Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent Land & Fritid

Har du butikserfaring, og brænder du for kundedialogen og detgodesalgsarbejde? Vil du være en aktiv del af en landsdækkendekæde og en lokalkendtbutik, hvor du bliveromdrejningspunkt for kunderne og fårmulighed for at udfolde dig inden for rigtigtgode rammer? ?

Så er du måske vores nye salgsassistent i Land & Fritid i Vrå. Her kan du se frem til at få en spændende arbejdsdag med tæt tilknytning til vores kunder og mange varierende opgaver. Du bliver en del af et lille team, der arbejder tæt sammen. Stillingen er på 37 timer, og arbejdstiden vil ligge inde for tidsrummet mandag til fredag kl. 9.00 – 17.00, samt hver anden weekend kl. 9.00 – 12.00.

Skab gode kundeoplevelser i og uden for butikken 

Din hovedopgave bliver salg af vores forskellige produkter - lige fra foder og udstyr til de fleste hobbydyr over produkter til jagt & outdoor samt ridning. Det medfører, at du skal rådgive kunden om produkterne og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden. I det hele taget bliver du en aktiv del af driften. 

Land & Fritid butikken i Vrå er en af vores større butikker, og den har en stor outlet afdeling modsat mange af vores andre butikker rundt i landet. I jobbet som vores nye butiksassistent er du er med til at indrette butikken og de forskellige udstillinger, og har du i den forbindelse idéerne, får du rammerne til at udføre dem i. Du medvirker også til at planlægge lokale arrangementer, ligesom du aktivt deltager i udførelsen af dem. Som en naturlig del af stillingen bliver det din opgave at varetage kasseekspedition, gøre kasse op, indtaste varebestillinger, opfyldning i butik og på lager, og udføre andre butiksrelevante opgaver. 

Butikserfaring og lyst til salg 

Som udgangspunkt skal du have erfaring fra butik, så du ved, hvad det vil sige at arbejde med personligt salg samt butiksdrift og- indretning. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ét eller flere af vores kerneområder: Rid, jagt, landbrug eller pet. Ligeledes er det et plus, hvis du har godt kendskab til lokalområdet og kan bruge det aktivt, da vi værner om vores lokale kunder.

Som salgsassistent hos Land & Fritid er det vigtigt, at du er ansvarsfuld og selvkørende samt vil være en aktiv del af butiksdriften. Du har et godt humør og trives med den direkte kundekontakt. Du har et godt salgsgen, ligesom du skal være serviceminded og sørge for, at hver enkelt kunde får en god oplevelse.

Du kan lide en travl og aktiv hverdag og evner at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du sætter pris på en alsidig hverdag og er fleksibel og omstillingsparat. Endelig trives du med at være en del af et tæt team, hvor vi bakker hinanden op og det forventes, at du har et tæt samarbejde på tværs af butikken. Det er et krav i jobbet, at du har truckcertifikat eller er villig til at erhverve dette. 

Vi prioriterer uddannelse og udvikling højt, så du vil få masser af oplæring og viden om produkterne. Så udover en alsidig hverdag får du også mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, ligesom du kan se frem til en god pensionsordning. ?

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020 og vi indkalder løbende til samtaler. Stillingsopslaget lukkes, når den rigtige kandidat er fundet. Så send din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Butikschef Lars Simonsen på 3368 7551 eller Distriktschef Flemming Laursen på 2013 0853.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.