Butiksassistent SPAR - Kød- og køl

37 timer, kød- og køleafdeling samt lidt kolonial  - Vi mangler et par gode hænder i vores forretning. Der skal være tempo, smil og en god ansvarsfølelse for det du laver.

Brænder du for at give vores kunder de bedste oplevelser i butikken hver dag og er det for dig en personlig stolthed, at det du står for, i er orden, så er du måske vores nye butiksassistent.

Faglige kvalifikationer:

  • Faguddannet i branchen er en fordel, men i det mindste skal du have tilegnet dig stor erfaring fra netop dagligvarebrancen, så du ved, hvad der skal til og selv kan strukturere dine opgaver og arbejde selvstændigt.

Oplysninger om os:

  • Større dagligvareforretning med godt 20 ansatte som drives af selvstændig købmand. Spar er et lavprissupermarked med masser af gode tilbud og et stort GUL PRIS sortiment der matcher discountbutikkernes priser. Ørsted er en lille by med et aktivt lokalsamfund beliggende i et yderområde med et stort opland. Vi er et yngre team med en sjov tone og godt humør.

 Opgaver:

  • I jobbet får du ansvar for kød og køl samt nogle få kolonialafdelinger, hvor du sørger for disponering, opfyldning, prislabels, udstillinger etc. Samtidig er der morgenopgaver, brød, mælk o.sv. som alle hjælpes ad med.
  • Vi har desuden postshop/pakkeudlevering i butikken samt Danske Spil, og det forventes, at der kan hjælpes til ved kassen ved travlhed.
  • Der forventes en høj servicegrad, så vores kunder får en rigtig god oplevelse, godt overblik, koncepterne og disponeringen skal være i orden og butikken skal altid stå salgsklar.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Grundig oplæring i vores rutiner, kædekoncept samt it og daglige opgaver.
  • Et spændende og varieret job du selv kan præge og udvikle. 

E-mailkontakt med overskrift "BUTIKSASSISTENT KØD OG KØL" til købmand Niels Søborg Ottesen på spar1@yahoo.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Assistance søges til konceptbutik i Viborg

FEMILET A/S Viborg

Viborg
Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Du skal gerne kunne arbejde både hverdage og weekends. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til og flair for salg og service interesse for m...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Blue City Århus søger ny deltids medarbejder!

Randersvej 142, 8200 Århus C

Aarhus
Vi søger en ny kollega til vores butik i Århus. Jobbet er som butiksassistent og vil primært bestå af eftermiddag- og aften arbejde, samt arbejde i weekender. Jobbet forventes at være ca. 10-15 timer om ugen. Arbejdsopgaver Dine arbejdsopgaver vil i...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

DELTIDS Butiksassistent søges

BEAUTYCOS ApS

Aarhus
BEAUTYCOS søger en motiveret og engageret DELTIDS-butiksassistent med salg i blodet til vores flotte butik i Nørregade 36, 8000 Aarhus. Vi er en travl virksomhed med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe v...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Salgsassistent til GIN & TONIC butik og bar

Two Socks Aarhus

ER DU VILD MED GIN TONIC? DIG: - Du har en baggrund inden for detailhandel. - Du kan lide at fordybe dig i produktet og opgaven du bliver stillet? - Du kan arbejde i detaljen, så processer bliver fulgt til punkt og prikke? - Du er opsøgende og inter...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018