Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef, Tønder

 

Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!

Harald Nyborg søger en butikschef til vores nye butik i Tønder

Du bliver leder af en dynamisk butik med en fast stab samt nogle deltidsmedarbejder. Vi går ind for frihed under ansvar, og forsøger at skabe en munter hverdag med mulighed for udvikling for den enkelte, og arbejder i et uformelt miljø med højt til loftet.

Få en spændende og afvekslende hverdag med fuld fart på samt mulighed for gode og fleksible arbejdsforhold, fordelagtige personalegoder, sundhedsforsikring, pension og løn efter kvalifikationer. 

For at blive butikschef skal du have ledelseserfaring og være god til at samarbejde, men også kunne tænke og arbejde selvstændigt samt tage ansvar. Du er resultatorienteret, serviceminded, har situationsfornemmelse og sans for god kundebetjening. Du formår at engagere dig og gå foran som det gode eksempel, er fleksibel og har en positiv indstilling til nye udfordringer, til kunderne og kollegerne.

Som butikschef vil du være ansvarlig for butikkens daglige drift samt have ledelsesansvaret for alle butikkens ansatte, herunder fastholdelse og udvikling af medarbejderne individuelt såvel som et team. 

Stillingen forventes besat den 1. august 2021 eller efter aftale, der afholdes løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Distriktschef Torben Terkelsen på tlf. 63 95 95 00.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.