Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent søges

Vi søger en medarbejder til salg,på minimum 20 timer ugentlig, med mulighed for at kunne tiltræde ekstra ved ferie og sygdom.

Vi søger en engageret og selvstændig medarbejder.

Vi ser gerne at du er uddannet inden for salg. Og det er vigtigt for os at du kan have flere bolde i luften.

Da vi yder meget personlig service er det vigtigt for os,at du er udadvendt og smilende.

Du vil blive lært op i lingeri,trends,salg, lager og meget mere..

Er det dig vi søger?

Så kik forbi ind i butikken med din ansøgning eller mail .

Fleur Bodywear Gl.Vardevej 230 st.27

6715 Esbjerg N

Fleur.esbjerg@gmail.com - att. Connie Sørensen


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329792392Phoenix-ce57068512018-04-12T15:05:28.687Butiksassistent søges

Vi søger en medarbejder til salg,på minimum 20 timer ugentlig, med mulighed for at kunne tiltræde ekstra ved ferie og sygdom.

Vi søger en engageret og selvstændig medarbejder.

Vi ser gerne at du er uddannet inden for salg. Og det er vigtigt for os at du kan have flere bolde i luften.

Da vi yder meget personlig service er det vigtigt for os,at du er udadvendt og smilende.

Du vil blive lært op i lingeri,trends,salg, lager og meget mere..

Er det dig vi søger?

Så kik forbi ind i butikken med din ansøgning eller mail .

Fleur Bodywear Gl.Vardevej 230 st.27

6715 Esbjerg N

Fleur.esbjerg@gmail.com - att. Connie Sørensen

2018-04-19T11:04:35.613 Vi søger en medarbejder til salg,på minimum 20 timer ugentlig, med mulighed for at kunne tiltræde ekstra ved ferie og sygdom. Vi søger en engageret og selvstændig medarbejder. Vi ser gerne at du er uddannet inden for salg. Og det er vigtigt for os at du kan have flere bolde i luften. Da vi yder meget personlig service er det vigtigt for os,at du er udadvendt og smilende. Du vil blive lært op i lingeri,trends,salg, lager og meget mere.. Er det dig vi søger? Så kik forbi ind i butikken med din ansøgning eller mail . Fleur Bodywear Gl.Vardevej 230 st.27 6715 Esbjerg N Fleur.esbjerg@gmail.com - att. Connie Sørensen11Jobnetce570685100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-07T00:00:0000110EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3213813Fleur Bodywear11Gl Vardevej 2306715Esbjerg N75145000DKDanmark0
fleur.esbjerg@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent553822JobNet48082431000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce570685https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce570685https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce570685&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce570685&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/1.jpgMed et job indenfor Salg får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel354318708Connie Sørensenfleur.esbjerg@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329922267Natarbejder søges til travl servicestationRobot Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Korskro, som natarbejder, så er det måske lige dig, at vi står og mangler. Vi leder efter en ny kollega, der er klar til at arbejde 7 dage i træk og ligeledes holde fri i 7 dage. Du er B-menneske , udadvendt og klar til at give vores gæster en oplevelse udover det forventlige. Du er punktlig, smilende og fleksibel. Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fokus på at opdyrke og udvikle de talenter, som vi får i vores fold- så skulle lysten og evnerne til at nå næste skridt på karriestigen være der, så er du landet det rette sted. . Dine opgaver består bl.a. af: * Opbagning til de morgenfriske kunder, rengøring mm. * Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell 7-elevens standarter - rengøring * Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet. * Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads Så er du frisk og positiv, har du mod lyst til at prøve kræfter med at meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg og evt. erfaring fra tidligere jobs, så glæder vi os til at høre fra dig. Straffeattest skal fremvises.

Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Korskro, som natarbejder, så er det måske lige dig, at vi står og mangler.

Vi leder efter en ny kollega, der er klar til at arbejde 7 dage i træk og ligeledes holde fri i 7 dage. Du er B-menneske , udadvendt og klar til at give vores gæster en oplevelse udover det forventlige.  

Du er punktlig, smilende og fleksibel.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fokus på at opdyrke og udvikle de talenter, som vi får i vores fold- så skulle lysten og evnerne til at nå næste skridt på karriestigen være der, så er du landet det rette sted.

. Dine opgaver består bl.a. af:

* Opbagning til de morgenfriske kunder, rengøring mm.

* Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell/7-elevens standarter - rengøring

* Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet.

* Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads

 

Så er du frisk og positiv, har du mod/lyst til at prøve kræfter med at meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg og evt. erfaring fra tidligere jobs, så glæder vi os til at høre fra dig.

 Straffeattest skal fremvises.

Shell ServiceEsbjerg2018-12-04T00:00:002019-01-09T00:00:00
329922682Faglært butiksassistent søges til Petworld RibeRobot Ønsker du at blive en del af et dynamisk team? Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. De primære arbejdsopgaver vil være ekspedition af kunder, kassebetjening, bestilling samt opfyldning af varer. Du vil indenfor Petworld-konceptet få tildelt dine egne ansvarsområder, og du skal kunne medvirke til en positiv atmosfære i butikken. Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer. Weekendarbejde skal påregnes. Forventet startdato: 02.01.2019 Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: ribeleder@petworld.dk Emne: Ansøgning butiksassistent Ledige stillinger: 1 PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100 danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

Ønsker du at blive en del af et dynamisk team?

Er du:

- smilende

- udadvendt

- ærlig

- serviceminded

- fleksibel

- pligeopfyldende

- så er det måske dig vi søger.

 

 

De primære arbejdsopgaver vil være ekspedition af kunder, kassebetjening, bestilling samt opfyldning af varer. Du vil indenfor Petworld-konceptet få tildelt dine egne ansvarsområder, og du skal kunne medvirke til en positiv atmosfære i butikken.

 

Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer. Weekendarbejde skal påregnes.

Forventet startdato: 02.01.2019

 

Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: ribeleder@petworld.dk

Emne: Ansøgning butiksassistent

Ledige stillinger: 1

 

PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100% danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

PETWORLD RIBE K/SEsbjerg2018-12-04T00:00:002018-12-14T00:00:00
329912166Aabenraa - Erfaren butiksmedarbejder OVER 18 årRobot Har du erfaring med kundebetjening og salg fra detailhandelen? Og kan du arbejde hurtigt og effektivt? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Aabenraa. Vi søger en ny, fast medarbejder OVER 18 år, der har lyst til at yde en stor indsats i vores spændende forretning i ca. 25 timer om ugen. Jobbet består primært af kundebetjening, kassebetjening og andet forefaldende arbejde. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og ansvarsfuld, og at du ikke er bange for at tage fat - også når der er travlt i butikken, og tiden er knap. Du skal derudover være klar til at tage ansvaret for butikken og de øvrige medarbejdere, når butikschefen ikke er til stede. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet. Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord vi forventer, at du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt og besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig, pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi forventer, at du vil kunne fremvise en straffeattest. Ansøgning og opstart Opstart 1. december 2018. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du kan læse mere om NORMAL på følgende links: Hjemmeside Facebook Instagram

Har du erfaring med kundebetjening og salg fra detailhandelen? Og kan du arbejde hurtigt og effektivt? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Aabenraa. Vi søger en ny, fast medarbejder OVER 18 år, der har lyst til at yde en stor indsats i vores spændende forretning i ca. 25 timer om ugen. Jobbet består primært af kundebetjening, kassebetjening og andet forefaldende arbejde. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og ansvarsfuld, og at du ikke er bange for at tage fat - også når der er travlt i butikken, og tiden er knap. Du skal derudover være klar til at tage ansvaret for butikken og de øvrige medarbejdere, når butikschefen ikke er til stede. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord; vi forventer, at du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt og besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig, pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi forventer, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Ansøgning og opstart

Opstart 1. december 2018.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du kan læse mere om NORMAL på følgende links:

Hjemmeside

Facebook

Instagram

Normal A/S2018-11-19T00:00:002019-01-13T00:00:00
329898732Deltidsvikar til Modebutik i LøgumklosterRobot Sød, smilende og selvstændig salgsassistent søges til vores modebutik Ritas Mode i Løgumkloster. Du skal helst have erfaring med tøjsalg eller andet salgsarbejde fra butik. Du vil i vores butik være beskæftiget med at servicere alle vores søde kunder, pakke varer ud, hjælpe med vinduesdekoration og andre forfaldende arbejdsopgaver. Vikarjobbet løber til ca. 1. feb. 2019 og timer aftales individuelt. Vi forventer, at du er flexibel med hensyn til arbejdstider. Kunne du tænke dig et vikarjob hos os, så send en kort ansøgning med billede mrk. vikarjob til rita@rita-mode.dk. Evt. spørgsmål besvares via samme e-mail. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sød, smilende og selvstændig salgsassistent søges til vores modebutik "Ritas Mode" i Løgumkloster. Du skal helst have erfaring med tøjsalg eller andet salgsarbejde fra butik.

Du vil i vores butik være beskæftiget med at servicere alle vores søde kunder, pakke varer ud, hjælpe med vinduesdekoration og andre forfaldende arbejdsopgaver.

Vikarjobbet løber til ca. 1. feb. 2019 og timer aftales individuelt. Vi forventer, at du er flexibel med hensyn til arbejdstider.

Kunne du tænke dig et vikarjob hos os, så send en kort ansøgning med billede mrk. "vikarjob" til rita@rita-mode.dk. Evt. spørgsmål besvares via samme e-mail. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

RITA MODETØJ V/RITA KYSTER2018-10-26T00:00:002018-12-14T00:00:00
329924024SalgsassistentRobot SOLO Blåvandvej 12, Blåvand søger Salgsassistent Til vores butik i Blåvand søger vi en sprudlende, energisk og glad salgsassistent med masser af sans for mode, til 15-37 timer, da timerne varierer efter sæson. Der vil være flest timer forår sommer og lidt færre timer i vintersæsonen. Om jobbet: Som salgsassistent i SOLO er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service, og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende, og har flair for god kundeservice. Du skal kunne arbejde i et omskifteligt arbejdstempo, hvor du i samarbejde med det øvrige team, formår at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi tilbyder: En arbejdsdag, hvor vores kunder forventes at få en oplevelse ud over det sædvanlige En hverdag med mange afvekslende opgaver En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø Overenskomstansættelse Dine kvalifikationer: Butiksuddannet Stor fordel hvis du kan tale tysk Stor interesse og sans for mode Gode kommunikationsevner Selvstændig og initiativrig Ansøgning: Send din motiverede ansøgning med billede, samt CV til blaavand@hr-solo.dk Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte på tlf.: 75 82 89 03 Hører du ikke fra os inden for 4 uger, er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet.

SOLO Blåvandvej 12, Blåvand søger Salgsassistent

Til vores butik i Blåvand søger vi en sprudlende, energisk og glad salgsassistent med masser af sans for mode, til 15-37 timer, da timerne varierer efter sæson. Der vil være flest timer forår/sommer og lidt færre timer i vintersæsonen.

Om jobbet:

Som salgsassistent i SOLO er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service, og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende, og har flair for god kundeservice. Du skal kunne arbejde i et omskifteligt arbejdstempo, hvor du i samarbejde med det øvrige team, formår at skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsdag, hvor vores kunder forventes at få en oplevelse ud over det sædvanlige               
 • En hverdag med mange afvekslende opgaver
 • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø
 • Overenskomstansættelse
 • Dine kvalifikationer:
 • Butiksuddannet
 • Stor fordel hvis du kan tale tysk
 • Stor interesse og sans for mode
 • Gode kommunikationsevner
 • Selvstændig og initiativrig 
 •                                         
 • Ansøgning:
 • Send din motiverede ansøgning med billede, samt CV til blaavand@hr-solo.dk
 • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte på tlf.: 75 82 89 03
 • Hører du ikke fra os inden for 4 uger, er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet.
SOLO VARDE ApSVarde2018-12-06T00:00:002019-01-13T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Natarbejder søges til travl servicestation

Shell Service

Esbjerg
Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Korskro, som natarbejder, så er det måske lige dig, at vi står og mangler. Vi leder efter en ny kollega, der er klar til at arbejde 7 dage i træk og ligeledes holde fri i 7 dage. Du er B-m...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:9. januar 2019

Faglært butiksassistent søges til Petworld Ribe

PETWORLD RIBE K/S

Esbjerg
Ønsker du at blive en del af et dynamisk team? Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. De primære arbejdsopgaver vil være ekspedition af kunder, kassebetjening, bestilling s...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:14. december 2018

Aabenraa - Erfaren butiksmedarbejder OVER 18 år

Normal A/S

Har du erfaring med kundebetjening og salg fra detailhandelen? Og kan du arbejde hurtigt og effektivt? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Aabenraa. Vi søger en ny, fast medarbejder OVER 18 år, der har lyst til at yde en stor...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:13. januar 2019

Deltidsvikar til Modebutik i Løgumkloster

RITA MODETØJ V/RITA KYSTER

Sød, smilende og selvstændig salgsassistent søges til vores modebutik Ritas Mode i Løgumkloster. Du skal helst have erfaring med tøjsalg eller andet salgsarbejde fra butik. Du vil i vores butik være beskæftiget med at servicere alle vores søde kunde...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:14. december 2018

Salgsassistent

SOLO VARDE ApS

Varde
SOLO Blåvandvej 12, Blåvand søger Salgsassistent Til vores butik i Blåvand søger vi en sprudlende, energisk og glad salgsassistent med masser af sans for mode, til 15-37 timer, da timerne varierer efter sæson. Der vil være flest timer forår sommer o...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:13. januar 2019