Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byen for børnene, det grønne og fællesskabet søger leder af Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

I Albertslund Kommune er der fokus på:

 • Udvikling af stærke børnefællesskaber 
 • Fortsat udvikling af tilbud, så børn i Albertslund får de rette udviklingsmuligheder 
I Albertslund Kommune tror vi på, at børn i udgangspunktet får det bedste liv ved at vokse i op i stærke børnefælleskaber og med stærke relationer til voksne. Det kræver fleksible tilbud og dygtige professionelle voksne omkring børnene. PPR har en central rolle i at støtte op om udviklingen af de stærke børnefællesskaber og der søges en leder, som kan gå i spidsen for dette arbejde. 

Vi søger en tydelig leder, som sammen med sit ledelsesteam får medarbejdernes kompetencer i spil og som har let ved at begå sig og trives i en hverdag med høj kompleksitet. Du skal kunne være leder både internt af PPR og stå i spidsen for samarbejdet med de forskellige samarbejdspartnere til PPR.  

Dine primære arbejdsopgaver bliver
 • at fortsætte udviklingen af stærke børnefællesskaber i Albertslund Kommune i samarbejde med forældre, skoler og daginstitutioner
 • at støtte op om udvikling af mellemformer og specialtilbud, så flere børn fra Albertslund kan blive i Albertslund
 • at være ansvarlig for høj kvalitet i ydelserne til borgerne, overholdelse af lovgivning samt økonomistyring
 • at stå for visitation af børn til rette tilbud på skole- og dagtilbudsområdet.
 • at indgå i netværk 6-samarbejdet og i samarbejdsmøder med Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
 • at sikre retning, mening og faglig udvikling i PPR
Om dig
Vi søger en leder med flere års ledelseserfaring. Du skal besidde strategisk overblik, evne at styre processer og arbejde innovativt med PPR-opgaven, samt kunne økonomistyre og begå dig i en politisk styret organisation. Det er en fordel med kendskab til PPR samt skole- og dagtilbudsområdet, da de bliver tætte samarbejdspartnere i arbejdet for udvikling af stærke børnefællesskaber.

Endvidere lægger vi vægt på at
 • du kan omsætte politiske visioner, strategier og mål til konkrete handlinger 
 • du leder med tydelig rammesætning igennem dialog og inddragelse
 • du har erfaring med implementeringsopgaver og forandringsledelse
 • du formår at lede en engageret og selvstændig medarbejdergruppe
 • Du har gode relationelle kompetencer
Om os
PPR Albertslund består af ca. 40 medarbejdere; psykologer, specialpædagogiske udviklingskonsulenter, pædagogiske vejledere, talehørekonsulenter, læsevejleder og administrativt personale. Der er tradition for et stærkt tværfagligt samarbejde, som støtter op om de kommunale almen- og specialtilbud på skole- og dagtilbudsområdet.

Der er ansat to psykologfaglige ledere, som har personaleansvaret for de medarbejdere, der betjener henholdsvis skole- og småbørnsområdet. Som leder af PPR vil du få direkte personaleledelse af de to psykologfaglige ledere og to administrative medarbejdere.

Din chef er Afdelingschefen for Skoler & Uddannelse, og du bliver en del af Skoler & Uddannelses ledergruppe, hvor du får dygtige skole- og klubledere som kollegaer.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på fuld tid. Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst under principperne for NY Løn, hvor der kan forhandles med udgangspunkt i erfaringer og kompetencer. Det er en del af vores ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Stillingen ønskes besat fra den 1. maj 2020
.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Skoler og Uddannelse  Birgit Lise Andersen blx@albertslund.dk, telefon 29381194.
På Albertslund Kommunes hjemmeside https://albertslund.dk kan du læse mere om kommunens organisation og ledelsesgrundlag.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 8. marts 2020
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på: ”Send ansøgning”.
Vi forventer at holder første samtale den 18. marts 2020 og anden samtale 23. marts 2020.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.