Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent SPAR - Kød- og køl

37 timer, kød- og køleafdeling samt lidt kolonial  - Vi mangler et par gode hænder i vores forretning. Der skal være tempo, smil og en god ansvarsfølelse for det du laver.

Brænder du for at give vores kunder de bedste oplevelser i butikken hver dag og er det for dig en personlig stolthed, at det du står for, i er orden, så er du måske vores nye butiksassistent.

Faglige kvalifikationer:

  • Faguddannet i branchen er en fordel, men i det mindste skal du have tilegnet dig stor erfaring fra netop dagligvarebrancen, så du ved, hvad der skal til og selv kan strukturere dine opgaver og arbejde selvstændigt.

Oplysninger om os:

  • Større dagligvareforretning med godt 20 ansatte som drives af selvstændig købmand. Spar er et lavprissupermarked med masser af gode tilbud og et stort GUL PRIS sortiment der matcher discountbutikkernes priser. Ørsted er en lille by med et aktivt lokalsamfund beliggende i et yderområde med et stort opland. Vi er et yngre team med en sjov tone og godt humør.

 Opgaver:

  • I jobbet får du ansvar for kød og køl samt nogle få kolonialafdelinger, hvor du sørger for disponering, opfyldning, prislabels, udstillinger etc. Samtidig er der morgenopgaver, brød, mælk o.sv. som alle hjælpes ad med.
  • Vi har desuden postshop/pakkeudlevering i butikken samt Danske Spil, og det forventes, at der kan hjælpes til ved kassen ved travlhed.
  • Der forventes en høj servicegrad, så vores kunder får en rigtig god oplevelse, godt overblik, koncepterne og disponeringen skal være i orden og butikken skal altid stå salgsklar.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Grundig oplæring i vores rutiner, kædekoncept samt it og daglige opgaver.
  • Et spændende og varieret job du selv kan præge og udvikle. 

E-mailkontakt med overskrift "BUTIKSASSISTENT KØD OG KØL" til købmand Niels Søborg Ottesen på spar1@yahoo.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her