Butikschef Vordingborg

 

Butikschef Vordingborg

Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!

Harald Nyborg søger en butikschef til Vordingborg, da vores nuværende butikschef har søgt nye udfordringer internt i virksomheden.

Du bliver leder af en dynamisk butik med en fast stab samt nogle deltidsmedarbejder. Vi går ind for frihed under ansvar, og forsøger at skabe en munter hverdag med mulighed for udvikling for den enkelte, og arbejder i et uformelt miljø med højt til loftet.

Få en spændende og afvekslende hverdag med fuld fart på samt mulighed for gode og fleksible arbejdsforhold, fordelagtige personalegoder, sundhedsforsikring, pension og løn efter kvalifikationer. 

For at blive butikschef skal du have ledelseserfaring og være god til at samarbejde, men også kunne tænke og arbejde selvstændigt samt tage ansvar. Du er resultatorienteret, serviceminded, har situationsfornemmelse og sans for god kundebetjening. Du formår at engagere dig og gå foran som det gode eksempel, er fleksibel og har en positiv indstilling til nye udfordringer, til kunderne og kollegerne.

Som butikschef vil du være ansvarlig for butikkens daglige drift samt have ledelsesansvaret for alle butikkens ansatte, herunder fastholdelse og udvikling af medarbejderne individuelt såvel som et team. 

Stillingen forventes besat den 1. maj 2020, og vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Distriktschef Christian Johnsen på tlf. 63 95 95 00.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Butikschef

ALDI

Hedehusene
Din hverdag Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastik oplevelse hver dag. Du er begejstret for at vise din velfungerende og s...
Indrykket:25. marts 2020

Elev Home Roskilde

Imerco A/S

Roskilde
_______________________________________________________________________ Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet. En god dag i Imerco er en dag,...
Indrykket:24. marts 2020

FORPAGTER SØGES TIL OK+ I FARSØ

Rekrutteringskompagniet

Køge
Rekrutteringskompagniet A S søger for OK en forpagter til butikken på Nørregade i Farsø. Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er d...
Indrykket:25. marts 2020