Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef Holstebro

STILLINGEN
Du har i dag formentlig ansvar for en B2B butik, hvor du selv har en væsentlig rolle i kundebetjeningen, gerne indenfor byggebranchen. Stillingen indebærer ansvaret for håndværkerbutikken ved XL Byg, Roslev Trælasthandel i Holstebro, som er en ren B2B butik uden weekend åbning. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 5 kompetente fagfolk og indgår i forretningens ledergruppe.
Vi lægger vægt på tæt samarbejde mellem afdelingerne i koncernen og mellem afdelingerne internt i Holstebro, hvorfor forståelse for helheden er afgørende for at opnå vores mål og sikre vores udvikling.
Kunderelationer, god kundeservice og en pæn og præsentabel butik, der er indbydende og i udvikling er vigtige for det gode salg. Du deltager naturligt på lige fod med dine medarbejdere i kundebetjeningen. Du kender til vigtigheden af at få afdelinger og medarbejdere til at arbejde sammen. Du er med til at igangsætte og følge op og være tovholder på nye salgsinitiativer og kampagner – såvel vores egne som de kædedrevne kampagner via XL Byg. Vagtplaner og fordeling af daglige opgaver ligger på dit bord. Korrekt håndtering af disse opgaver er med til at sikre såvel dig som os succes.
Butikken har selvstændigt budget, og du deltager naturligvis i budgetlægning og den løbende opfølgning.

DIN BAGGRUND
Du har i dag formentligt ansvaret for en B2B butik, hvor du selv har en væsentlig rolle i kundebetjeningen. Du forstår at holde butikken indbydende og sikrer med din rolige og udadvendte facon, at medarbejderne altid er klar til at levere en god kundeoplevelse. Vi har et rigtigt godt kundegrundlag og en solid position i området, og har altid fokus på at tiltrække nye prof kunder. Den vækst er du i stand til at videreføre, og du har formentligt allerede i tidligere ansættelser bevist, at du kan skabe kundetilgang ved at have stort fokus på kundens behov og forventninger. 
Du er udpræget holdspiller, der forstår vigtigheden af at spille hinanden gode. Du forstår at arbejde på tværs og lade dig inspirere af andre. God økonomisk forståelse og sans for godt købmandsskab er naturligt for dig, ligesom du formentligt har erfaring med kampagnestyring. 

VI TILBYDER
En attraktiv lederstilling, hvor du får plads til at udfolde dine ideer i en uformel, decentral ledet organisation. Vi lægger vægt på godt humør og en uformel tone, og værdsætter initiativ og gå på mod. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette.     
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.