Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent søges

Vi søger en dygtig, flittig, præsentabel og mødestabil salgsassistent til vores forretning.

1 ugentlig fridag, weekend arbejde hver anden weekend.

Vi forventer du er smilende, kan lide at have travlt og samtidig bevare et godt overblik,

Kan indgå i et team, hvor alle yder på højeste niveau.

Vi tilbyder et job under ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330113068Phoenix-caa97fac12019-10-28T00:00:00Butiksassistent søges

Vi søger en dygtig, flittig, præsentabel og mødestabil salgsassistent til vores forretning.

1 ugentlig fridag, weekend arbejde hver anden weekend.

Vi forventer du er smilende, kan lide at have travlt og samtidig bevare et godt overblik,

Kan indgå i et team, hvor alle yder på højeste niveau.

Vi tilbyder et job under ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.

 

 

2019-11-21T11:51:46.757 Vi søger en dygtig, flittig, præsentabel og mødestabil salgsassistent til vores forretning. 1 ugentlig fridag, weekend arbejde hver anden weekend. Vi forventer du er smilende, kan lide at have travlt og samtidig bevare et godt overblik, Kan indgå i et team, hvor alle yder på højeste niveau. Vi tilbyder et job under ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.11jobnetcaa97fac100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3637839Gertz Danish Bakery11Agtrupvej 1486000KoldingDKDanmark0
jvnpost@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent843482JobNet5063233506323310024-10-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=caa97fachttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=caa97fachttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=caa97fac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=caa97fac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgButiksassistent søges12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg363348822jvnpost@gmail.comjvnpost@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330137106Salgsmedarbejder med kendskab til online salg samt telefonbetjening søgesBasic Salgsmedarbejder til vores webshop søges, gerne med kendskab indenfor e-handel, om muligt inden for både B2C og B2B men i hvert fald en af delene. Vores virksomhed, jmkiil.dk, arbejder med hus-have artikler, så kendskab til disse vil være en fordel, men ej en betingelse. Vi er en virksomhed i udvikling og derfor har vi brug for en dygtig online salgsmedarbejder, som kan styrke vores salgsteam. Det er vigtigt, at du som ansøger er tryg ved salg gennem telefon, e-mail og chat, og samtidig synes at det er spændende at have kontakt til både eksisterende og potentielle kunder. Hos os vil dine hovedopgaver være at betjene og rådgive kunder, både gennem telefon og e-mail. I særlige tilfælde kan der være behov for at supplere telefonsalget med kundebesøg. Du vil ydermere skulle stå for projekt salg, samt være salgsansvarlig for egne projekt salg Vi søger en person der er målrettet men samtidig tillidsskabende og tålmodig i kundekontakten, og som kan formulere sig uden besvær, det gælder både skrift og tale. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, struktureret, målrettet, og har gå på mod. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til både B2C samt B2B salg. Ydermere skal du være en teamplayer, da du kommer til at arbejde i et lille team på kontoret. Det er vigtigt at du er fleksibel, og har mod på nye og differentierede opgaver. Vi kan tilbyde en stilling, hvor du som person også får mulighed for at videreudvikle dig. Du vil gradvist få mere ansvar og der er mulighed for fremtidig efteruddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt en pensionsordning. Vores virksomhed har til huse i Brundtland Business Center, som er beliggende i 6520 Toftlund. Vi behandler ansøgningerne løbende, og når den rette kandidat er fundet, vil jobopslaget blive fjernet. Send din ansøgning samt CV via knappen Ansøg Send ansøgning Tiltrædelse er 1.februar eller 1.marts 2020 Se mere på vores ansøgersite: https: jmkiil.ofir.com
Salgsmedarbejder til vores webshop søges, gerne med kendskab indenfor e-handel, om muligt inden for både B2C og B2B men i hvert fald en af delene. Vores virksomhed, jmkiil.dk, arbejder med hus-have artikler, så kendskab til disse vil være en fordel, men ej en betingelse.

Vi er en virksomhed i udvikling og derfor har vi brug for en dygtig online salgsmedarbejder, som kan styrke vores salgsteam. Det er vigtigt, at du som ansøger er tryg ved salg gennem telefon, e-mail og chat, og samtidig synes at det er spændende at have kontakt til både eksisterende og potentielle kunder.

Hos os vil dine hovedopgaver være at betjene og rådgive kunder, både gennem telefon og e-mail. I særlige tilfælde kan der være behov for at supplere telefonsalget med kundebesøg. Du vil ydermere skulle stå for projekt salg, samt være salgsansvarlig for egne projekt salg

Vi søger en person der er målrettet men samtidig tillidsskabende og tålmodig i kundekontakten, og som kan formulere sig uden besvær, det gælder både skrift og tale. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, struktureret, målrettet, og har gå på mod. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til både B2C samt B2B salg.

Ydermere skal du være en teamplayer, da du kommer til at arbejde i et lille team på kontoret. Det er vigtigt at du er fleksibel, og har mod på nye og differentierede opgaver.

Vi kan tilbyde en stilling, hvor du som person også får mulighed for at videreudvikle dig. Du vil gradvist få mere ansvar og der er mulighed for fremtidig efteruddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt en pensionsordning.

Vores virksomhed har til huse i Brundtland Business Center, som er beliggende i 6520 Toftlund.
Vi behandler ansøgningerne løbende, og når den rette kandidat er fundet, vil jobopslaget blive fjernet.

Send din ansøgning samt CV via knappen ”Ansøg/Send ansøgning”

Tiltrædelse er 1.februar eller 1.marts 2020Se mere på vores ansøgersite: https://jmkiil.ofir.com

ORS/Small/0a35362b_logo.pngHjemsted import og handel A/SToftlund2019-12-09T13:00:27.3302020-01-12T00:00:00
330132922Butiksassistent - 8 timer om ugen - VejenRobot I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at: Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse Betjene kunderne ved kassen Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren Fylde varer op på hylderne Om dig Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du: Er smilende og glad for kundekontakt Tager initiativ og er hjælpsom Holder af faste rammer og har fokus på detaljen Trives i en travl hverdag Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl uanset om du arbejder fuldtid eller deltid. 5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl: Branchens bedste sammenhold Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder Garanteret udvikling og uddannelse Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene Søg her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-8-timer-om-ugen-Vejen-4058?rdeLocaleAttr da

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne

Om dig

Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

 • Er smilende og glad for kundekontakt
 • Tager initiativ og er hjælpsom
 • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
 • Trives i en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

 1. Branchens bedste sammenhold
 2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
 3. Garanteret udvikling og uddannelse
 4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
 5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

Søg her:

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-8-timer-om-ugen-Vejen-4058?rdeLocaleAttr=da

Lidl Danmark K/S AdministrationVejen2019-12-12T00:00:002020-01-15T00:00:00
330132053Ønskebørn Vejle søger servicemindet salgsassistentRobot Vi søger en super serviceminded salgsassistent på 30-37 timer. Du skal være butiksuddannet, kundeorienteret og frisk på en travl hverdag i butikken. Vi søger en salgsassistent som kan forstærke det nuværende hold på flg. områder i butikken: Beklædning og fodtøj Derfor vil en baggrund i ovenstående områder være en fordel. Har du forstand på udstyr som barnevogne - autostole vil det også være en fordel, men ikke et krav. Derudover prioiteres det, at du er en rigtig god kollega - fleksibel og energisk og en ærlig person. Vi har besøg af mange dejlige børn i vores butik, så du skal kunne trives med børn og være god til at håndtere børnene i alle situationer. Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, fleksibel friordringsplan, et travlt miljø hvor der er smil på læben.

Vi søger en super serviceminded salgsassistent på 30-37 timer. 

Du skal være butiksuddannet, kundeorienteret og frisk på en travl hverdag i butikken.

Vi søger en salgsassistent som kan forstærke det nuværende hold på flg. områder i butikken:

 • Beklædning og fodtøj 

Derfor vil en baggrund i ovenstående områder være en fordel. Har du forstand på udstyr som barnevogne - autostole vil det også være en fordel, men ikke et krav. 

Derudover prioiteres det, at du er en rigtig god kollega - fleksibel og energisk og en ærlig person.

Vi har besøg af mange dejlige børn i vores butik, så du skal kunne trives med børn og være god til at håndtere børnene i alle situationer. 

Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, fleksibel friordringsplan, et travlt miljø hvor der er smil på læben. 

ØNSKEBØRN RETAIL ApSVejle2019-12-12T00:00:002020-01-21T00:00:00
330136476ButiksassistentRobot DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Vejle. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere. Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske. Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning, vedlagt foto til: Anette@Aaskov.dk eller Dorte@aaskov.dk Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter ansøgningsfristen, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Vejle.

VI HAR TRAVLT...

Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.

Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere.

Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske.

Løn efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning, vedlagt foto til:

Anette@Aaskov.dk

 eller

Dorte@aaskov.dk

Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter ansøgningsfristen, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

Aaskov Modetøj A/SVejle2019-12-12T00:00:002020-01-29T00:00:00
330139770Fotosælger i LEGOLAND®Robot Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter! Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du har fokus på at sælge vores forskellige fotoprodukter og betjene kassen. Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken. Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette. Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Picsolve, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads. Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 20:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde påregnes. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og ungarbejder. Vi glæder os til at høre fra dig og gør samtidig opmærksom på, at vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 2 og 3.

Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter!

Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du har fokus på at sælge vores forskellige fotoprodukter og betjene kassen.

Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og/eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken.  Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette.

Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Picsolve, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads.

Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 – 20:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde påregnes. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og ungarbejder. 

Vi glæder os til at høre fra dig og gør samtidig opmærksom på, at vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 2 og 3.

PICSOLVE DENMARK, FILIAL AF PICSOLVE INTERNATIONAL LIMITED, ENGLANDBillund2019-12-12T00:00:002020-01-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Salgsmedarbejder med kendskab til online salg samt telefonbetjening søges

Hjemsted import og handel A/S

Toftlund
Salgsmedarbejder til vores webshop søges, gerne med kendskab indenfor e-handel, om muligt inden for både B2C og B2B men i hvert fald en af delene. Vores virksomhed, jmkiil.dk, arbejder med hus-have artikler, så kendskab til disse vil være en fordel,...
Indrykket:9. december 2019
Udløbsdato:12. januar 2020

Butiksassistent - 8 timer om ugen - Vejen

Lidl Danmark K/S Administration

Vejen
I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid ove...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:15. januar 2020

Ønskebørn Vejle søger servicemindet salgsassistent

ØNSKEBØRN RETAIL ApS

Vejle
Vi søger en super serviceminded salgsassistent på 30-37 timer. Du skal være butiksuddannet, kundeorienteret og frisk på en travl hverdag i butikken. Vi søger en salgsassistent som kan forstærke det nuværende hold på flg. områder i butikken: Beklædni...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:21. januar 2020

Butiksassistent

Aaskov Modetøj A/S

Vejle
DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Vejle. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:29. januar 2020

Fotosælger i LEGOLAND®

PICSOLVE DENMARK, FILIAL AF PICSOLVE INTERNATIONAL LIMITED, ENGLAND

Billund
Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter! Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for uda...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. januar 2020