Butikschef for Lindebjerg A/S i Aarhus

Kan du se dig selv stå i spidsen for vores nye showroom i Aarhus. Kan du samle folk, fremme samarbejde og omsætte beslutninger til handling, så er du måske vores nye butikschef?

Om Lindebjerg Lindebjerg har i dag 4 afdelinger i Danmark og er blandt landets førende leverandører af el-cykler og el-scootere, samt frontløbere på nye tiltag og produkter. Virksomheden har til mål at øge livskvalitet og -glæde hos vores kunder – hvilket hver dag stiller krav til samtlige medarbejdere.   

Butikschef i Aarhus Som butikschef i vores Aarhus afdeling får du et meget alsidigt og praktisk lederjob, hvor du har ansvaret for at hver eneste af vores kunder får en rigtig god oplevelse i butikken. Du bliver endvidere ansvarlig for den daglige drift, samt at de medarbejdere der ansættes i afdelingen, trives i deres job, samt at sætte en retning, så de bruger egne ressourcer bedst muligt i deres arbejde.

Din profil

  • Du har kendskab til den daglige drift i en butik
  • Du er vant til kundebetjening og har et naturligt salgstalent
  • Du har erfaringer med økonomistyring
  • Du har evnen til at gå forrest
  • Du har erfaring inden for det tekniske område
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider i pressede perioder
  • Du kunne komme fra en stilling som butikschef, 1. mand eller lignende - Dette er dog ikke et krav. 

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Ansøgning Send din ansøgning til job@lindebjerg.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan Jan Blaabjerg kontaktes på tlf. 6315 0000.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Manager & Skifteleder til Burger King - Galten

Burger King Silkeborg

Vi ved, at medarbejdere der trives, skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, der tror på at et godt lederskab skaber god service. Som manager har du 100 ansvar for driften på dine skift. Du fordeler arbejdsopgaver, udvikler og motiverer dine...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Butikschef (Langvarige forbrugsgoder)

Effektiv Rekruttering

Silkeborg
Du får det daglige ansvar for en meget veldrevet butik, som sælger langvarige forbrugsgoder til private, i det eksklusive Møbel Interieur Indretnings segment. Lidt om din hverdag Du vil sælge nogle af de allerbedste produkter på markedet Du yder sub...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018