Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksassistent til Jagtbutik

 

Butiksassistent på 37 timer.

Er du vores nye kollega i jagtafdelingen?

Serviceminded og engageret butiksassistent søges til vores jagtafdeling! Da vi har meget travlt i vores butik og vores søde medarbejder, Anna, har valgt at søge ind på universitetet – søger vi en kollega som brænder for at give vores kunder en god og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige, samtidig med at tage ansvar og initiativ i den daglige drift af butikken i en travl hverdag. 

 

 En vigtig medarbejder

Som medarbejder hos Lundemøllen får du med-ansvar for butikkens jagtafdeling som omfatter, ekspedition og vejledning af kunder i udstyr, grej, beklædning, fodtøj og våben/ammunition, bestilling og udpakning af varer, lagerstyring, klargøring af webshopordrer, pakning af webshopordrer, div. Forefaldende butiksarbejde og sikre at afdelingen altid er flot og indbydende. Der vil også være ekspeditionsarbejde og udlevering af varer i butikkens øvrige varesortiment i stue-etagen, herunder grovfoder, brændsel og hunde- og kattefoder- og udstyr Det er derfor en fordel hvis du har kendskab til hund/hundefoder. Du kan forvente en vekslende hverdag fyldt med udfordringer og godt kollegialt samarbejde i et tæt medarbejderteam fyldt med energi og gå-på-mod. I virksomheden står vi altid klar til at hjælpe hinanden i travle perioder.

For at få succes i jobbet er det afgørende at du er:

- meget serviceminded og engageret i kunderne og forretningsgangen

- bærer et højt ambitionsniveau i forhold til kundeservice

- smilende, åben og med en god udstråling og karisma

- selvstændig, moden og initiativtagende

- Igangsætter for nye projekter, omrokering og trimning af butik etc.

- loyal og fleksibel og vigtigst af alt – mødestabil.

 

Vi forventer at du engagerer dig i dit arbejde, er 100% mødestabil, frisk og smilende samtidig med at du er en ”teamplayer”. Du skal være initiativrig og kunne arbejde selvstændigt i det daglige. Har du faglig viden om våben og ammunition er det en fordel, men ikke et krav, dog er det et krav at du er passioneret jæger og dyrker jagten på et rimeligt niveau og har kendskab til de forskellige mærkevarer etc. indenfor jagtudstyr, beklædning og våben. Det er en fordel men ikke et krav at have erfaring fra butiksarbejde, men du skal have karisma og lyst til at arbejde i butik og være nem at omgås. Har du truck kort er det et plus. Du vil arbejde tæt med andre kollegaer i de øvrige afdelinger, i alt 9 medarbejdere.

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse som funktionær.

Du skal være indstillet på arbejdstider indtil kl. 17.00 på hverdage, herunder rullende 1 lørdagsfri og 2 hverdagsfri om måneden for en 37 timers stilling. Der er ekstra åbent i butikken i december hvor vi deles om søndagsvagterne, dertil ekstra vagter i forbindelse med helligdage, Black Friday o.lign. hvor der er travlt. Butikkens åbningstider er mandag – fredag kl. 10.00-17.00 og lørdag kl. 9.30-13.00, herunder mødetider fra kl. 9.00+ ekstra aftener hvor der er kan afholdes møder, omrokering af butik etc.

 

Ansøgningen

 I din ansøgning vil vi gerne høre om dit faglige kendskab til jagt, og hvilken erfaring du har fra butik i forhold til salg og kundeservice, samt på hvilken måde du mener du kan bidrage til butikkens daglige drift. Butikserfaring er en fordel. Ansættelse 1. juni eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist 16. april 2021.

Kom forbi til en snak med Daniel eller ring på tlf. 55461344

Skriftlig ansøgning sendes til mail: job@lundemoellen.dk ”mrk. jagtafdeling” eller til Lundemøllen, Fuglebjerglundvej 7, 4250 Fuglebjerg.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.