Butiksmedhjælper

Sommermedhjælpere

Museum Lolland-Falster søger engagerede sommermedhjælpere, som har lyst til at give vores gæster en fantastisk, god oplevelse og som har lyst til at bruge sin sommer på nogle af Lolland-Falsters smukkeste steder.

Vi har brug for hjælp i alle vores 4 museumsbutikker og i turistinformationen. Arbejdspladsen kan variere mellem De gamle huse og Stiftsmuseet i Maribo, Reventlow Museet Pederstrup i Torrig L samt Museum Obscurum og turistinformationen i Nykøbing F.

Jobbet varierer i timeantal per måned og strækker sig fra maj til september. Museet har brug for fleksibilitet på hverdage, i weekender og i ferieperioder. Butikserfaring vil være en fordel, men ikke nødvendigt da oplæring vil finde sted. Sprogkundskab, tysk og engelsk er nødvendigt. Man skal være fyldt 18år.

Det er ikke muligt at afholde ferie i perioden fra uge 26 til 31, da det er der vi har mest brug for hjælp.

Vi lægger vægt på, at du er imødekommende, serviceminded, venlig, mødestabil og at du har mod på at formidle vores gode historier videre til museets gæster.

Send ansøgningen sendes hurtigst muligt, dog senest d. 26. marts 2021 til Dorthe Fibæk, df@museumlollandfalster.dk

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51212506


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.