Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BUTIKSCHEF RITUALS Cosmetics - Lyngby Storcenter

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831711Phoenix-6f11a65312018-06-14T00:00:00BUTIKSCHEF RITUALS Cosmetics - Lyngby Storcenter

Retail Knowledge søger for Rituals:

Vi søger derfor en dedikeret leder til Rituals butikken i Lynby Storcenter, der vil være med til at sikre den fortsatte succes for Rituals´ konceptet.

Rituals er et helt unikt koncept hvor serviceniveau og kundeoplevelsen er i fokus i et afslappende, stemningsfuldt og inspirerende butiks miljø.

Arbejdsopgaver
Rituals arbejder løbende på at sikre et højt serviceniveau i deres butikker. Kunderne skal opleve at de bliver mødt og taget hånd om på en personlig måde - og på afslappende vis kunne stifte bekendtskab med butikkens produkter.

Som butikschef i Rituals, er du ansvarlig for de driftsmæssige rutiner i butikken, at kundeservicen og oplevelsen bliver ekstraordinær samt at dit team trives og er motiveret.
Med din viden og din passion for skønhed og kosmetik, hjælper du kunderne med at finde de rigtige produkter for optimal velvære.
Dine opgaver omfatter også at opnå de fastsatte salgs-målsætninger. Du vil få adgang til en række konkrete salgs-værktøjer for at nå dine mål, og teamet tager selvstændigt initiativer, som kan optimere salget i butikken lokalt.

Kvalifikationer
• Du har sikkert allerede ledererfaring fra butik
• Du er en leder med pondus, der kan sikre et positivt samspil og stemning i dit team
• Du har et godt indblik i de driftsmæssige rutiner
• Du er struktureret og organiseret, og trives indenfor rammerne af en koncept drevet virksomhed
• Du har en reel interesse for at arbejde med skønhed og kosmetik
• Du har et godt kendskab til brugen a Office pakken og er god til engelsk

Personlige egenskaber
Som de øvrige Rituals medarbejdere er du en social, kommunikativ og salgsorienteret holdspiller med en positiv attitude.
Du er en god sælger, der kan læse kundens behov og sikre maksimal kundeservice / kundeoplevelse. Du stræber efter at være " best in class " med dine opgaver og du har nemt ved at opbygge relationer.
Du bidrager til en positiv stemning ved at være serviceminded og altid være hands-on i butikken, og trives med skiftende arbejdstider.

Du tilbydes                                                                                                                      En fuldtidsstilling i et team af entusiastiske kollegaer og en dynamisk kultur, hvor du får stor medindflydelse på butikkens succes. Du får en grundig oplæring i jobbet og løbende udvikling igennem Rituals Academy, hvor kendskab og kompetencer styrkes indenfor Rituals konceptet, kosmetik og salg.

Du vil få reference til en Area Manager og bliver ansvarlig for et team på 4-5 deltids ansatte, herunder en assisterende butikschef.

Du kan læse mere om Rituals på www.eu.rituals.com. For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Retail Knowledge; Kim Aaskov, +45 21175760.

2018-07-06T00:51:36.583 Retail Knowledge søger for Rituals: Vi søger derfor en dedikeret leder til Rituals butikken i Lynby Storcenter, der vil være med til at sikre den fortsatte succes for Rituals konceptet. Rituals er et helt unikt koncept hvor serviceniveau og kundeoplevelsen er i fokus i et afslappende, stemningsfuldt og inspirerende butiks miljø. ArbejdsopgaverRituals arbejder løbende på at sikre et højt serviceniveau i deres butikker. Kunderne skal opleve at de bliver mødt og taget hånd om på en personlig måde - og på afslappende vis kunne stifte bekendtskab med butikkens produkter. Som butikschef i Rituals, er du ansvarlig for de driftsmæssige rutiner i butikken, at kundeservicen og oplevelsen bliver ekstraordinær samt at dit team trives og er motiveret.Med din viden og din passion for skønhed og kosmetik, hjælper du kunderne med at finde de rigtige produkter for optimal velvære.Dine opgaver omfatter også at opnå de fastsatte salgs-målsætninger. Du vil få adgang til en række konkrete salgs-værktøjer for at nå dine mål, og teamet tager selvstændigt initiativer, som kan optimere salget i butikken lokalt. Kvalifikationer Du har sikkert allerede ledererfaring fra butik Du er en leder med pondus, der kan sikre et positivt samspil og stemning i dit team Du har et godt indblik i de driftsmæssige rutiner Du er struktureret og organiseret, og trives indenfor rammerne af en koncept drevet virksomhed Du har en reel interesse for at arbejde med skønhed og kosmetik Du har et godt kendskab til brugen a Office pakken og er god til engelsk Personlige egenskaberSom de øvrige Rituals medarbejdere er du en social, kommunikativ og salgsorienteret holdspiller med en positiv attitude.Du er en god sælger, der kan læse kundens behov og sikre maksimal kundeservice kundeoplevelse. Du stræber efter at være best in class med dine opgaver og du har nemt ved at opbygge relationer.Du bidrager til en positiv stemning ved at være serviceminded og altid være hands-on i butikken, og trives med skiftende arbejdstider. Du tilbydes En fuldtidsstilling i et team af entusiastiske kollegaer og en dynamisk kultur, hvor du får stor medindflydelse på butikkens succes. Du får en grundig oplæring i jobbet og løbende udvikling igennem Rituals Academy, hvor kendskab og kompetencer styrkes indenfor Rituals konceptet, kosmetik og salg. Du vil få reference til en Area Manager og bliver ansvarlig for et team på 4-5 deltids ansatte, herunder en assisterende butikschef. Du kan læse mere om Rituals på www.eu.rituals.com. For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Retail Knowledge Kim Aaskov, 45 21175760.11Jobnet6f11a653100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-05T00:00:000000http://www.retailknowledge.dk/ledige-stillinger/?job-id=5A8352EA-ECD4-4BC8-8C3C-2EC28330C2530EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3285944RKR-Danmark ApS11Høffdingsvej 342800Kgs. LyngbyDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent590017JobNet48403401000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f11a653https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f11a653https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f11a653&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f11a653&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Ledelse_og_HR/Ledelse/8.jpgEr Ledelse noget for dig? Søg jobbet som Butikschef i dag.12008001Dansk3Læse/ tale122401Butikschef6Ledelse355614859Kimnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK