Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggerådgiver

HusCompagniet Aalborg søger en ny topsælger!

Har du interesse for nybyggeri og indretning kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen? Og vil du have et job, hvor du i høj grad belønnes efter din indsats?  Så er her chancen for at hjælpe nybyggerfamilier med deres drømme og gøre dem til virkelighed i rollen som byggerådgiver hos HusCompagniet.

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes drømme og give dem et skræddersyet hjem. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af spændende hustyper og materialer. Vi er de førende på markedet og tæller 16 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk. Desuden ligger vi nummer 1 i vores branche på Trustpilot med over 2000 anmeldelser og en score på 4,7 af 5.

Tag kontakt til potentielle kunder   Som vores nye byggerådgiver kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside, eller du møder dem i et af vores udstillingshuse/udstillingsbyer til åbent hus arrangementer.

Fra drøm til virkelighed

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og hjælper med, hvad der kan lade sig gøre ud fra kundens økonomi og ønsker. At bygge et hus er en stor livsbeslutning, og du hjælper kunden med at tage den. Når beslutningen er taget, begynder drømmen for alvor at tage form, og du sørger for at familien kommer igennem den perfekte kunderejse.

Få frihed og fleksibilitet Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor frihed under ansvar samt en stærk vinderkultur er kendetegnende for vores virksomhed. Vi er et stærkt salgsteam, og for os er det her en livsstil og et karrierejob. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid med afholdelse af møder. Sidst men ikke mindst er vi et team, der hjælper hinanden med sparring i et åbent kontorlandskab.

Salgsprofil med flair for rådgivning Vi søger en sælgerprofil, der først og fremmest skal have stor erfaring med salg til privatkunder og har et naturtalent for at afdække en kundens behov. Du kommer måske fra en lignende stilling, og har erfaring inden for salg som eksempelvis kunne være i ejendomsmæglerbranchen eller den finansielle sektor. Det er ligeledes en fordel, hvis du kender til byggebranchen men er ikke et krav, da alle nye byggerådgivere kommer igennem et introduktionsforløb. Derudover forventer vi, at du:

  • kan se og skabe mulighederne for salget og dermed den bedste løsning for kunderne
  • kan skabe og opbygge relationer gennem din imødekommende personlighed
  • er vant til at arbejde selvstændigt med et naturligt drive
  • har evnen til at begejstre koblet med et stort konkurrencegen
  • er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter.

Lyder det som noget for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV senest den 23. november 2020 via dette link https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet/a4rf7p/byggeradgiver

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Thomas Lindholt på 26 23 08 55 eller på tl@huscompagniet.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.