Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggeleder

BYGGELEDER.

BM Byggeindustri har i gennem 3 årtier leveret kvalitetsbyggerier i Danmark til yderst konkurrencedygtige priser. Vores opgaver spænder bredt, lige fra præfabrikerede moduler, totalentrepriser samt store og små fagentrepriser. BM Byggeindustri er i dag er en af de største aktører på markedet indenfor præfabrikeret modulbyggeri. Vores ambition er fortsat at præge markedet og udviklingen af industrielt byggeri langt ud i fremtiden. BM Byggeindustri har vundet to store rammeaftaler og har derfor behov for yderligere en byggeleder til byggepladsstyring på Sjælland. Udfordringer og ansvarsområder er store for den rigtige byggeleder.

BM Byggeindustri tilbyder den kommende alsidige byggeleder mange spændende udfordringer indenfor modulbyggeri men også indenfor fag- og totalentrepriser, så tør du tage fat, vil opgaverne spænde bredt.

Vi har brug for en dygtig byggeleder, som kan og tager den overordnet styring af byggepladsen fra salg til aflevering, herunder koordinering med bygherrer, rådgivere, intern tegnestue og produktion.

Byggelederens primære opgaver vil i samråd med projekt-/entrepriselederen bl.a. være:

  • Koordinering af arbejdsopgaver på byggepladsen
  • Koordinering mellem projekt/entrepriseleder og tømrer
  • Myndigheds-, bygherre- og underentreprenør kontakt
  • Indkøb af bygningsdele/underentrepriser
  • Tidsplan styring
  • Byggeplads ansvarlig
  • Kvalitetssikring på byggepladsen
  • Afleveringsforretning
  • 1. års og 5. års gennemgang
  •  

BM Byggeindustri ligger stor vægt på en håndværksmæssig erfaring, og af kompetencer foretrækkes en tømmermæssig uddannelse, og gerne sammen med en overbygning som bygningskonstruktør. Minimum 3-5 års erfaring fra lignede stilling, løsningsorienteret og fleksibel når tingene går stærkt.

BM Byggeindustri tilbyder den kommende byggeleder en arbejdsplads med en uformel tone, gode samarbejdsvillige kollegaer, en sundhedsforsikring samt løn efter kvalifikationer.

BM Byggeindustris opgaver spænder over Danmark, Sverige og Norge, så der skal påregnes rejseaktiviteter.

Ansøgningen sendes til tom@bmbyggeindustri.dk. Der vurderes løbende på ansøgere, og forventes ansættelse hurtigst muligt. Ønskes der yderligere oplysninger om jobbet, kan der rettes henvendelse til Tom Mikkelsen på mobil nr. 20221744.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her