Butiksassistent til Asmild Plantecenter

Asmild Plantecenter har højsæson fra 18. marts til 23. juni. Vi søger fuldtidsmedarbejder, 37 t/uge i denne periode.

Det er et krav at du er uddannet blomsterbinder, eller har tilsvarende erfaring. 

 

Opgaver:

 • Blomsterbinding
 • Kundebetjening 
 • Taler dansk
 • Serviceminded
 • Fleksibel og imødekommende

 

Arbejdstid:

 • Aftales i butikkens åbningstid.

 

Ansøgning:   

Ring til Leif Kjær Bonde på tel. 86672400, eller kom forbi i Plantecentrets åbningstid.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329943642Phoenix-15e2d64412019-01-16T00:00:00Butiksassistent til Asmild Plantecenter

Asmild Plantecenter har højsæson fra 18. marts til 23. juni. Vi søger fuldtidsmedarbejder, 37 t/uge i denne periode.

Det er et krav at du er uddannet blomsterbinder, eller har tilsvarende erfaring. 

 

Opgaver:

 • Blomsterbinding
 • Kundebetjening 
 • Taler dansk
 • Serviceminded
 • Fleksibel og imødekommende

 

Arbejdstid:

 • Aftales i butikkens åbningstid.

 

Ansøgning:   

Ring til Leif Kjær Bonde på tel. 86672400, eller kom forbi i Plantecentrets åbningstid.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Asmild Plantecenter har højsæson fra 18. marts til 23. juni. Vi søger fuldtidsmedarbejder, 37 t uge i denne periode. Det er et krav at du er uddannet blomsterbinder, eller har tilsvarende erfaring. Opgaver: Blomsterbinding Kundebetjening Taler dansk Serviceminded Fleksibel og imødekommende Arbejdstid: Aftales i butikkens åbningstid. Ansøgning: Ring til Leif Kjær Bonde på tel. 86672400, eller kom forbi i Plantecentrets åbningstid. Vi ser frem til at høre fra dig.11Jobnet15e2d644100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3434783Asmild Plantecenter v/Leif Kjær Bonde11Randersvej 76A8800ViborgDKDanmark0
asmild_plantecenter@mail.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset693334JobNet493002349300231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=15e2d644https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=15e2d644https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=15e2d644&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=15e2d644&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/2.jpgMed et job indenfor Salg bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Butiksassistent lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel360112787Leif Bondeasmild_plantecenter@mail.dkDKDanmarkDKDanmark329950565Assistance søges til konceptbutik i ViborgRobot Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og service interesse for moden generelt interesse for visual merchandising erfaring fra detail er en fordel I jobbet vil indgå opgaver som: Kundeekspedition Vareeksponering dekoration Lageroptælling m.m. Tiltrædelse: 1. marts 2019. Arbejdstid: Under 8 timer uge, med mulighed for flere timer v ekstra travlhed og i ferier. Du skal gerne kunne arbejde i sommerferieperioden. Er du frisk på at yde vores kunder en rigtig god kundeservice, så kom ind i butikken, Sct. Mathiasgade 29 i Viborg, og medbring en skriftlig ansøgning, vedlagt CV og foto. Du skal spørge efter Jeanet. Ansøgningsfrist: 22. februar. Vi holder samtaler løbende. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 6 uger, har vi valgt ikke at gå videre med din ansøgning. _____________________________________________________________________________________ Femilet A S har 21 konceptbutikker i Danmark og er desuden n af Skandinaviens førende leverandører af moderigtigt lingeri til stormagasiner og specialbutikker.

Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt.

Vi forventer, at du er fleksibel og har

 • lyst til salg og service
 • interesse for moden generelt
 • interesse for visual merchandising
 • erfaring fra detail er en fordel

I jobbet vil indgå opgaver som:

 • Kundeekspedition
 • Vareeksponering/dekoration
 • Lageroptælling m.m.

Tiltrædelse: 1. marts 2019.

Arbejdstid: Under 8 timer/uge, med mulighed for flere timer v/ ekstra travlhed og i ferier. Du skal gerne kunne arbejde i sommerferieperioden.

Er du frisk på at yde vores kunder en rigtig god kundeservice, så kom ind i butikken, Sct. Mathiasgade 29 i Viborg, og medbring en skriftlig ansøgning, vedlagt CV og foto. Du skal spørge efter Jeanet. Ansøgningsfrist: 22. februar.

Vi holder samtaler løbende. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 6 uger, har vi valgt ikke at gå videre med din ansøgning.

_____________________________________________________________________________________

Femilet A/S har 21 konceptbutikker i Danmark og er desuden én af Skandinaviens førende leverandører af moderigtigt lingeri til stormagasiner og specialbutikker.

 

FEMILET A/S ViborgViborg2019-01-29T00:00:002019-02-22T00:00:00
329950977Ekspedient søges til vort bageriudsalg Løvbjerg OverlundRobot Vi står og mangler en ekspedient til vort udsalg i Løvbjerg Overlund i Viborg. Vi søger en person, som er smilende, stabil, udadvendt, loyal, dansktalende, moden og fleksibel. Du skal kunne trives i et miljø, hvor service er nøgleordet og kunderne midtpunktet. Arbejdstiden vil være i tidsrummet: 7.30 - 19.15 på hverdage, samt hver anden lørdag 7.00-17.15 Du skal også have interesse i afbagning af brød erfaring vil være en fordel. Arbejdsopgaverne er: ekspeditioner af vore dejlige kunder, dermed yde en god kundeservice, tilberedning af fastfood, vareopfyldning samt rengøring. Vi forventer du er: Morgenfrisk mødestabil og fleksibel ved sygdom glad og udadvendt kan arbejde selvstændigt dygtig til at holde fokus Timeantal: ca 47 timer pr. 14 dag 3 hverdage samt hver anden lørdag så send os en mail på: ole-stisen@mail.dk Stillingen er fast, derfor vil der ikke blive givet frigørelsesattest samt tidsbegrænsninger kommer ikke i betragtning Såfremt der ikke er kommet svar på din ansøgning den 20-2 er stillingen blevet besat til anden side Vi glæder os til at høre fra dig

Vi står og mangler en ekspedient til vort udsalg i Løvbjerg Overlund i Viborg.

Vi søger en person, som er smilende, stabil, udadvendt, loyal, dansktalende, moden og fleksibel. Du skal kunne trives i et miljø, hvor service er nøgleordet og kunderne midtpunktet.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet: 7.30 - 19.15 på hverdage,… samt hver anden lørdag 7.00-17.15

Du skal også have interesse i afbagning af brød – erfaring vil være en fordel.

Arbejdsopgaverne er:

ekspeditioner af vore dejlige kunder, dermed yde en god kundeservice, tilberedning af fastfood, vareopfyldning samt rengøring.

Vi forventer du er:

Morgenfrisk mødestabil og fleksibel ved sygdom glad og udadvendt kan arbejde selvstændigt dygtig til at holde fokus Timeantal: ca 47 timer pr. 14 dag 3 hverdage samt hver anden lørdag så send os en mail på: ole-stisen@mail.dk

Stillingen er fast, derfor vil der ikke blive givet frigørelsesattest samt tidsbegrænsninger kommer ikke i betragtning

Såfremt der ikke er kommet svar på din ansøgning den 20-2 er stillingen blevet besat til anden side …

Vi glæder os til at høre fra dig

Guldbageren i AalestrupViborg2019-01-30T00:00:002019-02-18T00:00:00
329942855WebassistentRobot Boboonline.dk søger Webshopassistent, der er god ved en computer, går op i detaljer og samtidig kan snakke med kunder samt bestille og modtage varer. Om jobbet Vi søger en person, som både kan arbejde med computere og mennesker og helst på samme tid. En person der elsker at arbejde selvstændig og løse opgaver. Kommunikationsevnerne er i top, og det samme er lysten til at give hver eneste kunde en smilende modtagelse Selv hvis kunden ikke ser vores ansigter. Du skal kunne arbejde struktureret, og effektivt og må gerne have erfaring med webshoparbejde eller butiksarbejde. Opgaverne spænder bredt fra kundeopkald ordremodtagelse til forsendelse og efterservicering. De daglige opgaver består bl.a. af: Ordremodtagelse Varebestilling leverandører Ordrebekræftelse til kunden Klargøring af papirer til varemodtagelse Behjælpelig ved varemodtagelse Klargøring af papirer til forsendelser Bookning og overføre data til transportører Leveringsinfo til kunden Fakturering Kundeopkald Kundemails Vi tilbyder En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet og med plads til selvstændighed Dygtige og gode kollegaer i et godt team. En fuldtidsstilling på 37 timer om ugen i 7870 Roslev Mødetid fra ca. kl. 8.00 til kl. 16.00 hver dag Mulighed for på sigt at blive vores kundeservice logistikchef Hvem er Boboonline.dk Bobo er en webshop der forhandler de bedste møbler boligtilbehør til de bedste priser, og vi bestræber os på at levere den allerbedste service på markedet. Vi bestræber os desuden på at have det bredeste udvalg i Danmark. Derfor har vi lige nu mere end 10.000 varenumre, og vi får masser af nyheder hver eneste uge. Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning på bobo@boboonline.dk

Boboonline.dk søger Webshopassistent, der er god ved en computer, går op i detaljer og samtidig kan snakke med kunder samt bestille og modtage varer.

Om jobbet

Vi søger en person, som både kan arbejde med computere og mennesker – og helst på samme tid. En person der elsker at arbejde selvstændig og løse opgaver. Kommunikationsevnerne er i top, og det samme er lysten til at give hver eneste kunde en smilende modtagelse… Selv hvis kunden ikke ser vores ansigter.

Du skal kunne arbejde struktureret, og effektivt og må gerne have erfaring med webshoparbejde eller butiksarbejde.

Opgaverne spænder bredt fra kundeopkald – ordremodtagelse til forsendelse og efterservicering.

De daglige opgaver består bl.a. af:

 • Ordremodtagelse
 • Varebestilling leverandører
 • Ordrebekræftelse til kunden
 • Klargøring af papirer til varemodtagelse
 • Behjælpelig ved varemodtagelse
 • Klargøring af papirer til forsendelser
 • Bookning og overføre data til transportører
 • Leveringsinfo til kunden
 • Fakturering
 • Kundeopkald
 • Kundemails

Vi tilbyder

 • En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet og med plads til selvstændighed
 • Dygtige og gode kollegaer i et godt team.
 • En fuldtidsstilling på 37 timer om ugen i 7870 Roslev
 • Mødetid fra ca. kl. 8.00 til kl. 16.00 hver dag
 • Mulighed for på sigt at blive vores kundeservice/logistikchef

Hvem er Boboonline.dk

Bobo er en webshop der forhandler de bedste møbler & boligtilbehør til de bedste priser, og vi bestræber os på at levere den allerbedste service på markedet. Vi bestræber os desuden på at have det bredeste udvalg i Danmark. Derfor har vi lige nu mere end 10.000 varenumre, og vi får masser af nyheder hver eneste uge. 

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning på bobo@boboonline.dk

BOBO ApSRoslev2019-01-15T00:00:002019-03-12T00:00:00
329942431Butiksassistent til OK-plus i KarupRobot Butiksassistent til OK-plus i Karup søges OK-plus i Karup søger en butiksassistent. Der er i perioder pres på, med mange bolde i luften, så du bør have rutine fra et lignende job. Du er: Moden, med erfaring fra kiosk butik, gerne spillehal og danske spil terminal Frisk på at lave food-to-go Venlig, imødekommende Tydelig i din kommunikation på dansk Fleksibel og stabil Vi har følgende opgaver i vores butik: Betjening af kunder Lave mad, grill, sandwich, isvafler mm. Trimme butikken Lotto, spillehal, vaskehal, mm. Forefaldende opgaver rengøring, oprydning etc. Vi tilbyder: Varigt arbejde, længerevarende oplæring skal påregnes Frie rammer under ansvar Velordnede arbejdsforhold Selvstændigt job, der kræver godt overblik Arbejdstid: Ca. 25 t. uge, fordeles på dagvagter, aftener og i week-ends. Ansøgning: Hvis du har spørgsmål så ring til Helle Madsen tel. 97101038. Du må også gerne kigge forbi butikken. Ansøgning CV sendes til mail: karup@ok-plus.dk. Offentlig transport er kun en mulighed i dagtimerne, hvorfor du skal have bil til rådighed. Der er 1 ledig stilling

Butiksassistent til OK-plus i Karup søges

OK-plus i Karup søger en butiksassistent. Der er i perioder pres på, med mange bolde i luften, så du bør have rutine fra et lignende job.

Du er:

 • Moden, med erfaring fra kiosk/butik, gerne spillehal og danske spil terminal
 • Frisk på at lave food-to-go
 • Venlig, imødekommende
 • Tydelig i din kommunikation på dansk
 • Fleksibel og stabil

Vi har følgende opgaver i vores butik:

 • Betjening af kunder
 • Lave mad, grill, sandwich, isvafler mm.
 • Trimme butikken
 • Lotto, spillehal, vaskehal, mm.
 • Forefaldende opgaver rengøring, oprydning etc.

Vi tilbyder:

 • Varigt arbejde, længerevarende oplæring skal påregnes
 • Frie rammer under ansvar
 • Velordnede arbejdsforhold
 • Selvstændigt job, der kræver godt overblik

Arbejdstid:

Ca. 25 t./uge, fordeles på dagvagter, aftener og i week-ends.

Ansøgning:

Hvis du har spørgsmål så ring til Helle Madsen tel. 97101038. Du må også gerne kigge forbi butikken. Ansøgning + CV sendes til mail: karup@ok-plus.dk.   

Offentlig transport er kun en mulighed i dagtimerne, hvorfor du skal have bil til rådighed. 

Der er 1 ledig stilling

 

Plusbutikken v/Helle Majgård MadsenKarup J2019-01-14T00:00:002019-02-19T00:00:00
329950562Assistance søges til konceptbutik i SilkeborgRobot Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og service interesse for moden generelt interesse for visual merchandising erfaring fra detail er en fordel I jobbet vil indgå opgaver som: Kundeekspedition Vareeksponering dekoration Lageroptælling m.m. Tiltrædelse: Snarest muligt. Arbejdstid: Under 8 timer uge, med mulighed for flere timer v ekstra travlhed og i ferier. Du skal gerne kunne arbejde i sommerferieperioden. Er du frisk på at yde vores kunder en rigtig god kundeservice, så kom ind i butikken, Søndergade 2B i Silkeborg, og medbring en skriftlig ansøgning, vedlagt CV og foto. Du skal spørge efter Ane. Ansøgningsfrist: 22. februar. Vi holder samtaler løbende. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 6 uger, har vi valgt ikke at gå videre med din ansøgning. _____________________________________________________________________________________ Femilet A S har 21 konceptbutikker i Danmark og er desuden n af Skandinaviens førende leverandører af moderigtigt lingeri til stormagasiner og specialbutikker.

Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt.

Vi forventer, at du er fleksibel og har

 • lyst til salg og service
 • interesse for moden generelt
 • interesse for visual merchandising
 • erfaring fra detail er en fordel

I jobbet vil indgå opgaver som:

 • Kundeekspedition
 • Vareeksponering/dekoration
 • Lageroptælling m.m.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Arbejdstid: Under 8 timer/uge, med mulighed for flere timer v/ ekstra travlhed og i ferier. Du skal gerne kunne arbejde i sommerferieperioden.

Er du frisk på at yde vores kunder en rigtig god kundeservice, så kom ind i butikken, Søndergade 2B i Silkeborg, og medbring en skriftlig ansøgning, vedlagt CV og foto. Du skal spørge efter Ane. Ansøgningsfrist: 22. februar.

Vi holder samtaler løbende. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 6 uger, har vi valgt ikke at gå videre med din ansøgning.

_____________________________________________________________________________________

Femilet A/S har 21 konceptbutikker i Danmark og er desuden én af Skandinaviens førende leverandører af moderigtigt lingeri til stormagasiner og specialbutikker.

 

Femilet A/SSilkeborg2019-01-29T00:00:002019-02-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Assistance søges til konceptbutik i Viborg

FEMILET A/S Viborg

Viborg
Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og service interesse for moden generelt interesse for visual merchandising erfaring fra detail...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Ekspedient søges til vort bageriudsalg Løvbjerg Overlund

Guldbageren i Aalestrup

Viborg
Vi står og mangler en ekspedient til vort udsalg i Løvbjerg Overlund i Viborg. Vi søger en person, som er smilende, stabil, udadvendt, loyal, dansktalende, moden og fleksibel. Du skal kunne trives i et miljø, hvor service er nøgleordet og kunderne m...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:18. februar 2019

Webassistent

BOBO ApS

Roslev
Boboonline.dk søger Webshopassistent, der er god ved en computer, går op i detaljer og samtidig kan snakke med kunder samt bestille og modtage varer. Om jobbet Vi søger en person, som både kan arbejde med computere og mennesker og helst på samme tid...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:12. marts 2019

Butiksassistent til OK-plus i Karup

Plusbutikken v/Helle Majgård Madsen

Karup J
Butiksassistent til OK-plus i Karup søges OK-plus i Karup søger en butiksassistent. Der er i perioder pres på, med mange bolde i luften, så du bør have rutine fra et lignende job. Du er: Moden, med erfaring fra kiosk butik, gerne spillehal og danske...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:19. februar 2019

Assistance søges til konceptbutik i Silkeborg

Femilet A/S

Silkeborg
Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og service interesse for moden generelt interesse for visual merchandising erfaring fra detail...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019