Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiks Chef

Til TOPS Nicoline sko i Svendborg.

Søger vi en dynamisk leder, der brænder for mode og butiksdrift.

Elsker butikslivet og ved hvilke krav der stilles til effiktiv ledelse.

Er udadvendt og service minded.

Er målrettet og resultatorienteret.

Synlig i butikkens åbningstid og selv går foran med stort personligt salg.

Har det store overblik, god til planlægning, uddelegering og prioritering.

 

I samarbejde med ledelsen har du ansvaret for butikkens daglige drift og sikre den forsatte udvikling af Tops i Svendborg.

 • Du har flair for tal og et godt købmanskab
 • Fortrolig med Microsoft Office Pakken
 • Gennem fokus, skabe aktiviteter og omsætte ideer til handling
 • Sociale egenskaber og hold spiller
 • Motiverende ledelsesstil, skabe resultater sammen med medarbejderne
 • Du ser muligheder fremfor begræsninger

Du har erfaring og referencer fra ligende stilling

 

Nicoline Sko ApS driver 6 Skobutikker på Fyn og er medlem af indkøbsforeningen Euro Sko Norge

 

Mærk din ansøgning: Butiks chef

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329814651Phoenix-77f6236d12018-05-17T00:00:00Butiks Chef

Til TOPS Nicoline sko i Svendborg.

Søger vi en dynamisk leder, der brænder for mode og butiksdrift.

Elsker butikslivet og ved hvilke krav der stilles til effiktiv ledelse.

Er udadvendt og service minded.

Er målrettet og resultatorienteret.

Synlig i butikkens åbningstid og selv går foran med stort personligt salg.

Har det store overblik, god til planlægning, uddelegering og prioritering.

 

I samarbejde med ledelsen har du ansvaret for butikkens daglige drift og sikre den forsatte udvikling af Tops i Svendborg.

 • Du har flair for tal og et godt købmanskab
 • Fortrolig med Microsoft Office Pakken
 • Gennem fokus, skabe aktiviteter og omsætte ideer til handling
 • Sociale egenskaber og hold spiller
 • Motiverende ledelsesstil, skabe resultater sammen med medarbejderne
 • Du ser muligheder fremfor begræsninger

Du har erfaring og referencer fra ligende stilling

 

Nicoline Sko ApS driver 6 Skobutikker på Fyn og er medlem af indkøbsforeningen Euro Sko Norge

 

Mærk din ansøgning: Butiks chef

 

2018-07-01T00:50:37.280 Til TOPS Nicoline sko i Svendborg. Søger vi en dynamisk leder, der brænder for mode og butiksdrift. Elsker butikslivet og ved hvilke krav der stilles til effiktiv ledelse. Er udadvendt og service minded. Er målrettet og resultatorienteret. Synlig i butikkens åbningstid og selv går foran med stort personligt salg. Har det store overblik, god til planlægning, uddelegering og prioritering. I samarbejde med ledelsen har du ansvaret for butikkens daglige drift og sikre den forsatte udvikling af Tops i Svendborg. Du har flair for tal og et godt købmanskab Fortrolig med Microsoft Office Pakken Gennem fokus, skabe aktiviteter og omsætte ideer til handling Sociale egenskaber og hold spiller Motiverende ledelsesstil, skabe resultater sammen med medarbejderne Du ser muligheder fremfor begræsninger Du har erfaring og referencer fra ligende stilling Nicoline Sko ApS driver 6 Skobutikker på Fyn og er medlem af indkøbsforeningen Euro Sko Norge Mærk din ansøgning: Butiks chef11Jobnet77f6236d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3260652Tops Nicoline Sko11Møllergade 55700SvendborgDKDanmark0
job@nicolinesko.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent573794JobNet48254091000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=77f6236dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=77f6236dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=77f6236d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=77f6236d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Ledelse_og_HR/Ledelse/4.jpgMed et job indenfor Ledelse bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Butikschef lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale122401Butikschef6Ledelse355049846Susanne Møllerjob@nicolinesko.dkDKDanmarkDKDanmark329938536Salgsleder - 25 timer om ugen - OdenseRobot Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Som salgsleder har du en vigtig rolle i butikken. Du bliver en del af lederteamet og er medansvarlig for den daglige drift. Dine opgaver bliver derudover blandt andet at: Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse Betjene kunderne ved kassen Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren Fylde varer op på hylderne Åbne og eller lukke butikken Bestille varer hjem til butikken Om dig Når du starter i Lidl, har du allerede erfaring fra branchen. Den erfaring bruger du sammen med vores grundige oplæringsforløb, hvor du får styr på vores butikskoncepter og processer. Derudover forventer vi, at du: Er smilende og glad for kundekontakt Tager initiativ og er hjælpsom Holder af faste rammer og har fokus på detaljen Trives med en travl hverdag Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du lykkes. Hvorfor? Fordi intet overlades til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. 5 gode grunde til at blive salgsleder i Lidl: Branchens bedste sammenhold Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder Garanteret udvikling og uddannelse Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene Er du interesseret i denne stilling? Tryk på nedenstående link for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning. https: karriere.lidl.dk da jobsearch Salgsleder-25-timer-om-ugen-Odense-3073?rdeLocaleAttr da

Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Som salgsleder har du en vigtig rolle i butikken. Du bliver en del af lederteamet og er medansvarlig for den daglige drift. Dine opgaver bliver derudover blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne
 • Åbne og/eller lukke butikken
 • Bestille varer hjem til butikken

Om dig

Når du starter i Lidl, har du allerede erfaring fra branchen. Den erfaring bruger du sammen med vores grundige oplæringsforløb, hvor du får styr på vores butikskoncepter og processer. Derudover forventer vi, at du:

 • Er smilende og glad for kundekontakt
 • Tager initiativ og er hjælpsom
 • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
 • Trives med en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes. Hvorfor? Fordi intet overlades til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen.

5 gode grunde til at blive salgsleder i Lidl:

 1. Branchens bedste sammenhold
 2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
 3. Garanteret udvikling og uddannelse
 4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
 5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

Er du interesseret i denne stilling?

Tryk på nedenstående link for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Salgsleder-25-timer-om-ugen-Odense-3073?rdeLocaleAttr=da

Lidl Danmark K/S AdministrationOdense C2019-01-15T00:00:002019-02-01T00:00:00
329937250Teamleder hos iRep i Odense (fuldtid)Robot Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos iRep her: https: irep.dk karriere Vil du være med til at sikre glade kunder og skabe gode resultater i vores travle butik på Vestergade i Odense? Vi søger den rigtige person til at udfylde rollen som teamleder i vores butik på Vestergade, hvor din vigtigste opgave vil være at sørge for vækst i salget af nye og brugte iPhones, reparationer og tilbehør samt at sørge for at alle kunder går glade ud af butikken. Du vil få ansvaret for den daglige drift af butikken, men vil ikke have personaleansvar, da vi ønsker, at du bruger så meget af din arbejdstid som muligt på at levere høje salgstal og fantastisk service i butikken. Ofte vil det også være dig, der servicerer kunderne i butikken, så du altid har fingeren på pulsen ift. hvad der skal gøres for at optimere kundeoplevelsen. Dagligt vil du have et tæt samarbejde med vores servicechef og vores salgschef, som vil sørge for sparring og værktøjer, så du kan lykkes med dine mål. Din profil Du har arbejdet i butik i flere år, måske i en telebutik som 3 eller Telenor, hvor du altid har gået forrest og taget ansvar over for både kunder og kollegaer. Du har et solidt kendskab til smartphones og generelt god erfaring med branchen. Du har grundlæggende teknisk forståelse, men er ikke nødvendigvis i stand til selv at reparere telefoner eller computere (selvom det ville være en stor fordel). Om iRep Sidste år blev der smidt 50 ton elektronikaffald i skraldespanden, men kun 15 af dette blev genbrugt. Sammenlagt udgør elektronikaffald kun 2 af den samlede mængde affald, men det står for 70 af de giftige affaldsstoffer. Hos iRep vil vi gerne være med til at bremse denne udvikling. Det gør vi ved at tilbyde kvalitetsreparationer samt køb og salg af smartphones, tablets og computere. På den måde tilbyder vi kunderne et miljørigtigt alternativ til det gængse forbrugsmønster, der er præget af en brug og smid væk -tankegang. Alt dette kan du læse mere om på http: www.irep.dk miljo Vi har siden 2009 foretaget over 200.000 reparationer af smartphones, tablets og computere og er Danmarks største uafhængige reparatør med seks butikker fordelt over hele Danmark. Udover reparationer har vi et bredt udvalg af tilbehør samt iPhones og iPads, som vi sælger fra vores butikker og vores webshop. Vores målsætning er at være markedsledende i branchen både for kunder og medarbejdere. Vi forventer, at du har minimum 3 års erfaring fra branchen (detailhandel med telefoner og eller service) du har overblikket og evnen til at kunne prioritere og planlægge din egen hverdag du er positiv, selvstændig og arbejdsom du naturligt påtager dig lederrollen over for kunder og kollegaer du forstår at yde fantastisk kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i andre mennesker du er handlekraftig og altid tager ansvaret på dig Du kan forvente en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor tonen er let og humøret er højt at blive en del af et team, hvor alle hjælper hinanden at få mulighed for at indfri dit potentiale i et fleksibelt setup med højt til loftet Tiltrædelse: Snarest Løn efter kvalifikationer Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning, CV og et vellignende billede til job@irep.dk skriv venligst Teamleder Odense i emnefeltet. Vi behandler løbende ansøgninger, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning til os. Bemærk venligst: Du vil i forbindelse med en eventuel jobsamtale blive bedt om at fremvise en straffeattest.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos iRep her: https://irep.dk/karriere/


Vil du være med til at sikre glade kunder og skabe gode resultater i vores travle butik på Vestergade i Odense?

Vi søger den rigtige person til at udfylde rollen som teamleder i vores butik på Vestergade, hvor din vigtigste opgave vil være at sørge for vækst i salget af nye og brugte iPhones, reparationer og tilbehør samt at sørge for at alle kunder går glade ud af butikken.

Du vil få ansvaret for den daglige drift af butikken, men vil ikke have personaleansvar, da vi ønsker, at du bruger så meget af din arbejdstid som muligt på at levere høje salgstal og fantastisk service i butikken. Ofte vil det også være dig, der servicerer kunderne i butikken, så du altid har fingeren på pulsen ift. hvad der skal gøres for at optimere kundeoplevelsen.

Dagligt vil du have et tæt samarbejde med vores servicechef og vores salgschef, som vil sørge for sparring og værktøjer, så du kan lykkes med dine mål.

Din profil

Du har arbejdet i butik i flere år, måske i en telebutik som 3 eller Telenor, hvor du altid har gået forrest og taget ansvar over for både kunder og kollegaer.

Du har et solidt kendskab til smartphones og generelt god erfaring med branchen. Du har grundlæggende teknisk forståelse, men er ikke nødvendigvis i stand til selv at reparere telefoner eller computere (selvom det ville være en stor fordel). 

Om iRep

Sidste år blev der smidt 50 ton elektronikaffald i skraldespanden, men kun 15% af dette blev genbrugt. Sammenlagt udgør elektronikaffald kun 2% af den samlede mængde affald, men det står for 70% af de giftige affaldsstoffer.

Hos iRep vil vi gerne være med til at bremse denne udvikling. Det gør vi ved at tilbyde kvalitetsreparationer samt køb og salg af smartphones, tablets og computere. På den måde tilbyder vi kunderne et miljørigtigt alternativ til det gængse forbrugsmønster, der er præget af en ”brug og smid væk”-tankegang. Alt dette kan du læse mere om på http://www.irep.dk/miljo

Vi har siden 2009 foretaget over 200.000 reparationer af smartphones, tablets og computere og er Danmarks største uafhængige reparatør med seks butikker fordelt over hele Danmark. Udover reparationer har vi et bredt udvalg af tilbehør samt iPhones og iPads, som vi sælger fra vores butikker og vores webshop. 

Vores målsætning er at være markedsledende i branchen – både for kunder og medarbejdere.

Vi forventer, at…

 • du har minimum 3 års erfaring fra branchen (detailhandel med telefoner og/eller service)
 • du har overblikket og evnen til at kunne prioritere og planlægge din egen hverdag
 • du er positiv, selvstændig og arbejdsom
 • du naturligt påtager dig lederrollen over for kunder og kollegaer
 • du forstår at yde fantastisk kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i andre mennesker
 • du er handlekraftig og altid tager ansvaret på dig

 Du kan forvente…

 • en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor tonen er let og humøret er højt
 • at blive en del af et team, hvor alle hjælper hinanden
 • at få mulighed for at indfri dit potentiale i et fleksibelt setup med højt til loftet

Tiltrædelse: Snarest

Løn efter kvalifikationer

Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning, CV og et vellignende billede til job@irep.dk – skriv venligst ”Teamleder – Odense” i emnefeltet.

Vi behandler løbende ansøgninger, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning til os.

Bemærk venligst: Du vil i forbindelse med en eventuel jobsamtale blive bedt om at fremvise en straffeattest.

iRep.DK - OdenseOdense C2019-01-15T00:00:002019-03-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Salgsleder - 25 timer om ugen - Odense

Lidl Danmark K/S Administration

Odense C
Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overs...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:1. februar 2019

Teamleder hos iRep i Odense (fuldtid)

iRep.DK - Odense

Odense C
Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos iRep her: https: irep.dk karriere Vil du være med til at sikre glade kunder og skabe gode resultater i vores travle butik på Vestergade i Odense? Vi søger den rigtige person til at udfylde rollen som teamle...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019