Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent med lidt mere ansvar

Vil du være ansvarlig for vores skønne sommerfugle-team, og sørger for, at alle der besøger vores butik i både Rønne og Gudhjem får en fantastisk oplevelse? Og har du lyst til at have de bedste kolleger og sikre et godt og rart arbejdsmiljø? Så læs med her.

Hos Karamel Kompagniet betyder høj kvalitet og service ALT. Vi gør os altid umage for at give den bedste oplevelse til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere - hverdag.

Dit ansvarsområde vil være drift af butikkerne i Rønne og Gudhjem. Det betyder at er bindeleddet mellem butik og pakkeri. Vi kører online lagerstyring så du skal ikke bestille varer men sørge for kunderne og at butikkerne er rene og pæne - samt selvfølgelig at optimere salget.

Vagtplanlægningen er også online og varetages af vores driftschef, men ved sygdom bliver det din opgave at finde en afløser - heldigvis har vi meget lidt sygdom og masser af afløsere så det plejer aldrig at være noget der ikke kan løses. 

Du vil indgå i salgsteamet og være med til ugentlige møder med driftschef og vores CEO.

Vi kan tilbyde en attraktiv fuldtidsstilling på 37 timer fra marts til november. Efter endt sæson, vil der være mulighed for videreansættelse i pakkeriet eller på kontoret. 

Kan du sige ja til de nedenstående ting, vil du trives i jobbet:

  • Er du et positivt og smilende menneske?
  • Sætter du pris på god planlægning?
  • Har du en høj ordenssans?
  • Er høj service og tilfredse kunder er motiverende for dig?
  • Trives du, når der er travlt?
  • Er du ansvarsbevidst og mødestabil?
  • Og sidst men ikke mindst – er du vild med vores karameller?

Du bliver klædt godt på til jobbet og oplært i vores forskellige teknikker indenfor salg, kundeservice og storytelling. Vi afholder fælles salgsmøder, løbende konkurrencer og sociale events i løbet af sæsonen. Og vi har den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde!

Kommunikationen foregår blandt andet i en lukket facebookgruppe og vagtplanlægningen sker gennem app’en Tamigo, hvor du kan tage eller udbyde vagter til dine kollegaer via en vagtbørs.

Vi gør os umage for at skabe et godt arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere, så vi alle trives og har det godt, mens vi er på arbejde. Vi er en ikke-ryger virksomhed.

Send en mail med ansøgning og CV samt billede af dig selv, og skriv lidt om dine drømme og planer for fremtiden. Send det til job@Karamelkompagniet.dk. Vigtig, skriv ANSVAR i overskiften.

Ansøgningsfrist: 28/2-21. Send din ansøgning allerede nu, for vi holder løbende samtaler.

P.S. Vi tager kun imod ansøgninger sendt til job@KaramelKompagniet.dk. Det er ikke en fordel at ringe eller at aflevere ansøgningen personligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.