Butiksmedarbejdere - Aarhus

Så sker det igen! 

Denne gang, er valget af ny butikslokation, faldet på Aarhus - og vi glæder os enormt til at se hvad Smilets by har at byde på. 

Så, er du vild med at strikke og hækle? Har du masser af gå-på-mod og vil du være en del af vores næste eventyr? Så læs mere nedenfor. 

Vi er på udkig efter nye stjerner. Vi leder efter entusiastiske og ansvarsbevidste garn-elskere, der ikke er bange for at tage fat. Det, at stable en ny butik på benene, kræver hårdt arbejde og ikke mindst en god portion energi og smil - vi søger derfor dig, der oser af engagement og drive, da det vil have stor indflydelse for butikkens success. 

 

Vi vil have Danmarks gladeste kunder og søger derfor dig der: 

  • Sætter en ære i, at levere en kundeoplevelse, der er udover det sædvanlige
  • Kan vejlede kunder i strikke/hækle opskrifter og valg af garn
  • Formår at holde overblik og altid sørger for, at alt omkring dig fremstår på bedste vis
  • Er udadvendt og møder alle med et smil
  • Har vindermentalitet og formår at skabe success

Du har erfaring med kundeservice og du har gode eksempler på, hvordan diverse kundesituationer skal håndteres. Du er ikke bange for ansvar og heller ikke bleg for at arbejde hårdt. 

 

Hvem er vi? 

I 2015 startede vores Hobbii eventyr og vi har lige siden haft eksponentiel vækst. Bag det hele er vi et team på 230 personer og sender pakker til garn elskere verden over, direkte fra vores kontor og lager i Storkøbenhavn. Vores målsætning er at være den foretrukne garnbutik på verdensplan - vores kundeservice team, både online og fysisk - er en essentiel del, i at nå dette mål.  

Det at arbejde hos Hobbii skal være spændende, sjovt og betydningsfuldt. Det opnår vi gennem vores talentfulde og passionerede team, som alle er overbeviste om, at sammen er vi bedre. Vi tror på, at vi med vores attitude og gå-på-mod kan sikre os verdens gladeste kunder (stort mål ja - men vi tror på det). 

Vi er på den vildeste vækstrejse, og blev for nyligt kåret til Danmarks hurtigst voksende virksomhed. Du vil tage del i vores fjerde retail-åbning, men vi lover - dette er kun begyndelsen.  

 

Til vores nye butik søger vi;

Dig der ønsker en fuldtidsstilling, en deltidsstilling á 20 timer om ugen, eller en tilkalder-stilling på 6 timer om ugen. 

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og gerne i løbet af september, da butikken åbner dørene i slutningen af oktober 2020. Indtil åbningen skal vi fokusere på oplæring, klargøring og opsætning. Vi holder løbende samtaler, og har som altid en smule travlt, så send os din ansøgning hurtigst muligt. 

 

Er det dig vi leder efter? 

Vi forventer ingen ansøgning, eller længere roman om dig selv - blot dit CV og så lærer vi dig bedre at kende, gennem nogle spørgsmål i vores ansøgningsformular på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.