Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggesagsbehandler til Herlev Kommune

Vil du være med til at sikre byggesagsbehandling af høj kvalitet i en by i udvikling?
 
Spændende og udfordrende arbejdsopgaver
Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi oplever en stor stigning i antallet af nye borgere, hvilket øger behovet for flere boliger. Derfor er vi i gang med at udvikle vores sydlige erhvervsområde til et nyt kraftcenter for boliger, caféliv samt andre publikumsorienterede aktiviteter. Samtidig har vi Herlev Hospital, som er under forandring, en ambitiøs udvikling af vores bymidte med flere butikker, herunder et stort erhvervstårn og boliger. Som byggesagsbehandler i Herlev Kommune vil du derfor få mange spændende og udfordrende opgaver.
 
For at komme i mål med opgaverne søger vi en byggesagsbehandler, da en af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer.
 
Hvem er du?
Din vej til jobbet kan være mangeartet, og vi forestiller os, du har en faglig byggeteknisk baggrund som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
 
Vi forestiller os, at du er relativt selvkørende som byggesagsbehandler og samtidig kan behandle forespørgsler og dispensationssager inden for planområdet.
 
Desuden forestiller vi os at du:
 

 • Har et solidt byggefagligt kendskab med indsigt i bygge- og planlovgivning samt bygningsreglementet
 • Har fokus på muligheder og løsninger, når du omsætter kompleks lovgivning til forståelige afgørelser
 • Er serviceminded og god til at kommunikere på et jordnært og forståeligt sprog
 • Synes, at tæt dialog med borgere, virksomheder, politikere og kolleger giver mening
 • Ser digitalisering som en integreret del af opgaveløsningen, og har gerne kendskab til eller erfaring med et eller flere sagshandlingssystemer som f.eks. KMD Structura, EDH-sag eller SBsys
   
Du tænker byggesagsbehandlingen ind i en planlægningsmæssig og politisk kontekst. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at skabe relationer og er samarbejds- og løsningsorienteret.
 
Med andre ord er vi på jagt efter en byggesagsbehandler, der med overblik, teknisk kunnen og en ukompliceret tilgang til opgaveløsningen, kan være med til at hjælpe Herlev Kommune i mål med de spændende udviklingsprojekter, vi står overfor, men som samtidig vil være en aktiv medspiller omkring den daglige drift.
 
Vi tilbyder
 
 • Et område med stor politisk og organisatorisk bevågenhed og strategisk vigtighed for Herlev Kommune
 • Indflydelse og faglige udfordringer
 • Kompetente kolleger, som sætter videndeling, kvalitet og samarbejde højt.
 • Et godt socialt miljø med en uformel og konstruktiv omgangstone, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden
 • Stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse
 
Hvem er vi?
Team Byg er et stærkt team, hvor fagligheden er i højsædet og præget af et godt og konstruktivt samarbejde med centerets øvrige teams. Teamet består af 5 medarbejdere og en teamleder. Det er et dynamisk team, hvor vi supplerer hinandens fagligheder og arbejder sammen om opgaveløsningen.
 
Teamet behandler bl.a. byggesager, klagesager, dispensationer og administrerer BBR-registret, m.fl. Herudover administrerer teamet kommunens lokalplaner i tæt samarbejde med vores byplanlægningsafdeling, der står for udarbejdelsen af lokalplanerne.
 
Team Byg er en del af Center for Teknik og Miljø. Centerets opgaver er, at varetage myndigheds- og driftsopgaver samt projekter inden for miljø, jord, affald, vand, byggeri, GIS og geodata, trafik, parker, natur og vandløb samt renholdelse og serviceopgaver. Vores projekt- og driftsteam står desuden for vedligeholdelse af kommunens ejendomme.
 
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2020 eller efter aftale.
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 19. oktober 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. oktober 2020 med 2. samtale den 27. oktober 2020.
 
Få mere at vide
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte Teamleder Jacob Uhrskov Egholm på tlf. 24 46 78 10 eller e-mail: Jacob.uhrskov.egholm@herlev.dk
 
Du kan læse mere om Herlev Kommune på www.herlev.dk.

Ansøgning: Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.