Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggelederassistent

Er du den ’højre hånd’, vi mangler?
Kan du lide variation i dine opgaver? Kan du lide at have indflydelse på din egen udvikling og ansvar for dine opgaver og opgaveløsning? Så er du måske vores nye kollega, der skal assistere vores byggeledelse før, under og efter udførelsen af vores jernbaneprojekter i divisionen Anlæg Øst, spor og 3. part.

Som byggelederassistent får du en bred vifte af opgaver, og du skal trives både på kontorstolen og i arbejdsstøvlerne ude på byggepladsen. Du får 20 kolleger – herunder byggeledere, projektledere, projektchefer, projektsupportere og projekteringsledere – der arbejder med både små og store sporprojekter i størrelsesordenen 1 mio. til 0,6 mia. kr. Vi brænder for det vi laver og vi har et stærkt internt samarbejde.

Du vil blive en del af Anlæg Øst, Spor og 3. part. Vores projekter er primært placeret på Sjælland og Fyn, og du vil arbejde på vores kontor i København.

Varierede opgaver og stor kontaktflade
Som byggelederassistent får du en bred vifte af opgaver. For eksempel vejleder du byggelederen om udbudsmaterialet, med særligt fokus på kvalitetssikring, og er med til at vurdere, om der er mangler. Du gennemser og videresender også diverse kvalitetssikrings- og as-built dokumentation og følger op på deadlines for nødvendigt materiale.

Du får en udadvendt rolle idet du, blandt andet, introducerer entreprenører og tilsynsfolk til vores arkiveringsprocesser og elektroniske udveksling af dokumenter. Derfor arbejder du også med SharePoint og strukturerer projektarkivet omkring det enkelte projekt. Desuden er du muligvis også den, der har kontakt til entreprenøren i udførelsesfasen i forhold til, om kvalitetssikringen udføres i henhold til kontrakten, hvilket som oftest vil foregå på byggepladsen.

Hvis du gerne vil være med til at præge arbejdsgangene, så får du også mulighed for det i denne stilling. Det kan for eksempel være ved at deltage i udviklingen inden for kvalitetssikring, kontrolplaner og strukturer i SharePoint.

Selvstændig og gerne to skridt foran
Du er uddannet teknisk assistent eller har en administrativ uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at være en del af en projektgruppe, gerne anlægsprojekter, i en supportfunktion. Du har styr på det it-mæssige og er habil bruger af standardprogrammer som Outlook, Word og Excel. Erfaring med SharePoint Online er en fordel men ikke et krav. Og så skal du have kørekort i kategori B.

Som person har du begge ben solidt plantet på jorden og du tager selvstændigt ansvar for dine opgaver. Du tænker selv et par skridt frem, og det er dig, der har styr på detaljerne, når det for eksempel gælder møder, aftaler og deadlines. Du er kendt for din omhyggelighed, systematik og evne til at løfte de administrative opgaver til topkvalitet. Der er gang i mange opgaver ad gangen, hvilket passer med, at du kan lide at have fart på. Byggepladsjargonen er ofte direkte, og det kan du også tolerere – og måske give lidt igen.

Løn
Er du teknisk assistent, teknisk designer eller teknisk tegner vil du være omfattet af Organisationsaftale for Tekniske designere, byggeteknikere, produktions-teknologer, bygningskonstruktører, procesteknolo­ger, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl.

Er du kontoruddannet er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 3, Hovedstad, hvor basislønnen pt. udgør 31.570,33 kr. månedligt. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Er du akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt anlægschef Peter V. Kristensen eller Tina Christensen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.