Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Busmekanikerlærling

Busmekanikerlærling til Volvo Bus serviceværksted

Kunne du tænke dig at arbejde med de helt store biler? Bus Center Vest A/S søger nemlig lige nu en busmekanikerlærling til vores afdeling i Kolding.

Er du til teknik og store maskiner, og kunne du samtidig tænke dig at få en mekanikeruddannelse, så har vi en lærlingeplads til dig.

Uddannelsen til busmekaniker tager 4 år, inkl. et specialtilpasset skoleforløb.

Under uddannelsen vil du få kendskab til de teknikker og den teknologi, som bruges ved reparation af busser. Du vil komme til at arbejde med bl.a. undervogn, styretøj og elsystemer.

Krav til dig

Du har en bestået 9./10. klasse-eksamen eller tilsvarende. Du prioriterer kvalitet og kundetilfredshed meget højt og har samtidig god teknisk forståelse. Du har selvfølgelig interesse for busser, er selvstændig og evner at samarbejde.

Om os

Vi tilbyder en spændende og udfordrende mekanikeruddannelse i et moderne bilhus med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder, hvor vi lægger vægt på hele tiden at være opdateret med de nyeste reparationsmetoder og at kunne håndtere det nyeste udstyr. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegialt sammenhold, hvor de sociale relationer er stærke.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Interesseret? Så send din ansøgning og dit CV til kim.overby@autohuset-vestergaard.dk senest d. 30. juni 2018.

Har du spørgsmål til lærlingeuddannelsen, kan de rettes til værkstedschef Kim Overby på

tlf. 76 32 23 05.

Bus Center Vest A/S er et datterselskab i Autohuset Vestergaard-koncernen, som beskæftiger ca. 800 medarbejdere i 11 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og én busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt i Nærum, Birkerød og Hillerød. Se mere på www.buscentervest.dk; www.av-lastvogne.dk og www.autohuset-vestergaard.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her