Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikselever

Er du frisk på en 2-årig uddannelse som butikselev (Detailhandel) hos Gebr. Heinemann Retail (Tax Free)?
 
Har du lyst til en spændende hverdag i vores flotte og ny renoverede butikker i Københavns Lufthavn?
 

Så tilbyder vi dig en mulighed for at indgå i et 2-årigt uddannelsesforløb i et internationalt multikulturelt miljø startende pr. 1. september 2018.
 

Gebr. Heinemann Retail er en virksomhed, som lever af at sælge til vores kunder på en serviceorienteret, overraskende og personlig måde. Dette i kombination med, at vi bevarer en fantastisk familiær atmosfære med god humor og respekt for individet.
 
Du bliver en del af et stærkt og energisk team, hvor vi er fælles om at give vores mange rejsende kunder en verdensklasse service.
Du får en varieret hverdag, hvor du skal kunne arbejde på skiftende arbejdstider alle ugens dage i tidsrummet mellem kl. 4:00 – 23:00, herunder skal du kunne arbejde hver anden weekend.
 
For at komme i betragtning som butikselev har eller kan du:
  • afsluttet adgangsgivende ungdomsuddannelse
  • salgstalent og endvidere en stor passion og interesse i at give vores mange kunder en oplevelse
  • tale dansk eller andet nordisk sprog på modersmålsniveau. Samtidig kan du tale flydende engelsk og eventuelt et andet fremmedsprog. 
  • en udadvendt personlighed og let til smil i din tilgang til både kunder og kolleger, ligesom du udstråler glæde og entusiasme
  • en sund nysgerrighed og du er ikke bange for en smalltalk med vores kunder
  • en naturlig energi og et stort engagement
  • teamplayer fokus og kan bidrage med dit gode humør
  • eventuel butikserfaring fra et fritids- eller studenterjob el. lign.  
 
Vi tilbyder:
Et spændende 2-årigt uddannelsesforløb, som påbegyndes pr. 1. september 2018. Uddannelsesforløbet er en kombination af praktik i vores butikker og 7 ugers skoleophold. Din praktik vil være delt i 4 x ½ år i forskellige afdelinger i Heinemanns butikker.
Løn og ansættelsesforhold vil følge Butiksoverenskomsten mellem HK og Dansk Erhverv.
 
Hvis du har spørgsmål til uddannelsesforløbet, er du meget velkommen til at kontakte HR Business Partner Lone Larsen på tlf. +45 2116 4411.
 
Er du interesseret i at søge som butikselev hos Heinemann, så send din ansøgning og dit CV online senest den 4. marts 2018 på www.tax-free-job.dk.
 
Du kan læse mere om uddannelsen på følgende link:
https://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/kontorhandelogforretning/detailhandel
 
 
I Gebr. Heinemann Retail Danmark er vi omkring 350 medarbejdere, som til dagligt varetager salget i seks Tax Free butikker fordelt i Københavns Lufthavn.

Vi er en del af den tyske familieejede koncern, Gebr. Heinemann, som har hovedsæde i Hamborg.
Koncernen blev grundlagt i 1879 og drives i dag som en moderne, international handelsvirksomhed af Heinemann familiens fjerde generation.
Gebr. Heinemann Retail er repræsenteret i 78 lufthavne i 28 lande verden over, hvor de over 6.000 ansatte hver dag sørger for, at mere end 150.000 daglige kunder får en god oplevelse fra én af vores 300 butikker. 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Petworld søger butikselev til vores NYE butik i Glostrup!

Petworld Brøndby ApS

Brøndby
OBS: Arbejdspladsen ligger i Glostrup! Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. Fr...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:26. oktober 2018