Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksekspedient

Den lille Ravbutik søger en medarbejder til ekspedition i butik i Ribe. Arbejdstid fuldtid 37 timer ugentligt) fra 1. maj til 1. november. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at stå butik, og vigtig at du hvis du forstår og taler tysk.

Få flere oplysninger eller sendansøgning til: tu@denlilleravbutik.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786977Phoenix-1ef2169b12018-04-04T00:00:00Butiksekspedient

Den lille Ravbutik søger en medarbejder til ekspedition i butik i Ribe. Arbejdstid fuldtid 37 timer ugentligt) fra 1. maj til 1. november. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at stå butik, og vigtig at du hvis du forstår og taler tysk.

Få flere oplysninger eller sendansøgning til: tu@denlilleravbutik.dk

2018-05-31T00:50:30.913 Den lille Ravbutik søger en medarbejder til ekspedition i butik i Ribe. Arbejdstid fuldtid 37 timer ugentligt) fra 1. maj til 1. november. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at stå butik, og vigtig at du hvis du forstår og taler tysk. Få flere oplysninger eller sendansøgning til: tu@denlilleravbutik.dk11Jobnet1ef2169b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3204988Den lille Ravbutik ApS11Overdammen 96760RibeDKDanmark0
tu@denlilleravbutik.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548852JobNet48037941000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1ef2169bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1ef2169bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1ef2169b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1ef2169b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgMed et job indenfor Salg får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale522015Ekspedient2Salg27Detail- og engroshandel354156270Tomas Urbutistu@denlilleravbutik.dkDKDanmarkDKDanmark329977583Assistance søges til konceptbutik i EsbjergRobot Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og service interesse for moden generelt interesse for visual merchandising erfaring fra detail er en fordel I jobbet vil indgå opgaver som: Kundeekspedition Vareeksponering dekoration Lageroptælling m.m. Tiltrædelse: april 2019. Arbejdstid: Under 8 timer uge, med mulighed for flere timer v ekstra travlhed og i ferier. Er du frisk på at yde vores kunder en rigtig god kundeservice, så kom ind i butikken, Kongensgade 80 i Esbjerg, og medbring en skriftlig ansøgning, vedlagt CV og foto. Du skal spørge efter Natasha. Vi holder samtaler løbende. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 6 uger, har vi valgt ikke at gå videre med din ansøgning. _____________________________________________________________________________________ Femilet A S er en del af den internationale lingerikoncern Groupe Chantelle i Paris og varetager - udover udvikling, salg og markedsføring af mærket Femilet - også salget af mærkerne Chantelle og Passionata i Skandinavien. Femilets produkter sælges i Femilets konceptbutikker i Danmark, via danske stormagasiner og kæder samt via specialhandelen i Skandinavien og Europa.

Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt.

Vi forventer, at du er fleksibel og har

  • lyst til salg og service
  • interesse for moden generelt
  • interesse for visual merchandising
  • erfaring fra detail er en fordel

I jobbet vil indgå opgaver som:

  • Kundeekspedition
  • Vareeksponering/dekoration
  • Lageroptælling m.m.

Tiltrædelse: april 2019.

Arbejdstid: Under 8 timer/uge, med mulighed for flere timer v/ ekstra travlhed og i ferier.

Er du frisk på at yde vores kunder en rigtig god kundeservice, så kom ind i butikken, Kongensgade 80 i Esbjerg, og medbring en skriftlig ansøgning, vedlagt CV og foto. Du skal spørge efter Natasha.

Vi holder samtaler løbende. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 6 uger, har vi valgt ikke at gå videre med din ansøgning.

_____________________________________________________________________________________

Femilet A/S er en del af den internationale lingerikoncern Groupe Chantelle i Paris og varetager - udover udvikling, salg og markedsføring af mærket Femilet - også salget af mærkerne Chantelle og Passionata i Skandinavien. Femilets produkter sælges i Femilets konceptbutikker i Danmark, via danske stormagasiner og kæder samt via specialhandelen i Skandinavien og Europa.

 

Femilet EsbjergEsbjerg2019-03-13T00:00:002019-04-12T00:00:00
329974581BUTIKSCHEF HAVANNA SHOES/FOOTSTEPSRobot HAVANNA SHOES søger butikschef Esbjerg Du har mod på at stå i spidsen for vore nye afdeling i Esbjerg, har evt erfaring som salgsassistent og nu klar til at tage mere ansvar. Vi søger til tiltrædelse snarest . du er velkommen til at kontakte Lars Mobil 41770120 Vi leder efter en engageret og positiv kollega der brænder for at stå i butik og som kan lide at have travlt. Vi forventer at du er udadvendt og kan takle en hektisk hverdag med et smil, at du har erfaring med salg,at du er samarbejdsvillig og en teamplayer- at du er fleksibel omkring arbejdstider og gerne vil arbejde i weekender Vi tilbyder:- en god stilling i en travl butik- en arbejdsplads med et solidt team og gode kolleger - en spændende hverdag med mange udfordringer. Hvis du tror dette er noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Tiltrædelse efter aftale. Skriftlig ansøgning, mrk Butikschef Esbjerg sendes til -gerne vedlagt foto email: LTP@FOOTZONE.DK eller kontakt Lars på Mobilen 41770120 for yderlige oplysninger Tjek evt. www.havanna-shoes.dk

HAVANNA SHOES søger butikschef Esbjerg

Du har mod på at stå i spidsen for vore nye afdeling i Esbjerg, har evt erfaring som salgsassistent og nu klar til at tage mere ansvar.

Vi søger til tiltrædelse snarest . du er velkommen til at kontakte Lars Mobil 41770120

Vi leder efter en engageret og positiv kollega der brænder for at stå i butik og som kan lide at have travlt.

Vi forventer at du er udadvendt og kan takle en hektisk hverdag med et smil, at du har erfaring med salg,at du er samarbejdsvillig og en teamplayer- at du er fleksibel omkring arbejdstider og gerne vil arbejde i weekender

Vi tilbyder:- en god stilling i en travl butik- en arbejdsplads med et solidt team og gode kolleger - en spændende hverdag med mange udfordringer.

Hvis du tror dette er noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

Tiltrædelse efter aftale. Skriftlig ansøgning, mrk Butikschef Esbjerg sendes til -gerne vedlagt foto email:  LTP@FOOTZONE.DK eller kontakt Lars på Mobilen 41770120 for yderlige oplysninger

Tjek evt. www.havanna-shoes.dk

 

Havanna ShoesEsbjerg2019-03-08T00:00:002019-03-24T00:00:00
329968314Butikselev til stor Shell StationRobot Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Korskro, som butikselev, så er det måske lige dig, at vi står og mangler. Vi leder efter en ny kollega som vil komme til at indgå i den daglige drift sammen med forretningschefen, souschefen og resten af teamet. Du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst. Vi leder efter en serviceminded personlighed som sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det forventede. Er du udadvendt, fleksibel og ikke mindst en fighter, er det dig vi leder efter. Det er naturligt for dig, at være med til at gå forrest og vise vejen som det gode eksempel ifht kundeservice og standarter i butikken. Du vil få rig mulighed for at udfolde dit salgsgen og udvikle dig. Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fornyelig gennemgået en stor ombygning og modernisering af butikken og cafeteriaet. Dine opgaver består bl.a. af: * Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell standarter rengøring * Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet * Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads * Bogholderi Er du frisk og positiv og har du mod lyst til at prøve kræfter med et meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg, så glæder vi os til at høre fra dig. Straffeattest skal fremvises

Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Korskro, som butikselev, så er det måske lige dig, at vi står og mangler.

 

Vi leder efter en ny kollega som vil komme til at indgå i den daglige drift sammen med forretningschefen, souschefen og resten af teamet.

 

Du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst.  

 

Vi leder efter en serviceminded personlighed som sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det forventede. Er du udadvendt, fleksibel og ikke mindst en fighter, er det dig vi leder efter.

 

Det er naturligt for dig, at være med til at gå forrest og vise vejen som det gode eksempel ifht kundeservice og standarter i butikken. Du vil få rig mulighed for at udfolde dit salgsgen og udvikle dig.

 

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fornyelig gennemgået en stor ombygning og modernisering af butikken og cafeteriaet.

 

Dine opgaver består bl.a. af:

 

* Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell standarter – rengøring

 

* Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet

 

* Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads

 

* Bogholderi

 

Er du frisk og positiv og har du mod/lyst til at prøve kræfter med et meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Straffeattest skal fremvises

 

Shell ServiceEsbjerg Ø2019-02-28T00:00:002019-04-25T00:00:00
329967552Vi søger en fagudlært salgsassistent.Robot Guld Sølv Ure Outlet i Esbjerg. Vi søger en butiksassistent til fastansættese. Vi søger KUN en med BRANCHEKENDSKAB inden for netop vores område. Vi er en Outlet butik der vægter service meget højt og vi laver sælger alt som en almindelig Guldsmed og Urmager gør. Vi forventer at du har flair for salg og professionel rådgivning. Du skal have ben i næsen og samtidig kan arbejde selvstændig. Jobbet er på ca. 32 timer om ugen, alt afhængig af hvad der bliver aftalt. Din arbejdsuge er fra 10.00-17.30 mandag-torsdag, 10.00-18.00 fredag og 10.00-14.00 lørdag. I det er der en ugentlig fri dag og hver 3. lørdag har man fri. Vi tilbyder: Et spændende job, hvor der altid er noget at se til. Selvstændig valg af dekoration. Indkøb fra forskellige Levenrandører. Gode kollegaer, plads til nye ideer og man kan altid sige sine meninger. Du skal være: BRANCHEKENDT, smilende, glad, udadvendt, positiv, have gå på mod, lærenem, pligtopfyldende, osv. Vi glæder os til at høre fra dig. Med venlig hilsen Guld Sølv Ure Outlet Esbjerg

Guld Sølv Ure Outlet i Esbjerg.

Vi søger en butiksassistent til fastansættese.

Vi søger KUN en med BRANCHEKENDSKAB inden for netop vores område.

Vi er en Outlet butik der vægter service meget højt og vi laver/sælger alt som en almindelig Guldsmed og Urmager gør. Vi forventer at du har flair for salg og professionel rådgivning. Du skal have ben i næsen og samtidig kan arbejde selvstændig.

Jobbet er på ca. 32 timer om ugen, alt afhængig af hvad der bliver aftalt.

Din arbejdsuge er fra 10.00-17.30 mandag-torsdag, 10.00-18.00 fredag og 10.00-14.00 lørdag. I det er der en ugentlig fri dag og hver 3. lørdag har man fri.

Vi tilbyder:

  Et spændende job, hvor der altid er noget at se til.

  Selvstændig valg af dekoration.

  Indkøb fra forskellige Levenrandører.

  Gode kollegaer, plads til nye ideer og man kan altid sige sine meninger.

 

Du skal være:

BRANCHEKENDT, smilende, glad, udadvendt, positiv, have gå på mod, lærenem, pligtopfyldende, osv.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

  Guld Sølv Ure Outlet

Esbjerg

 

Guld Sølv Ure OutletEsbjerg2019-02-27T00:00:002019-03-24T00:00:00
329967147Petworld søger butikselev til vores butik i Esbjerg!Robot Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. Fra 1. dag får du lov til at prøve kræfter med opgaver, som du skal løse med initiativ og selvstændighed. Du skal i løbet af elevperioden være parat til at tage ansvar, og du vil løbende få tildelt dine egne ansvarsområder. Dit daglige arbejde giver sammen med skoleopholdene en alsidig uddannelse. Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer.Weekendarbejde skal påregnes. Forventet startdato: Hurtigst muligt Vi forestiller os, at du har bestået en af følgende uddannelser: Grundforløb 1 og 2 (EUD), EUV, EUX, HG2 eller HHX, HTX, STX samt HF med EUS. Dokumentation bedes sendes med ansøgningen. Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: esbjergleder@petworld.dk Emne: Ansøgning butikselev Ledige stillinger: 1 PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100 danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord.

Er du:

- smilende

- udadvendt

- ærlig

- serviceminded

- fleksibel

- pligeopfyldende

- så er det måske dig vi søger.

Fra 1. dag får du lov til at prøve kræfter med opgaver, som du skal løse med initiativ og selvstændighed. Du skal i løbet af elevperioden være parat til at tage ansvar, og du vil løbende få tildelt dine egne ansvarsområder. Dit daglige arbejde giver sammen med skoleopholdene en alsidig uddannelse.

 

Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer.
Weekendarbejde skal påregnes.

Forventet startdato: Hurtigst muligt

Vi forestiller os, at du har bestået en af følgende uddannelser: Grundforløb 1 og 2 (EUD), EUV, EUX, HG2 eller HHX, HTX, STX samt HF med EUS. Dokumentation bedes sendes med ansøgningen.

 

Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: esbjergleder@petworld.dk

Emne: Ansøgning butikselev

Ledige stillinger: 1

 

PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100% danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

 

PETWORLD ESBJERG K/SEsbjerg N2019-02-27T00:00:002019-03-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Assistance søges til konceptbutik i Esbjerg

Femilet Esbjerg

Esbjerg
Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe os, når vi har ekstra travlt. Vi forventer, at du er fleksibel og har lyst til salg og service interesse for moden generelt interesse for visual merchandising erfaring fra detail...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:12. april 2019

BUTIKSCHEF HAVANNA SHOES/FOOTSTEPS

Havanna Shoes

Esbjerg
HAVANNA SHOES søger butikschef Esbjerg Du har mod på at stå i spidsen for vore nye afdeling i Esbjerg, har evt erfaring som salgsassistent og nu klar til at tage mere ansvar. Vi søger til tiltrædelse snarest . du er velkommen til at kontakte Lars Mo...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Butikselev til stor Shell Station

Shell Service

Esbjerg Ø
Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Korskro, som butikselev, så er det måske lige dig, at vi står og mangler. Vi leder efter en ny kollega som vil komme til at indgå i den daglige drift sammen med forretningschefen, so...
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Vi søger en fagudlært salgsassistent.

Guld Sølv Ure Outlet

Esbjerg
Guld Sølv Ure Outlet i Esbjerg. Vi søger en butiksassistent til fastansættese. Vi søger KUN en med BRANCHEKENDSKAB inden for netop vores område. Vi er en Outlet butik der vægter service meget højt og vi laver sælger alt som en almindelig Guldsmed og...
Indrykket:27. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Petworld søger butikselev til vores butik i Esbjerg!

PETWORLD ESBJERG K/S

Esbjerg N
Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. Fra 1. dag får du lov til at prøve kræfte...
Indrykket:27. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019