Butikssælger til Shurgard

DESCRIPTION

Shurgard er den største ejer og udvikler af self-storage i Europa, med mere end 220 anlæg fordelt over syv lande. Vi findes i Sverige, Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig og England. Vi søger dig, som vil udvikle og styrke dine kundskaber inden for kundeservice og salg, samt blive en del af en virksomhed og branche, som er i stor vækst.

Som medarbejder hos Shurgard, vil din dag indebære forskelligartede opgaver. Din primære opgave vil bestå i at finde den bedste løsning til den enkelte kunde, igennem den bedst mulige service. Sammen med din kollega, vil I i fælleskab have ansvaret for butik og anlæg. I vil sørge for at anlægget fremstår præsentabelt samt fungerer perfekt. To dage er sjældent ens og dagligdagen vil give dig et bredt indblik i alt fra kontrakt håndtering, til forsikringssalg og service. Det er en konsulent og salgspræget stilling.

PROFILE

Du vil få en måneds dydbegående oplæring, i en bred række af vores arbejdsprocesser og de nødvendige værktøjer, til at kunne begå dig i dagligdagen hos Shurgard. Der vil naturligvis være regelmæssig salgstræning, coaching og opfølgning. Dette medvirker til at styrke dig, som sælger og sikrer en konstant udvikling.

Hos Shurgard får du muligheden for at opbygge en spændende salgskarriere, samt løbende at styrke dine kompetancer indenfor salg og service. Vi er en virksomhed der løfter i fællesskab, og hvor hårdt arbejde belønnes. Vi tilbyder faste fuldtidsstillinger, med en fast konkurrencedygtig løn, samt en god simpel bonusordning.

Arbejdstiden er mandag - fredag kl. 10-18 samt hver anden lørdag 9-16. Der vil skiftende være hverdagsfri og lørdagsvagt hver anden uge.

SOM SÆLGER I SHURGARD VIL DU:

 • Yde den bedste kundeservice og udføre rådgivende salg til vores kunder
 • Udføre administrativt arbejde; håndtering af lejeaftaler, forsikringer, opdateringer i vores kundedatabase m.m
 • Sørge for at butikken og anlægget vedligeholdes og er i god stand, samt fungerer rent oprerativt
 • VI SER GERNE, AT VORES NYE SÆLGER ER:

 • En glad holdspiller, som gavner samarbejde og fleksibilitet
 • Er selvstændig og løsningsorienteret.
 • Tillidsfuld og tager ansvar med høj integritet
 • Målrettet og elsker konkurrence
 • Med erfaring indenfor for salg eller service

 • Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.