Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent - morgen - 30 timer om ugen - Hjørring

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832516Phoenix-b525fed812018-06-14T00:00:00Butiksassistent - morgen - 30 timer om ugen - Hjørring

Vil du have en masse gode og engagerede kollegaer? Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med højt humør og fart over feltet? Er du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer?

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

 • Vareopfyldning
 • Din arbejdstid er placeret mellem 06.00-09.00, mandag til fredag eller efter aftale

 Om dig

 • Du er A-menneske og kan lide at arbejde om morgenen
 • Du tager initiativ, og du kan lide, at der er styr på detaljerne
 • Du trives i et tempofyldt job
 • Du er mødestabil og pligtopfyldende
 • Du er eventuelt studerende, og kan se en fordel i at arbejde om morgenen inden studiet

 Vi tilbyder

 • Et uformelt arbejdsmiljø med en masse engagerede kolleger
 • En grundig og målrettet oplæring
 • God løn og pension
 • Rabatordning hos flere hundrede udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

Søg her:

 https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-morgen-30-timer-om-ugen-Hjørring-2559

2018-07-13T00:50:57.253 Vil du have en masse gode og engagerede kollegaer? Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med højt humør og fart over feltet? Er du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer? I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Vareopfyldning Din arbejdstid er placeret mellem 06.00-09.00, mandag til fredag eller efter aftale Om dig Du er A-menneske og kan lide at arbejde om morgenen Du tager initiativ, og du kan lide, at der er styr på detaljerne Du trives i et tempofyldt job Du er mødestabil og pligtopfyldende Du er eventuelt studerende, og kan se en fordel i at arbejde om morgenen inden studiet Vi tilbyder Et uformelt arbejdsmiljø med en masse engagerede kolleger En grundig og målrettet oplæring God løn og pension Rabatordning hos flere hundrede udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. Søg her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-morgen-30-timer-om-ugen-Hjørring-255911Jobnetb525fed8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-12T00:00:000000https://www.lidl.dk/0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørring3286752Lidl Danmark K/S Administration11Åstrupvej 29800HjørringDKDanmark157.456376809.97773380
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent590690JobNet48409851000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b525fed8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b525fed8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b525fed8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b525fed8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/4.jpgØnsker du et spændende job som Butiksassistent? Hos Lidl Danmark K/S Administration tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel355632832noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330010106BUTIKSASSISTENT DELTID TIL BO BENDIXEN DESIGNSHOP I LØNSTRUPRobot Bo Bendixen Designshop i Lønstrup søger en sød, smilende og selvstændig butiksassistent til at passe Bo Bendixen Designshop ca 1-2 dage om ugen i sommerperioden. Jobbet indebærer ansvaret for den daglige drift af butikken, kundebetjening, varebestilling forefalden arbejde samt altid at holde butikken opdateret og veltrimmet. Ansættelse fra 1 7 til 31 8. Åbningstidern i højsæsonen er hverdage og weekender fra 10 til 18. Du skal være mødestabil og fleksibel mht. arbejdstider Bo Bendixen Designshop forhandler udelukkende designprodukter af Bo Bendixen. Se også www.bobendixen.dk Passer jobbet til dig, så send ansøgning, CV og billede til info@bobendixen.dk MRK.: Lønstrup

Bo Bendixen Designshop i Lønstrup søger en sød, smilende og selvstændig butiksassistent til at passe Bo Bendixen Designshop ca 1-2 dage om ugen i sommerperioden.

Jobbet indebærer ansvaret for den daglige drift af butikken, kundebetjening, varebestilling forefalden arbejde samt altid at holde butikken opdateret og veltrimmet.

Ansættelse fra 1/7 til 31/8.

Åbningstidern i højsæsonen er hverdage og weekender fra 10 til 18. Du skal være mødestabil og fleksibel mht. arbejdstider

Bo Bendixen Designshop forhandler udelukkende designprodukter af Bo Bendixen.

Se også www.bobendixen.dk

Passer jobbet til dig, så send ansøgning, CV og billede til info@bobendixen.dk

MRK.: Lønstrup

GALLERI BO BENDIXENHjørring2019-04-23T00:00:002019-06-18T00:00:00
330009281Salgsassistent, 25-37 - HjørringRobot Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ? Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Hjørring måske noget for dig. Vi søger en salgsassistent, som sætter kunden i fokus og brænder for salg og mode. Som salgsassistent i Zizzi får du en bred og alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og det øvrige team bidrager til at skabe flotte resultater gennem enestående kundeservice. Vores forventninger til dig: Du er en åben og energifyldt teamplayer, som elsker mode og styling, og følger med på de sociale medier. Du har erfaring fra butik, og har en god forretningsforståelse, hvor du ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger. Du forstår vigtigheden i gode rutiner, og er fleksibel og omstillingsparat. Din passion for salg og mode kommer til udtryk igennem din evne til at begejstre dine omgivelser, din vilje til at vinde, og din lyst til at yde vores kunder en enestående service ved at bruge din viden og store interesse for mode og styling. Dine ansvarsområder er at: Sikre at kunden altid er i fokus ved at være smilende og nærværende, og yde en enestående service og styling vejledning Håndtere modtagelse, udpakning og placering af nye varer dagligt på en effektiv og kommerciel måde Holde dig opdateret på varesortiment, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer at vi er klar til kunderne til enhver tid Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle varepræsentationer og vinduer med høj modegrad Vi kan tilbyde dig: Et spændende og varierende job med masser af kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi bliver du en del af et engageret og inspirerende team i Europas førende fashion brand i size segmentet. Vi er i konstant udvikling og ekspanderer kraftigt, og der er mulighed for skabe en international karriere indenfor Zizzi. Lyder det spændende og tænker du, det kunne være et job for dig, så vil vi bede dig udfylde alle felter i din jobprofil så præcist som muligt. Vedhæft dit CV og skriv en kort motiveret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ?

Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Hjørring måske noget for dig.

Vi søger en salgsassistent, som sætter kunden i fokus og brænder for salg og mode.

Som salgsassistent i Zizzi får du en bred og alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og det øvrige team bidrager til at skabe flotte resultater gennem enestående kundeservice.

Vores forventninger til dig:

Du er en åben og energifyldt teamplayer, som elsker mode og styling, og følger med på de sociale medier. Du har erfaring fra butik, og har en god forretningsforståelse, hvor du ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger. Du forstår vigtigheden i gode rutiner, og er fleksibel og omstillingsparat. Din passion for salg og mode kommer til udtryk igennem din evne til at begejstre dine omgivelser, din vilje til at vinde, og din lyst til at yde vores kunder en enestående service ved at bruge din viden og store interesse for mode og styling.

Dine ansvarsområder er at:
 • Sikre at kunden altid er i fokus ved at være smilende og nærværende, og yde en enestående service og styling vejledning
 • Håndtere modtagelse, udpakning og placering af nye varer dagligt på en effektiv og kommerciel måde
 • Holde dig opdateret på varesortiment, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer at vi er klar til kunderne til enhver tid
 • Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle varepræsentationer og vinduer med høj modegrad
Vi kan tilbyde dig:

Et spændende og varierende job med masser af kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi bliver du en del af et engageret og inspirerende team i Europas førende fashion brand i +size segmentet. Vi er i konstant udvikling og ekspanderer kraftigt, og der er mulighed for skabe en international karriere indenfor Zizzi.

Lyder det spændende og tænker du, det kunne være et job for dig, så vil vi bede dig udfylde alle felter i din jobprofil så præcist som muligt. Vedhæft dit CV og skriv en kort motiveret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Zizzi - HjørringHjørring2019-04-17T00:00:002019-06-12T00:00:00
330004929Butiksassistent til Hjortdal Købmand og projekt lokale fødevarerRobot Til vores lille butik i Hjortdal søger vi en butiksassistent, der skal være med til at sikre super kvalitet samt et spændende sortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at butikken fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder. Du vil blive en del af en butik i udvikling og en socialøkonomisk virksomhed og vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores organisation. Dine ansvarsområder bliver fastlagt når vi har fundet dig, som er den helt rigtige til teamet. Brænder du for kvalitet, lokale råvarer og god kundeservice Arbejdsopgaver: Varebestilling og prisstyring Vareopfyldning Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger Ansvarlig for afdelingens salg, svind og indtjening Kassebetjening Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse Salg af lokalefødevarer i butik og salgsvogn Du: Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer Er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning Brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem Er kreativ i dine udstillinger Har lyst og mod på at arbejde med udsatte borgere Kvalifikationer: Erfaring indenfor området og er gerne uddannet indenfor detail Vi tilbyder: Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed Indflydelse på egen arbejdssituation og udvikling Gode arbejdsforhold samt personalegoder Synes du ovenstående lyder spændende så send en ansøgning til henrik.beith@hotmail.dk Vi gør opmærksom på, at der vil blive afholdt løbende samtaler. Der er 1 fuldtids stilling og 1 stilling for sæson 1. maj til 1. november 2019

Til vores lille butik i Hjortdal søger vi en butiksassistent, der skal være med til at sikre super kvalitet samt et spændende sortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at butikken fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Du vil blive en del af en butik i udvikling og en socialøkonomisk virksomhed og vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores organisation. Dine ansvarsområder bliver fastlagt når vi har fundet dig, som er den helt rigtige til teamet.

Brænder du for kvalitet, lokale råvarer og god kundeservice

Arbejdsopgaver:

Varebestilling og prisstyring

Vareopfyldning

Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger

Ansvarlig for afdelingens salg, svind og indtjening

Kassebetjening

Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse

Salg af lokalefødevarer i butik og salgsvogn

Du:

Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer

Er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning

Brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem

Er kreativ i dine udstillinger

Har lyst og mod på at arbejde med udsatte borgere

Kvalifikationer:

Erfaring indenfor området og er gerne uddannet indenfor detail

Vi tilbyder:

Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed

Indflydelse på egen arbejdssituation og udvikling

Gode arbejdsforhold samt personalegoder

Synes du ovenstående lyder spændende så send en ansøgning til henrik.beith@hotmail.dk

Vi gør opmærksom på, at der vil blive afholdt løbende samtaler.

Der er 1 fuldtids stilling og 1 stilling for sæson 1. maj til 1. november 2019

HJORTDAL KØBMANDSHANDEL A.M.B.A.Fjerritslev2019-04-11T00:00:002019-06-05T00:00:00
330001027Salgselev til XL-BYG Elling TømmerhandelRobot Kan du gøre en god handel og sikre, at vores kunder altid får den bedste oplevelse? Så kan vi give dig en god og fremtidssikret uddannelse! Du bliver elev i vores byggecenter, hvor du vil lære alt om salg inden for have, maling, belysning, værktøj, beklædning m.m. til vores private kunder. Vi kan love dig, at du vil få ansvar for dine egne vareområder i løbet af uddannelsen. XL-BYG Elling Tømmerhandel er kendetegnet ved at være en forretning med højt energiniveau, glade kollegaer, korte beslutningsveje og store muligheder for at få meget ansvar. Du får lov til selv at træffe beslutninger samt indgå på lige fod med forretningens øvrige medarbejdere. Du vil altid have støtte i dine dygtige og gode kollegaer, som vil hjælpe dig hele vejen. I øjeblikket har vi tre elever i vores forretning. Det lærer du? Salg og service til mange forskellige kunder Salgets faser og kundebetjening Behandling af kundeanalyser Salgsmål og salgsstyring Varebestilling og modtagelse Opbygge salgsudstillinger og markedsføring Indgående kendskab til produkterne og deres anvendelsesmuligheder Arbejdstiden vil være i vores åbningstider, som er: mandag til fredag fra kl. 9.00 til 17.30 samt lørdag fra kl. 9.00 til 13.00.Du kan læse meget mere om elevuddannelsen hos XL-BYG på elev.xl-byg.dk. Her kan du få mere at vide om adgangskrav, skoleophold, Elevdag , studietur til udlandet samt møde vores elever, der svarer på spørgsmål. Hvis du vil se mere om, hvordan det er at være elev i XL-BYG så følg Facebook siden: XL BYG ELEVDu vil blive tilbudt at deltage på XL-BYG Elevdage og studietur til udlandet. Har du potentiale vil vi tilbyde, at du følger Talentspor under din elevuddannelse. Herefter kan du læse videre sammen med øvrige XL-BYG medarbejdere og færdiggøre en akademiuddannelse med speciale i detail. Har du spørgsmål så kontakt gerne bygge-centerleder Toke Juhl Nissen på 96213341.Du ansøger vores stilling via jobannoncen på etas.dk - ansøgningsfrist er 1. maj 2019. Forventet uddannelsesstart 1. september 2019 eller efter aftale. Arbejdsstedet er: XL-BYG Elling Tømmerhandel, Tuenvej 7B, 9900 Frederikshavn DU MÅ GERNE SKRIVE I ANSØGNINGEN DU HAR SET OPSLAGET PÅ www.jobnet.dk

Kan du gøre en god handel og sikre, at vores kunder altid får den bedste oplevelse? Så kan vi give dig en god og fremtidssikret uddannelse!

Du bliver elev i vores byggecenter, hvor du vil lære alt om salg inden for have, maling, belysning, værktøj, beklædning m.m. til vores private kunder. Vi kan love dig, at du vil få ansvar for dine egne vareområder i løbet af uddannelsen.

XL-BYG Elling Tømmerhandel er kendetegnet ved at være en forretning med højt energiniveau, glade kollegaer, korte beslutningsveje og store muligheder for at få meget ansvar. Du får lov til selv at træffe beslutninger samt indgå på lige fod med forretningens øvrige medarbejdere. Du vil altid have støtte i dine dygtige og gode kollegaer, som vil hjælpe dig hele vejen. I øjeblikket har vi tre elever i vores forretning.

Det lærer du?

 • Salg og service til mange forskellige kunder
 • Salgets faser og kundebetjening
 • Behandling af kundeanalyser
 • Salgsmål og salgsstyring
 • Varebestilling og –modtagelse
 • Opbygge salgsudstillinger og markedsføring
 • Indgående kendskab til produkterne og deres anvendelsesmuligheder

Arbejdstiden vil være i vores åbningstider, som er: mandag til fredag fra kl. 9.00 til 17.30 samt lørdag fra kl. 9.00 til 13.00.
Du kan læse meget mere om elevuddannelsen hos XL-BYG på elev.xl-byg.dk. Her kan du få mere at vide om adgangskrav, skoleophold, ’Elevdag’, studietur til udlandet samt møde vores elever, der svarer på spørgsmål.

Hvis du vil se mere om, hvordan det er at være elev i XL-BYG så følg Facebook siden: XL BYG ELEV
Du vil blive tilbudt at deltage på XL-BYG ’Elevdage’ og studietur til udlandet. Har du potentiale vil vi tilbyde, at du følger ’Talentspor’ under din elevuddannelse. Herefter kan du læse videre sammen med øvrige XL-BYG medarbejdere og færdiggøre en akademiuddannelse med speciale i detail.
Har du spørgsmål så kontakt gerne bygge-centerleder Toke Juhl Nissen på 96213341.
Du ansøger vores stilling via jobannoncen på etas.dk - ansøgningsfrist er 1. maj 2019.
Forventet uddannelsesstart 1. september 2019 eller efter aftale.
Arbejdsstedet er:
XL-BYG Elling Tømmerhandel, Tuenvej 7B, 9900 Frederikshavn

DU MÅ GERNE SKRIVE I ANSØGNINGEN DU HAR SET OPSLAGET PÅ

www.jobnet.dk

ELLING TØMMERHANDEL A/SFrederikshavn2019-04-04T00:00:002019-05-01T00:00:00
329986761Studiejob - Dygtig sælger til My Home Møbler i RandersRobot Vi har travlt i My Home Møbler i Randers og mangler en dygtig sælger med gå på mod. Brænder du for at være en del af et godt og velfungerende team og kan du lide en travl hverdag i godt selskab, skal du søge nu. Primære opgaver: - Salg kundebetjening - Udlevering af møbler - Klargøring af salgsareal lager - Samling af møbler - Rengøring Vi forventer: - Du er minimum 18 år. - Du er udadvendt med et smil på læben - At du elsker kundekontakt og er god til at begå dig blandt mange forskellige kundetyper. - Erfaring med salg er en fordel, men ikke en nødvendighed. - Du kan arbejde i små teams, såvel som selvstændigt. - Du er fleksibel. - Du kan tage fat. - Det er en fordel hvis du kan samle møbler. Der er tale om et studiejob, hvor der primært arbejdes eftermiddage og weekender. Forvent 4-20 timer om måneden, med mulighed for flere timer, bl.a. i forbindelse med ferie. Er det DIG vi søger, er du velkommen til at sende os en mail med din vedhæftede ansøgning og CV. Kontakt info: Att:Michael Lundquist Butikschef.randers@mhls.dk Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning.Samtaler vil blive taget løbende.

Vi har travlt i My Home Møbler i Randers og mangler en dygtig sælger med gå på mod.

Brænder du for at være en del af et godt og velfungerende team og kan du lide en travl hverdag i godt selskab, skal du søge nu.

Primære opgaver:

- Salg/kundebetjening

- Udlevering af møbler

- Klargøring af salgsareal/lager

- Samling af møbler

- Rengøring

Vi forventer:

- Du er minimum 18 år.

- Du er udadvendt med et smil på læben

- At du elsker kundekontakt og er god til at begå dig blandt mange forskellige kundetyper.

- Erfaring med salg er en fordel, men ikke en nødvendighed.

- Du kan arbejde i små teams, såvel som selvstændigt.

- Du er fleksibel.

- Du kan tage fat.

- Det er en fordel hvis du kan samle møbler.

Der er tale om et studiejob, hvor der primært arbejdes eftermiddage og weekender. Forvent 4-20 timer om måneden, med mulighed for flere timer, bl.a. i forbindelse med ferie. 

Er det DIG vi søger, er du velkommen til at sende os en mail med din vedhæftede ansøgning og CV.

Kontakt info:

Att:Michael Lundquist – Butikschef.
randers@mhls.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning.
Samtaler vil blive taget løbende.

My Home 4, RandersRanders SV2019-04-03T00:00:002019-04-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

BUTIKSASSISTENT DELTID TIL BO BENDIXEN DESIGNSHOP I LØNSTRUP

GALLERI BO BENDIXEN

Hjørring
Bo Bendixen Designshop i Lønstrup søger en sød, smilende og selvstændig butiksassistent til at passe Bo Bendixen Designshop ca 1-2 dage om ugen i sommerperioden. Jobbet indebærer ansvaret for den daglige drift af butikken, kundebetjening, varebestil...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:18. juni 2019

Salgsassistent, 25-37 - Hjørring

Zizzi - Hjørring

Hjørring
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ? Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Hjørring måske noget for dig. Vi søger en salgsassistent, so...
Indrykket:17. april 2019
Udløbsdato:12. juni 2019

Butiksassistent til Hjortdal Købmand og projekt lokale fødevarer

HJORTDAL KØBMANDSHANDEL A.M.B.A.

Fjerritslev
Til vores lille butik i Hjortdal søger vi en butiksassistent, der skal være med til at sikre super kvalitet samt et spændende sortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at butikken fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder. Du ...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019

Salgselev til XL-BYG Elling Tømmerhandel

ELLING TØMMERHANDEL A/S

Frederikshavn
Kan du gøre en god handel og sikre, at vores kunder altid får den bedste oplevelse? Så kan vi give dig en god og fremtidssikret uddannelse! Du bliver elev i vores byggecenter, hvor du vil lære alt om salg inden for have, maling, belysning, værktøj, ...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Studiejob - Dygtig sælger til My Home Møbler i Randers

My Home 4, Randers

Randers SV
Vi har travlt i My Home Møbler i Randers og mangler en dygtig sælger med gå på mod. Brænder du for at være en del af et godt og velfungerende team og kan du lide en travl hverdag i godt selskab, skal du søge nu. Primære opgaver: - Salg kundebetjenin...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019