Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikskonsulent søges til 3Butikken Amager

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

3-sælger
Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingsaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Dine nye kollegaer
Sælgerne i 3’s butikker er alle mennesker der KAN og VIL .
KAN lytte til kunden, give fremragende service og dække kundens behov.
VIL give kunden den bedst tænkelige service, skabe sig en lovende fremtid og være en god kollega.
Teamet i en 3 butik er 3 – 7 personer. Sammenholdet er stærkt, tempoet er højt og du får masser af sparring så du hele tiden udvikler dig – inden for både salg og service 

Kom med 
Du passer godt ind i vores team af unge talenter. Du kan lide at sælge, og du bliver motiveret af at arbejde med mange forskellige typer af kunder.

Du behøver ikke at have salgserfaring…

…men du skal kunne:

 • Lytte og tale med alle typer af mennesker
 • Skabe resultater og tåle et afslag
 • Være motiveret for at arbejde med mennesker og have en dynamisk hverdag
 • Være konkurrenceminded og villig til at klø på for at nå vores salgsmål
 • Levere fremragende service og altid efterlade et godt indtryk
 • Vi hjælper dig godt i gang med grunduddannelse og sidemandsoplæring fra dine erfarne kollegaer. Vi tilbyder en solid lønpakke med fast grundløn, provision, mobil, betalt abonnement, sundhedsforsikring og pension.

  Du bliver en del af noget helt særligt
  Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.

  Ansøgning
  Har du lyst til at blive en del af 3 så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.