Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef for Lindebjerg A/S i Aarhus

Kan du se dig selv stå i spidsen for vores nye showroom i Aarhus. Kan du samle folk, fremme samarbejde og omsætte beslutninger til handling, så er du måske vores nye butikschef?

Om Lindebjerg Lindebjerg har i dag 4 afdelinger i Danmark og er blandt landets førende leverandører af el-cykler og el-scootere, samt frontløbere på nye tiltag og produkter. Virksomheden har til mål at øge livskvalitet og -glæde hos vores kunder – hvilket hver dag stiller krav til samtlige medarbejdere.   

Butikschef i Aarhus Som butikschef i vores Aarhus afdeling får du et meget alsidigt og praktisk lederjob, hvor du har ansvaret for at hver eneste af vores kunder får en rigtig god oplevelse i butikken. Du bliver endvidere ansvarlig for den daglige drift, samt at de medarbejdere der ansættes i afdelingen, trives i deres job, samt at sætte en retning, så de bruger egne ressourcer bedst muligt i deres arbejde.

Din profil

  • Du har kendskab til den daglige drift i en butik
  • Du er vant til kundebetjening og har et naturligt salgstalent
  • Du har erfaringer med økonomistyring
  • Du har evnen til at gå forrest
  • Du har erfaring inden for det tekniske område
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider i pressede perioder
  • Du kunne komme fra en stilling som butikschef, 1. mand eller lignende - Dette er dog ikke et krav. 

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Ansøgning Send din ansøgning til job@lindebjerg.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan Jan Blaabjerg kontaktes på tlf. 6315 0000.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her