Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent over/under 18 år til Kirppu Kalundborg

Vi søger medarbejder under 18 år og over 18 år til Kirppu Kalundborg.

Kunne du tænke dig et fritidsjob, hvor sammenhold, kundeservice og en sjov hverdag er det vigtigste? Så er jobbet som butiksassistent hos Kirppu lige noget for dig. Vi har rigtig travlt i vores butik og søger medarbejdere der vil være med til at yde byens bedste service!

Medarbejder

Jobbet er et deltidsjob med arbejdstimer fordelt på både hverdage og weekender. Arbejdstiderne planlægges sammen med dig. Hvis du har afsluttet 9. Klasse er det en fordel, men ikke et krav.

Arbejdsopgaver

  • Du skal kunne lide kundeservice og være med til at give butikkens kunder den bedste oplevelse
  • Kassebetjening
  • Du vil varetage booking af stande, reservationer og oprettelse af kunder
  • Lave kaffe og the
  • Holde orden og sørger for at butikken er rydelig og pæn

Ungt og dynamisk arbejdsmiljø med plads til ambitioner

Du vil blive en del af et ungt team, som altid hjælper og guider hinanden. Vi tilbyder et job med mulighed for at vokse med opgaverne, tilegne dig kompetencer, som er værdifulde videre i livet og en arbejdsplads med plads til humor, gode ideer og forskellighed.

Din profil

Kunne du tænke dig at blive en del af byens bedste arbejdsplads, og er du fyldt 15 år, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Send en ansøgning til job@kirppu.dk - mærk din mail med ”Medarbejder Kalundborg” i emnefeltet.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her