Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent

Morgen Frisk Butiksassisent søges.

Er du morgenfrisk og søger udfordninger så er det dig vi søger.

Vi er en butik med mange muligheder og ønsker at udvikle butikken mere end det den er i dag så hvis du har gå på mod og villig til at indgå i et ungt team og udvikle butikken. Så er det dig vi søger.

Du må gerne have kendskab til produktion af Fast Food og evt smørrebrød men det er ikke et krav.

Du skal påregne at skulle arbejde hver anden weekend og på helligedage.

Arbejdstiden vil være mellem 5,30 og 18,00.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329944014Phoenix-8ae1500c12019-01-16T00:00:00Butiksassistent

Morgen Frisk Butiksassisent søges.

Er du morgenfrisk og søger udfordninger så er det dig vi søger.

Vi er en butik med mange muligheder og ønsker at udvikle butikken mere end det den er i dag så hvis du har gå på mod og villig til at indgå i et ungt team og udvikle butikken. Så er det dig vi søger.

Du må gerne have kendskab til produktion af Fast Food og evt smørrebrød men det er ikke et krav.

Du skal påregne at skulle arbejde hver anden weekend og på helligedage.

Arbejdstiden vil være mellem 5,30 og 18,00.

2019-03-14T00:50:36.470 Morgen Frisk Butiksassisent søges. Er du morgenfrisk og søger udfordninger så er det dig vi søger. Vi er en butik med mange muligheder og ønsker at udvikle butikken mere end det den er i dag så hvis du har gå på mod og villig til at indgå i et ungt team og udvikle butikken. Så er det dig vi søger. Du må gerne have kendskab til produktion af Fast Food og evt smørrebrød men det er ikke et krav. Du skal påregne at skulle arbejde hver anden weekend og på helligedage. Arbejdstiden vil være mellem 5,30 og 18,00.11Jobnet8ae1500c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-13T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandLemvig3437278Bageren På Holmegade11Holmegade 136990UlfborgDKDanmark0
hanne-staunstrup@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent695458JobNet493197449319741000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ae1500chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ae1500chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ae1500c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ae1500c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/6.jpgButiksassistent12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel360150190Michael Madsenhanne-staunstrup@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330090214Dag/Aftenansvarlig butiksassistentRobot Vi søger en medarbejder, der er sevicemindet, hurtig, har højt energiniveau, pålidelig, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, konkurrencemenneske og god til teamwork. Du kan skrive, tale og forstå dansk. Kan du se dig selv som mester i producering af lækre sandwich? Har du glimt i øjet og smil på læben under pres, så er det måske dig vi står og mangler! Vi søger en medarbejder på 25-30 timer om ugen. Arbejstiderne vil primær ligge imellem 11.00-21.00. Du skal kunne arbejde hver anden weekend. Arbejdsopgaver - Kundetilfredshed - Tilberede og forberede aftenmenuer - Tilbederedning af sandwich - Opfyldning af salatbar - Rengøring af butik - Varebestilling - Egenkontrol - Ansvarlig for store ordrer

Vi søger en medarbejder, der er sevicemindet, hurtig, har højt energiniveau, pålidelig, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, konkurrencemenneske og god til teamwork.

Du kan skrive, tale og forstå dansk.

Kan du se dig selv som mester i producering af lækre sandwich?

Har du glimt i øjet og smil på læben under pres, så er det måske dig vi står og mangler!

 

Vi søger en medarbejder på 25-30 timer om ugen. Arbejstiderne vil primær ligge imellem 11.00-21.00. Du skal kunne arbejde hver anden weekend.

Arbejdsopgaver

- Kundetilfredshed

- Tilberede og forberede aftenmenuer

- Tilbederedning af sandwich

- Opfyldning af salatbar

- Rengøring af butik

- Varebestilling

- Egenkontrol

- Ansvarlig for store ordrer

Kylling & co Herning v/Humeyra KilicHerning2019-09-16T00:00:002019-09-30T00:00:00
330089089Salgsassistent til Maxi Zoo i Holstebro, 8 timer om ugenRobot Brænder du for kundeservice og elsker du også dyr? Vi er 7 passionerede kolleger, der glæder os til at tage imod dig i vores Maxi Zoo-team i Holstebro. Vi har en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring. Du vil hurtigt få dine egne ansvarsområder og blive involveret i butikkens forskellige aktiviteter og salgsfremmende indsatser. Vi forventer du er: Salgs- og serviceminded Selvstændig og initiativrig Passioneret og hjælpsom Udadvendt og smilende Fleksibel og forandringsparat Du skal kunne lide og trives med at tage fat og have travlt. Du skal også elske dyr, som vi alle gør det i Maxi Zoo, og derudover skal du brænde for at give vores mange kunder en god oplevelse og en kompetent rådgivning. Vi tilbyder: Et spændende og afvekslende job med god oplæring. Vi kører månedlige salgskonkurrencer med spændende præmier og har en god sundhedsforsikring og personalekøbsordning for dig og din husstand. Og sidst men ikke mindst tilbyder vi et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kunden og kundens kæledyr. Vi har brug for din hjælp ca 8 timer om ugen, og det er primært aften og weekendarbejde, så du vil kunne kombinere dette job med et evt. studie. I ferieperioder vil vi kunne tilbyde dig flere timer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at du vil skulle arbejde ca. hver anden weekend. Er du interesseret? Hvis du synes stillingen lyder interessant, så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit cv. Kvalificerede ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale, og vi afslutter processen, så snart den rette kandidat er fundet. Vi skal gøre opmærksom på, at for at sikre kravene i persondataforordningen modtager vi ikke ansøgninger på mail eller fysisk i butikken.Brænder du for kundeservice og elsker du også dyr?

Vi er 7 passionerede kolleger, der glæder os til at tage imod dig i vores Maxi Zoo-team i Holstebro.

Vi har en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring. Du vil hurtigt få dine egne ansvarsområder og blive involveret i butikkens forskellige aktiviteter og salgsfremmende indsatser.

Vi forventer du er:
 • Salgs- og serviceminded
 • Selvstændig og initiativrig
 • Passioneret og hjælpsom
 • Udadvendt og smilende
 • Fleksibel og forandringsparat

Du skal kunne lide og trives med at tage fat og have travlt. Du skal også elske dyr, som vi alle gør det i Maxi Zoo, og derudover skal du brænde for at give vores mange kunder en god oplevelse og en kompetent rådgivning.

Vi tilbyder:

Et spændende og afvekslende job med god oplæring. Vi kører månedlige salgskonkurrencer med spændende præmier og har en god sundhedsforsikring og personalekøbsordning for dig og din husstand. Og sidst men ikke mindst tilbyder vi et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kunden og kundens kæledyr.

Vi har brug for din hjælp ca 8 timer om ugen, og det er primært aften og weekendarbejde, så du vil kunne kombinere dette job med et evt. studie. I ferieperioder vil vi kunne tilbyde dig flere timer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at du vil skulle arbejde ca. hver anden weekend.

Er du interesseret?

Hvis du synes stillingen lyder interessant, så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit cv. Kvalificerede ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale, og vi afslutter processen, så snart den rette kandidat er fundet.

Vi skal gøre opmærksom på, at for at sikre kravene i persondataforordningen modtager vi ikke ansøgninger på mail eller fysisk i butikken.

Maxi ZooHolstebro2019-09-12T00:00:002019-10-31T00:00:00
330083625Deltidssælger/Juleassistance i Thy og Mors området.Robot Har du noget tid i november - december... så er her nogle rigtigt spændende job muligheder. Vi søger specifikt til kunder indenfor følgende brancher: Mode, Dametøj, Herretøj, Isenkram, Guld Sølv, Brugskunst (og der kommer flere brancher til), deltidssælgere og juleassistancer som er fleksible med hensyn til arbejdstider, og nyder at have mange mennesker omkring sig. Det drejer sig om vikariater i perioden 1. november til 31. december 2019, af forskellige varigheder, nogle er der mulighed for forlængelse. Forventninger til dig: Du brænder for service Du har overblik og har ordenssans Er selvstændig og fleksibel Du har erfaring fra detail- eller servicebranchen Du er initiativrig og får altid tingende gjort Du er udadvendt, kontaktskabende og god til kundeservice Du elsker at arbejde i en hektisk hverdag Over 18 år Fakta: Arbejdstiden er i dagtimerne Stillingerne er nomineret til mellem 8-37 timer, forskelligt fra butik til butik Altid mindst 4 timer`s vagter Start ca. 1 november, så send din ansøgning nu ! Samtaler bliver afholdt løbende Bliver ansat hos Jobagenterne Danmark , Thisted Er du personen til disse spændende job`s så send hurtigst muligt dit CV og din ansøgning (skriv lige om der er en speciel branche du brænder for) via mail til: thisted@jobagenternedanmark.dk

Har du noget tid i  november - december... så er her nogle rigtigt spændende job muligheder.

 

Vi søger specifikt til kunder indenfor følgende brancher: Mode, Dametøj, Herretøj, Isenkram, Guld & Sølv, Brugskunst (og der kommer flere brancher til), deltidssælgere og juleassistancer som er fleksible med hensyn til arbejdstider,  og nyder at have mange mennesker omkring sig. Det drejer sig om vikariater i perioden 1. november til 31. december 2019, af forskellige varigheder, nogle er der mulighed for forlængelse.

Forventninger til dig:

 • Du brænder for service
 • Du har overblik og har ordenssans 
 • Er selvstændig og fleksibel
 • Du har erfaring fra detail- eller servicebranchen
 • Du er initiativrig og får altid tingende gjort 
 • Du er udadvendt, kontaktskabende og god til kundeservice 
 • Du elsker at arbejde i en hektisk hverdag
 • Over 18 år

Fakta:

 • Arbejdstiden er i dagtimerne
 • Stillingerne er nomineret til mellem 8-37 timer, forskelligt fra butik til butik
 • Altid mindst 4 timer`s vagter
 • Start ca. 1 november, så send din ansøgning nu !
 • Samtaler bliver afholdt løbende
 • Bliver ansat hos Jobagenterne Danmark , Thisted 

Er du personen til disse spændende job`s så send hurtigst muligt dit CV og din ansøgning (skriv lige om der er en speciel branche du brænder for) via mail til: thisted@jobagenternedanmark.dk

Jobagenterne Danmark ThistedThisted2019-09-04T00:00:002019-10-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dag/Aftenansvarlig butiksassistent

Kylling & co Herning v/Humeyra Kilic

Herning
Vi søger en medarbejder, der er sevicemindet, hurtig, har højt energiniveau, pålidelig, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, konkurrencemenneske og god til teamwork. Du kan skrive, tale og forstå dansk. Kan du se dig selv som mester i producering af læ...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Salgsassistent til Maxi Zoo i Holstebro, 8 timer om ugen

Maxi Zoo

Holstebro
Brænder du for kundeservice og elsker du også dyr? Vi er 7 passionerede kolleger, der glæder os til at tage imod dig i vores Maxi Zoo-team i Holstebro. Vi har en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Deltidssælger/Juleassistance i Thy og Mors området.

Jobagenterne Danmark Thisted

Thisted
Har du noget tid i november - december... så er her nogle rigtigt spændende job muligheder. Vi søger specifikt til kunder indenfor følgende brancher: Mode, Dametøj, Herretøj, Isenkram, Guld Sølv, Brugskunst (og der kommer flere brancher til), deltid...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:14. oktober 2019