Butikschef - Aalborg

Er du vild med garn, mennesker og vil du stå i spidsen for at videreduvikle én af Danmarks største garnbutikker? Så er det måske dig vi leder efter!  

Vi er på udkig efter en ny butikschef til vores Aalborg butik. Vi leder efter dig, der er entusiastisk og ansvarsbevidst og som ikke er bange for at tage fat. Drift af butik kræver hårdt arbejde og ikke mindst en god portion energi og smil - du oser tydeligt af engagement og drive og så kender du Aalborg, som din egen bukselomme (eller måske bare rimelig godt). 

Vi leder efter en butikschef med masser af erfaring. At arbejde med målsætninger, konverteringsrater og lignende, er slet ikke nyt for dig - og du sætter en ære i, at nå dine og butikkens mål. Du arbejder hands-on, og er en god leder. Er det dig vi snakker om, og skal du være en del af vores eventyr? 

 

Vi vil have de gladeste kunder og søger derfor dig der: 

 • Sætter en ære i, at levere en kundeoplevelse, der er udover det sædvanlige
 • Formår at holde overblik og altid sørger for, at alt omkring dig fremstår på bedste vis
 • Er udadvendt og møder alle med et smil
 • Har vindermentalitet og formår at skabe succes
 • Vil være med til at lede en butik med lokal forankring og sikre et godt sammenhold

 

Vi forventer at du: 

 • Har erfaring som butikschef og har referencer der kan bekræfte dine kompetencer
 • Trives med klare målsætninger og sætter en ære i, at optimere på processer så målene kan nås
 • Elsker at sælge og inspirere andre og har nemt ved at opbygge særlige bånd til dine kunder

 

Dine kolleger ville sige, at; 

 • Du altid sætter en ære i dit arbejde
 • Du sætter standarden og hæver barren for god kundeservice
 • De altid gerne vil drikke en kaffe med dig
 • Du har en tendens til altid at få et smil frem hos andre

 

I 2015 startede vores Hobbii eventyr og vi har lige siden haft eksponentiel vækst. Bag det hele er vi et team på 335 personer og sender pakker til garn elskere verden over, direkte fra vores kontor og lager i Storkøbenhavn. Vores målsætning er at være den foretrukne garnbutik på verdensplan - vores kundeservice team, både online og fysisk - er en essentiel del, i at nå dette mål.  

Det at arbejde hos Hobbii skal være spændende, sjovt og betydningsfuldt. Det opnår vi gennem vores talentfulde og passionerede team, som alle er overbeviste om, at sammen er vi bedre. Vi tror på, at vi med vores attitude og gå-på-mod kan sikre os verdens gladeste kunder (stort mål ja - men vi tror på det). 

Vi er på den vildeste vækstrejse, og vandt for nyligt Børsens Gazelle 2020, som Danmarks hurtigst voksende virksomhed. Du kan derfor forvente fart over feltet og masser af plads til udvikling. 

Stillingen er fuldtid og ønskes besat hurtigst muligt og gerne i løbet af foråret 2021. Vi holder samtaler løbende og glæder os enormt til at høre fra dig. 

 

Er det dig vi leder efter? 

Vi forventer ingen ansøgning, eller længere roman om dig selv - blot dit CV og så lærer vi dig bedre at kende, gennem nogle spørgsmål i vores ansøgningsformular.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.