Butiksmedhjælper på fuld tid til butik med bådudstyr

Har du erfaring med sejlads og kendskab til maritimt udstyr, samt mod på at blive en del af et dynamisk team? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi søger en ansvarsbevidst og udadvendt butiksassistent med kendskab til bådudstyr. I vores butik på Amager i København bliver du en del af en lille men moderne og dynamisk virksomhed i forrygende vækst.

Du vil komme til at deltage i alle dele af virksomheden – primært med den almindelige butiksdrift såsom ekspedition, opfyldning af varer, lettere rengøring osv. men også i driften af vores web-butik med kundeservice samt pakning og udsendelse af varer.

Du er serviceminded, klar til at tage fat, og har kendskab til bådudstyr – din erfaring kan f.eks. stamme fra tilsvarende job eller et aktivt sejlerliv.

Lyder det tiltalende, så send en kortfattet ansøgning på e-mail til info@marinetorvet.dk.

Om Marinetorvet

Marinetorvet er en af Danmarks hurtigst voksende forhandlere af bådudstyr, fiskegrej og fritidsartikler. Vores koncept er koncentreret omkring en stærk fokusering på Internettet som direkte salgskanal og som udstillingsvindue for vores fysiske butik.


Klik her for at søge jobbet Klik her for at anvende hint

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her