Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef til Ismageriet

Ismageriet Amager

Falder det dig naturligt at træffe de overordnede beslutninger, og har du, hvad der skal til for at styre en travl iscafe? Så er det måske lige dig, vi står og mangler i Danmarks bedste isbutik – Ismageriet.

Vil du stå i spisen for Danmarks bedste medarbejdere?

Vi søger en erfaren leder til vores travle isbutik på Amager. Med denne stilling følger ansvar for driften af butikken, hvor du gennem ledelse skal sikre en høj kunde- og medarbejdertilfredshed. I tæt samspil med den øvrige ledelse bliver du ansvarlig for at motivere medarbejderne og samtidig sikre, at Ismageriet overholder sine høje standarder i forhold til kvalitet og service. Du vil med andre ord have det daglige overblik og ansvar for butikken, sammen med souscheferne. Vi sørger for at du bliver oplært grundigt, så du er klædt godt på til de nye udfordringer.

Vi forestiller os, at den rette kandidat har relevant erhvervserfaring, og ved hvad der skal til for at styre en travl butik. Måske er du en erfaren souschef, som er vant til at tage over for din leder og nu er klar til at tage næste skridt. Du ved, at du kan bevare overblikket, prioritere dine arbejdsopgaver, være positiv og uddelegere arbejdsopgaverne, også når der er travlt – for vi har travlt! Du har et højt og smittende energiniveau, er serviceminded og har altid fokus på, at give kunderne den bedste oplevelse. Du kan lide at være på gulvet i butikken, for derigennem at have føling med tilfredsheden blandt gæster og personale, og trives ligeledes med lettere kontorarbejde/adm. opgaver (ca. arbejdsfordeling er estimeret til: butik 70%/kontor 30%). 

Dine primære ansvarsområder bliver:                                                

 • at sikre at butikken til enhver tid er funktionsdygtig, og at medarbejderne leverer en god service og flot is efter Ismageriets høje standarder
 • kunde- og ordrehåndtering
 • sammen med ledelsen sikre motivation og arbejdsglæde
 • ansættelse og oplæring af vores super scoopere
 • lettere administrative opgaver, såsom kassehåndtering, online vagtplanlægning mm.

Den rette leder til jobbet:

 • har relevant erhvervserfaring fra café/restaurant eller fastfood restaurant, det kunne være fra Jensen Bøfhus, Tivoli, eller andre større fødevareforretninger/kæder eller lign.
 • er motiverende og en igangsættende leder
 • har evnen til at gå forrest og få medarbejderne med
 • har et højt energiniveau, er initiativrig og har altid fokus på at give kunden den bedste oplevelse
 • ikke foretrækker et ”8-4” job, er fleksibel og kan træde til, når det er nødvendigt. Kan arbejde både dag og aften, samt nogle weekender og helligdage, da vi har åbent hele året og har travlt, når andre holder fri

Ismageriet kan tilbyde dig:

 • en fuldtidsstilling og løn efter kvalifikationer.
 • at blive en del af et engageret og ungt team som løfter i flok, hvor alle gør en stor forskel samtidig med, at vi har det sjovt sammen.
 • at stå i spidsen for en butik hvor kvalitet og service er topprioritet – og hvor vi kun bruger de bedste lokale økologiske råvarer til vores is.
 • stillingen er som udgangspunkt et barselsvikariat, da vores fantastiske butikschef skal på barsel, men vi forventer at kunne tilbyde den rette kandidat en fastansættelse efter endt vikariat, da vi er i kraftig vækst og har planer om nye butikker i Storkøbenhavn i nærmeste fremtid.

Det hele startede tilbage i 2005, da Kim åbnede sin lille isbutik på Kongelundsvej, og hvor han selv producerede den friske is i baglokalet, og solgte den til kunderne i butikken. Siden da er Ismageriet vokset, og er i dag landskendt for den originale og velsmagende is, den hyggelige retrostil, og ikke mindst vores smilende og dygtige medarbejdere.

Ismageriet har lige nu 2 butikker (i Søborg og på Amager), og er tæt på at have den næste butik klar i Storkøbenhavn. Hver butik i Ismageriet er ledelsesmæssigt bygget op med 2 souschefer og en butikschef, samt en køkkenchef, som løfter i fællesskab med fokus på trivsel og teamwork. Vi er 20 fastansatte, og hver butik har foruden op til 60 unge mennesker tilknyttet i højsæsonen. Vi investerer løbende i lederudvikling- og træning, og arbejder hver dag på at realisere vores vision, ved bl.a. at være en attraktiv arbejdsplads med plads til alle. Vi tror på en stærk samarbejdskultur, hvor der er fokus på såvel udvikling af forretningen, som dem der arbejder hos os. Vi tror på langvarige relationer, hvor vi udvikler os sammen og hver for sig, og den energi kan mærkes bag disken – det er vores succes og det vi er kendt for.

Lyder denne stilling som noget for dig, så send os din ansøgning med CV, et billede, referencer og eventuelt relevante eksamenspapirer til: jobamager@ismageriet.dk skriv ”BUTIKSCHEF” i emnefeltet.

Tiltrædelse snarest muligt, og vi inviterer løbende til samtaler.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, kan HR chef Mie Andersen kontaktes på telefon: 22 15 43 10.

Læs mere om Ismageriet og vores produkter på: www.ismageriet.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.