Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef til 3Butikken Fisketorvet søges

Hos teleselskabet 3 søger vi en butikschef til vores butik på Fisketorvet– har du fokus på salg og kan du med faglig dygtighed og inspiration lede butikken og dens medarbejdere til forsat fremgang og succes? Så er du kandidaten, vi leder efter! 

Om jobbet
Som butikschef i 3 har du det daglige ansvar for butikkens almene drift, planlægning, kontrol, ledelse og fordeling af arbejdet i butikken. Vi forventer, at du er synlig i butikken, og derfor også selv tager aktiv del i salgsarbejdet og slår til, når mulighederne er til stede. Dine væsentligste ansvarsområder som butikschef i 3 er dog personale- og salgsledelse. Du har det overordnende ansvar for, at medarbejderne har den rette faglige viden, at de når deres individuelle mål, at butikken som helhed når de målsatte budgetter og leverer med høj performance og god kvalitet.

Som butikschef er du i tæt dialog med dine medarbejdere, og en stor del af din tid bruger du aktivt på at coache, vejlede og træne butikkens medarbejdere både gennem individuelle samtaler samt teammøder. Du har dermed en bærende rolle for at skabe et motiverende og inspirerende miljø, der fordrer udvikling og vækst, så sælgerne kan levere de gode salgsresultater. 

Du er ligeledes ansvarlig for butikkens ansigt udadtil, og det er din opgave at sikre, at butikken repræsenterer virksomhedens image og visioner. I samarbejde med kollegaer fra salgs- og marketingafdelingerne på 3’s hovedkontor, er du ansvarlig for at planlægge salgsaktiviteter, lanceringer af nye produkter og sjove events der finder sted i butikken. Vi forventer at du er proaktiv på dette område, og selv sætter mange af disse aktiviteter i gang.

Om dig 
Vi forventer, at du har kendskab til ledelsesopgaver fra en tidligere stilling, og hvis du har erfaring inden for telekommunikation, vil det være en klar fordel - men det ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du har et højt drive og masser af gå-på-mod til at løse de ovenstående opgaver - og at du synes, at det lyder som det perfekte match for dig. Hos 3 vægter vi innovation og nytænkning højt, så vi forestiller os ligeledes, at dette er kompetencer, som du besidder i dit arbejde. 

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med salgsbranchen, der formår at agere som mentor og coache nye eller erfarne medarbejdere til opnåelse af resultater og til at have den rigtige sælgermentalitet. Du har gennemslagskraft og har erfaring med at præsentere og kommunikere viden videre til andre. Du formår at gå forrest og vise vejen for dine medarbejdere med entusiasme og drive, og du skal være en god motivator, sparringspartner og indpisker, som kan sikre budgetterne overholdes. 

Du bliver en del af noget helt særligt
Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.

Ansøgning
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående jobbeskrivelse og ønsker at være en del af 3’s kompetente sælgerteam, så send et CV og en ansøgning i vores retning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.