget serviceminded tilgang og fleksibilitet og tænker i løsninger, der sikrer, at vi får bilerne hurtigt og sikkert i drift igen.

Som mekaniker bliver du en del af en professionel velrenommeret virksomhed, der er i kraftig vækst. Vi har en klar vinderstrategi for fremtiden, og konstant fokus på vækst, udvikling og trivsel. Vi er ærlige og optræder i alle sammenhænge ordentligt med en god tone, både internt og eksternt.

Dine erfaringer som mekaniker er mindst 10 år og har du erfaring fra entreprenørbranchen vil det været et fortrin, men ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver er

 • Reparation og servicering af personbiler, varevogn, lastbiler og entreprenørmaskiner
 • Kørende servicering af biler og materiel på byggepladser
 • Løbende optimering af processer og arbejdsgange

 

Vi forventer, at du er stærkt selvstændig og resultatorienteret – med en ekstraordinær evne til håndtere kundeservice på en fantastisk måde. Din indstilling til dine omgivelser er åben og du kommunikerer beslutsomt, direkte og fornuftigt på alle niveauer - med en positiv adfærd og udstråling. Du arbejder systematisk og proaktivt, med en særlig kompetence indenfor planlægning af din tid. Som IT-bruger er du velbevandret og har et godt bruger-niveau.

 

Vi tilbyder

En spændende og krævende stilling i en ambitiøs virksomhed, hvor du får stor medindflydelse på din egen hverdag. Vi anerkender frihed under ansvar og har stor fokus på trivsel og ordnede personaleforhold. Du inviteres ind i et vækstorienteret arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet og lysten til at gå ”de ekstra mil” for en god løsning forventes. Du får på værkstedet to meget dygtige og dedikerede kolleger, der vil give dig det bedste grundlag en succesfuld opstart og glæde i hverdagen. Din personlighed og matchet med vores nuværende stab er afgørende, derfor indgår personaleanalyser og tests som et naturligt element i ansættelsen. DU har som minimum kørekort til bil og ønskeligt også lastbil. Løn efter kvalifikationer.

  

Ansøgning

Vi ansætter hele mennesker og tror på den positive dialog. Derfor ringer du for at høre til stillingen, fordi den interesserer dig mere end blot et job. Matcher dine kvalifikationer det, vi søger, finder vi sammen et tidspunkt for en dialog om stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen bedes disse rettet til Værkstedschef Kurt Baade Andersen på +45 4052-2790 (kun mellem kl. 07.00-08.00) eller HR Forretningsudviklingschef Cristian Willum på: +45 4052-2731.

Du bedes sende din ansøgning til Cristian Willum på cw@gn-as.dk – således at vi har den i hænde senest 26. juni 2019. Vi afholder samtaler løbende og besætter stillingen, så snart vi vurderer, at vi har rette kandidat.

 

Om Gunnar Nielsen A/S

Gunnar Nielsen, som etablerede virksomheden, stammer oprindelig fra Hornum og startede som anlægsentreprenør i forbindelse med, at han i 1963 flyttede til Aars. I dag er Gunnar Nielsen A/S en førende entreprenørvirksomhed med mere end 160 ansatte, 15 lastbiler og en stor park af maskiner. Vi udfører entreprenør arbejde i Nord-, Midt- og Østjylland og udvider hele tiden vores virksomhed gennem troværdigt og ærligt samarbejde med vores kunder.

Vi er en virksomhed med klare værdier, som udtrykker den måde vi omgås hinanden og i samarbejdet med kunden. Disse værdier udtrykker også den måde vi ansætter og udvikler vores medarbejdere på, så alle oplever Gunnar Nielsen A/S som en attraktiv arbejdsplads, hvor der er en ordentlig og respektfuld omgangstone.

 

Vores værdier

 • Kunden er en del af familien
 • Vi tager ansvar for at opgaven bliver løst
 • Vi planlægger og udfører opgaven med omtanke
 • Vi holder, hvad vi lover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GUNNAR NIELSEN. AARS A/SAars2019-06-20T00:00:002019-08-13T00:00:00
330020296MekanikerRobot Rene s Auto søger en mekaniker straks til værksted nord for Randers - en del af Hella Service Partner. Vi er et team på 5 medarbejdere på et velfungerende værksted, der foretager alle typer af reperationer på alle bilmærker, nye som ældre. Vi mangler dig der allerede er i faget og som har erfaring. Krav kompetencer: Du arbejder selvstændigt Du er kundeminded Du er mødestabil, pålidelig og pligtopfyldende Du er fleksibel Du er glad og positiv Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima med god humor Store lyse lokaler med moderne udstyr Et godt sammenhold med små arrangementer Varierende opgaver Frihed under ansvar Mulighed for madordning Henvendelse vedr. jobbet via telefon, mail eller personlig henvendelse.

Rene's Auto søger en mekaniker straks til værksted nord for Randers - en del af Hella Service Partner.

Vi er et team på 5 medarbejdere på et velfungerende værksted, der foretager alle typer af reperationer på alle bilmærker, nye som ældre.

Vi mangler dig der allerede er i faget og som har erfaring.

Krav/kompetencer:

 • Du arbejder selvstændigt
 • Du er kundeminded
 • Du er mødestabil, pålidelig og pligtopfyldende
 • Du er fleksibel
 • Du er glad og positiv

Vi tilbyder:

 • Et godt arbejdsklima med god humor
 • Store lyse lokaler med moderne udstyr
 • Et godt sammenhold med små arrangementer
 • Varierende opgaver
 • Frihed under ansvar
 • Mulighed for madordning

Henvendelse vedr. jobbet via telefon, mail eller personlig henvendelse.

Renés AutoRanders NV2019-06-03T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker søges til vores værksted i Hobro

Skorstensgaard Hobro ApS

Hobro
Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Hobro og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i ...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Selvstændig mekaniker

Himmerland Fri Produkt IVS

Ranum
Tænker du på at være automekaniker? Tænkler du på at være selvstændig? Vi søger samarbejde med automekaniker der har lyst til at arbejde selvstændig. Vi tilbyder lokaler. Vi tilbyder kontorfællesskab, Vi tilbyder et miljø med flere partnere. Er det ...
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kabinescooter i Hobro søger ny medarbejder

ASSP - Danish Electric Vehicles A/S

Hobro
Vi har travlt og søger en ny medarbejder, der har interesse for strøm og elbiler. Dine opgaver bliver bl.a.: Montering af batterier Montering af oliefyr Montering af ekstra udstyr Eventuelt også opgaver ude af huset Din baggrund kan være mekaniker, ...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Dygtig og erfaren mekaniker søges

GUNNAR NIELSEN. AARS A/S

Aars
Til vores eget værksted søger vi en erfaren og alsidig mekaniker, der både kan håndtere personvogne, varevogne, lastbiler og vores andet kørende materiel. I stillingen bliver du primær ansvarlig for vores varevogne, med daglig servicering og klargør...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:13. august 2019

Mekaniker

Renés Auto

Randers NV
Rene s Auto søger en mekaniker straks til værksted nord for Randers - en del af Hella Service Partner. Vi er et team på 5 medarbejdere på et velfungerende værksted, der foretager alle typer af reperationer på alle bilmærker, nye som ældre. Vi mangle...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019