Byggeleder med EL-erfaring søges til bygherrerådgiver.

Om stillingen
Som byggeleder i denne stilling hos en bygherrerådgiver, får du ansvar for at styre El-entreprisen i et omfattende byggeprojekt i København.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at bistå projektlederen og den daglige byggepladsledelse, produktion, planlægning, styring og byggepladskoordinering samt opfølgning på tid og økonomi.

Du skal samtidigt medvirke til at sikre overholdelse af kvalitet, miljø- og sikkerhedskrav samt et kontinuerligt tæt samarbejde og åben dialog mellem alle involverede.

Dit arbejdssted bliver på byggepladsen i den vestlige del af Storkøbenhavn.

Om dig
- Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du kan være bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende relevant uddannelse, evt. suppleret med en håndværksmæssig baggrund.

- Du har et højt fagligt niveau og min. 5 års erfaring med byggestyring af projekter for rådgiver.

- Du har solid erfaring med styring af EL-arbejde, der gør at du kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på egen hånd.

- Du er initiativrig, engageret og målrettet. Du arbejder systematisk, er tydelig i kommunikation, har et godt humør og bidrager til et tæt teamsamarbejde med kollegaer.

- Du brænder for projektstyring og trives godt i dagligdagen på en byggeplads.

- Det er en forudsætning, at du taler og skriver fejlfrit dansk.

Ansøgning
Headhunterne står for processen i denne stilling.
Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. 8534CB2 til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til headhunter Charlotte Schimmelmann tlf.  4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.