Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksbager Skive/Viborg

Vi søger en ny dygtig butiksbager til vores afdeling i Skive og Viborg

Som butiksbager i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre. 

For at arbejde hos os skal du:

  • Være faglært bager
  • Være god til at kommunikere og have interesseret i at skabe gode arbejdsrelationer 
  • Være fagligt dygtig
  • Være mødestabil
  • Være ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Være god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Være fuld af gå-på-mod og initiativ

Den største og vigtigste opgave er at skabe en velfungerende hverdag sammen med butikspersonalet få dagligdagen til at fungere helt optimalt. Der vil være et tæt samarbejde med butikschefen og butiksbageren. De produkter, som du primært bager som butiksbager er herdbrød, forskellige morgenboller, wienerbrød og kager. Vi har høje forventninger og stiller krav til, at det vi producer er af højeste kvalitet, men det betyder til gengæld også at rammerne i bageriet er i orden. Din hverdag kommer også til at gå med opretholdelse af god hygiejne i bageriet og varebestilling hertil. Arbejdstiderne vil typisk være fra kl. 03:30 - 11:30.

Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har hjertet på det rette sted, og vi tror på, at du kan nå hvorhen du drømmer om, hvis du er dygtig til det, du laver, og ikke mindst arbejder hårdt.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi et rigtig godt sammenhold i hele Lagkagehuset. Vi er sammen om at værne om kvaliteten og om at have en holdning til, at det vi laver og gør skal give vores kunder en kompromisløs oplevelse. 

Vi kan tilbyde 37 timer om ugen og fri hver anden weekend.

Lyder det, som noget for dig?


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her