Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikselev søges

Om os:

Som butikselev bliver du en del af arbejdsplads, hvor vi skaber gode smagsoplevelser for vores kunder. Vi har brug for en dygtig butikselev, der kan give en god kundeoplevelse.

Vi laver alt vores brød og kager fra bunden og sætter kvalitet og kreativitet i højsædet. 

Om dig:

Du er en morgenfrisk person, der er mødestabil og fleksibel ift. arbejdstider. Du har en stor passion for bagerfaget, er smilende og kan skabe en god kundekontakt. Du fungerer godt i en travl hverdag, hvor der også er plads til humor og smil. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et hold med flere års erfaring inden for branchen, og hvor vi som hold ønsker at give vores kunder en rigtig god oplevelse. Vi forventer, at du bor lokalt eller er indstillet på at flytte til området. Thy byder på en smuk og overvældende natur - omkranset af det barske Vesterhav. Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark, og surfparadiset Cold Hawaii tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige, hvis du er til surfing. Du kan læse mere om området her: http://www.thy360.dk/kort-til-fremtiden.aspx

Du er desuden velkommen til at tage et kig på vores Facebookside "Centerbageriet Hanstholm" for at se vores håndværk og få et indtryk af vores spændende butik, som du kan blive en del af.  

Send din ansøgning til centerbageriet@mail.dk. Ved spørgsmål kan Katja Sørensen kontaktes på tlf. 52683491 eller via mail.

Samtaler afholdes løbende. Vi forbeholder os derfor retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette person findes.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.