Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikselev i Land & Fritid

Som butikselev i Land og Fritid vil vi udfordre og udvikle dig og give dig masser af ansvar. Vi uddanner dig nemlig med det formål, at få branchens bedste butiksassistent.

Vi søger lige nu en butikselev til vores butik i Hjørring. Her kan du se frem til at få en arbejdsdag med mange forskellige opgaver og tæt tilknytning til vores kunder. I butikken vil du blive en del af vores energiske team på fire personer, der arbejder tæt sammen.

Stor involvering i butikken også som elev

Opgaverne spænder bredt, og du bliver hurtigt inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken. I det hele taget bliver du en aktiv del af driften. Du er med til at indrette butikken og opstille vores udstillinger. Du medvirker også til at planlægge de lokale arrangementer, som vi løbende afholder, ligesom du aktivt er med til at afvikle dem. Som en naturlig del af det at være butikselev bliver det bl.a. også din opgave at fylde varer op, gøre kassen op, foretage varebestillinger samt generelt udføre andre butiksrelevante opgaver. 

Du vil komme til at arbejde og rådgive kunder inden for alle butikkens vareområder, samt ekspedere på lige fod med det øvrige personale. Du skal derfor have lyst til at rådgive vores kunder om vores produkter og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden.

Fleksibel, samarbejdsvillig og let til smil

Vi søger en smilende og udadvendt elev, som trives i samværet med kunder og gode kollegaer. Du er fleksibel og trives i en fysisk aktiv hverdag, hvor du har ansvaret for dine opgaver. Vi søger en kollega, der forstår og værdsætter vigtigheden ved et godt samarbejde i et lille team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Er du udadvendt, og har du lyst til at rådgive vores kunder og levere en kundeservice der er i top, er det helt sikkert dig, vi venter på.

Interesse for jagt er en fordel, men det er ikke et krav.

Du har gennemført grundforløbet på EUD, EUX eller har en HHX uddannelse.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Distriktschef Flemming Laursen på 2013 0853 eller Butikschef Mette Poulsen på 3368 7585. Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020. Vi holder samtaler løbende, og ansættelsesstart er efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.