Bygge-faglig underviser med interesse for digitale læringsmaterialer

Vil du være med til at sikre, at Byggetek leverer velkvalificerede håndværkere, som matcher de kompetencer, som virksomhederne efterspørger på fremtidens arbejdsmarked?  
 
På Byggetek har vi stort fokus på kontinuerligt at udvikle vores uddannelser og vores teknologiske viden, og vi har i øjeblikket særligt fokus på udvikling af digitale læringsmaterialer.  
 
Vi søger nu en kollega, som både har en bred bygge-faglig uddannelse og erfaring, og som har interesse inden for digitalisering af undervisningsmateriale – herunder brugen af online platforme, film og billeder.  
 
En spændende, tværfaglig mulighed  
Der er tale om en nyoprettet stilling, og vi forestiller os, at stillingen får to primære fokusområder:  
 

  • Undervisning inden for ét eller flere uddannelsesområder fx inden for træfagenes byggeuddannelser og struktør fagene  
  • Tovholder og initiativtager i forhold til udvikling af digitale læringspakker på Byggetek på tværs af uddannelsesafdelingerne  
I rollen som fagfaglig underviser på Byggetek er det en stor fordel, hvis du kan varetage undervisning både inden for træfagenes byggeuddannelser og inden for struktørfagene. Du har ikke nødvendigvis tilbundsgående viden om alle aspekter af uddannelserne, men din uddannelsesmæssige baggrund og din erhvervserfaring har givet dig en bred basisforståelse og evt. specialisterfaring på flere områder.  

Som et led i din tværgående funktion som underviser, får du en væsentlig opgave i at gå forrest med at udvikle digitale læringsmaterialer. Som tovholder på digitaliseringsprocessen skal du i tæt samarbejde med underviserne på Byggetek sikre, at vi får samlet alt relevant undervisningsmateriale på en digital læringsplatform, og du hjælper dine kolleger med at udarbejde billed- og videomateriale, som understøtter det skriftlige læringsmateriale.  
 
Dine kompetencer  
Vi forestiller os, at du har en fag-faglig uddannelse som tømrer eller struktør – gerne med en overbygning som fx konstruktør. Du har bred erhvervserfaring, som supplerer og udvider din uddannelsesmæssige baggrund, og som gør dig i stand til at undervise i bygge-faglige emner på flere af vores uddannelser.  
 
Du har pædagogisk indsigt og gerne erfaring med læring hos unge og voksne. Du brænder for byggefagene, og du motiveres af at give din viden videre og af at kunne hjælpe unge mennesker til at få en erhvervsuddannelse.  
 
Dine IT kompetencer gør dig i stand til at skabe sammenhæng og gennemsigtighed i opbygningen af Byggeteks digitale læringsplatform. Du har erfaring med redigering af billeder og film, og du er god til at udtrykke dig tydeligt i både skrift og tale.  
 
Vi lægger vægt på, at du har fokus på samarbejde og tværfaglighed, at du er en stærk kommunikator, og at du kan formidle digitaliseringsprojektet på en letforståelig måde.  
 
Vi tilbyder dig  
Vi tilbyder dig en rigtig spændende stilling, som har mange facetter både i forhold til konkret undervisning og mødet med eleverne, og i forhold til det tværfaglige og mere projektbaserede samarbejde med dine underviserkolleger omkring digitaliseringsprocessen.  
 
Byggetek er præget af en kultur med stor respekt for forskellige fagligheder og en handlingsbaseret tilgang med en meget åben dialog. Vi lægger vægt på tværfaglighed, og vi tør tænke ud af boksen. Vores fokus er hele tiden på at skabe det bedst mulige miljø for elevernes læring, sikre at vi er på forkant med udviklingen i branchen, og at vi har et godt socialt arbejdsmiljø.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale mellem finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.  
 
Arbejdsstedet er i Viborg, men undervisning på vore øvrige adresser kan blive aktuelt.  
 
Yderligere oplysninger og ansøgning.  
Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan Lillelund, uddannelsesleder Michal Krarup eller uddannelseschef Kurt Thomsen.  
 
Din ansøgning, CV og uddannelsespapirer vil vi gerne modtage elektronisk via linket ”søg stillingen”  
 
Ansøgningsfristen er den 15. marts 2018, og samtaler afholdes den 22. og 27. marts 2018.  
 
Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.  
 
Du kan læse mere om Byggetek og vores uddannelser her  
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Faglærer til værktøjsmager- og værktøjsteknikeruddannelsen

Skive Tekniske Skole

Vi har forrygende travlt i værktøjsmagerafdelingen, vi har en masse dejlige elever og højteknologiske maskiner, men mangler måske netop dig i vores fantastiske lærerteam på Danmarks førende værktøjsmagerskole.Derfor søger vi en dygtig faglærer til e...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Underviser til flyteknisk uddannelse ved Air Force Training Centre i Karup

Civile stillinger

Silkeborg
Har du en baggrund som civil eller militær flymekaniker og har du interesse for undervisning? Vil du have mulighed for at forme kommende flymekanikere i Flyvevåbnet? Så kan Air Force Training Centre tilbyde en stilling som faglærer på flyteknisk gru...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Faglærer/PP Koglen

Døgninstitutionen Koglen

Herning
Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) søger faglærer PP medarbejder til Den sikrede døgninstitution Koglen Koglen er en del af Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK), en del af Psykiatri og Social i Reg...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Skolepraktikinstruktør Teknisk Designer

Erhvervsuddannelser

Holstebro
Vi søger en instruktør til Teknisk Designeruddannelsen - skolepraktik. Vore skolepraktikinstruktør på Teknisk Designer har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til at varetage elevernes uddannelse og de opgaver, der knytter sig til d...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar til grundforløbet på elektrikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

Vikar til grundforløbet på elektrikeruddannelsenSyddansk Erhvervsskole i Grindsted søger inspirerende timelærer til undervisning på grundforløbet på to erhvervsuddannelser nogle få timer om ugen:elektrikerautomatikteknikerDu har kompetencer til at u...