Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggesagsbehandler

Vil du være med til at udvikle Danmarks største kommune, så har vi brug for dig i Byg

Vi søger en byggesagsbehandler, som vil bidrage til løsningen af en bred vifte af opgaver lige fra byggetilladelser til parcel- og sommerhusbyggerier til komplekse erhvervssager. Byggesagsbehandling handler i høj grad om at have den gode dialog med ansøgerne og vi lægger stor vægt på at levere den størst mulige service overfor kommunens borgere og virksomheder.
Byg beskæftiger sig primært med byggesagsbehandling, landzoneadministration, administration af lokalplaner og bevaringsdeklarationer, tildeling af adresser, udstykninger og BBR-administration.  

Du vil have store udviklingsmuligheder hos os, da opgaverne fordeles efter interesse og kompetencer. Vi er en farverig afdeling i kraft af vores forskellighed - så er du erfaren byggesagsbehandler eller nyuddannet, kan du udvikle dig sammen med os.
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller lignende.


Du har:

 • Fokus på at arbejde udviklingsorienteret med byggesagsbehandling
 • Lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor vi former og løser opgaverne i tæt dialog med borgere og erhvervsliv
 • Evne og vilje til at koordinere, samarbejde og føre dialog til alle sider, både internt og eksternt
 • Mod på at blive udfordret i din hverdag - og er omstillingsparat
 • Gode evner for mundtlig, skriftlig og grafisk kommunikation
 • Et godt humør, en positiv tilgang og et imødekommende væsen over for kunder, kolleger og politikere 
  Vi er en udviklingsorienteret og nytænkende afdeling, som har fokus på, at vi i dagligdagen tager den facilliterende rolle i samarbejdet med borgerne og erhvervsliv m.v. Vi tænker i involverende processer samtidig med, at vi har fokus på god sagsbehandling. Vi arbejder altid tværfagligt med et fast blik rettet på vækst og det gode liv i vores kommune.

  Du bliver kollega med 110 engagererede medarbejdere i Land, By og Kultur, heraf er vi 13 i Byg. Du vil naturligvis få kontakt til andre dele af organisationen.

  Stillingen er på fuld tid.
  Arbejdsstedet vil være på Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing.

  Hvis du ønsker det, vil vi gerne være behjælpelige med anvisning af bolig eventuelt på Career Campus, hvor der er skabt et miljø, hvor tilflyttere mødes med hinanden på tværs af fagligheder, alder og kultur.

  Se evt. mere om Career Campus her:

  Løn- og ansættelsesforhold
  Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
  Tiltrædelse hurtigst muligt.

  Yderligere oplysninger
  Afdelingsleder i Byg og Miljø Gunnar Frandsen på tlf. 9974 1253.

  Ansøgningsfrist
  Ansøgningen skal være kommunen i hænde senest den 14. januar 2018, og det forventes, at ansættelsessamtalerne afholdes hurtigst muligt herefter.

  Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen 'Send ansøgning' herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her