Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butiksmontør Sydjylland

Til etablering og ombygning af butikker søger vi en dygtig butiksmontør til distrikt Sydjylland.

De primære arbejdsopgaver er opsætning og montering af butiksinventar og udstillinger samt opbygning af space, opsætning af prismærker, skilte mm. Vi servicerer en lang række lampeproducenter, og udfører derfor en stor del montering af lampeudstillinger i butikker.

Vi forventer, at du har erfaring med montageopgaver, at du er fortrolig med montering af inventar og lamper, og at du kan arbejde kreativt og selvstændigt. Som person er du struktureret, positiv og serviceminded. Du skal kunne fremvise straffeattest og have kørekort til personbil. Erfaring fra butik er en fordel, men ikke et krav.

Som person er du imødekommende, kreativ, robust og løsningsorienteret. Du har både hovedet og hænderne skruet godt på, og er vant til at udføre fysisk arbejde og få tingene gjort.

Du tilbydes ansættelse i en virksomhed med et højt tempo, dygtige kolleger og en uformel omgangstone. Vi stiller gulpladebil samt nødvendigt værktøj til rådighed, og sørger naturligvis for den nødvendige introduktion og oplæring.

Der er tale om fuldtidsansættelse, og opgaverne ligger som udgangspunkt på hverdage. Overarbejde må påregnes i travle perioder. Vi forestiller os, at du er bosiddende centralt i distriktet, gerne i Trekantområdet.

Tiltrædelse: snarest.

Ansøgning med CV og foto sendes til job@retailsupport.dk, mærket “Butiksmontør Sydjylland”. Samtaler afholdes løbende.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 21 14 00 21. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.