Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggesagsbehandler til Teknik og Miljø

En af vores byggesagsbehandlere har søgt nye udfordringer. Derfor har vi brug for en ny kollega i afdelingen Byggeri, Jord og Grundvand til at hjælpe med byggesagsbehandlingen.

Vores overordnede værdier er udfoldelsesfrihed, økonomisk sans, god dømmekraft og professionalisme.

Du skal have interesse for sagsbehandling og bygningsjura. Vi forventer, at du har erfaring og er uddannet bygningsingeniør, arkitekt, jurist, landinspektør, konstruktør eller har anden relevant uddannelse.

Et godt kendskab til IT og digitalisering er en selvfølgelighed, da vi modtager og behandler vores sagsmateriale digitalt. Vi anvender GIS i forbindelse med sagsbehandlingen.

Opgaverne i team Byggeri er mangfoldige og omfatter primært myndighedsbehandling af indkomne byggeansøgninger, herudover vejledning af borgere og virksomheder om gældende regler og bestemmelser, klargøring af sager til politisk behandling og tilsyn med byggeri.

I Herning Kommune behandler vi ca. 1.500 byggesager årligt, men har også landzonetilladelser, dispensationer til lokalplaner, nedsivningsanlæg mm.

Teknik og Miljø har en overordnet strategisk vision, der lyder ”Sammen skaber vi bedre løsninger”, og derfor forventer vi, at du

  • er selvstændig, fleksibel og konstruktiv i opgavernes løsning.
  • har et stort fagligt engagement og juridisk forståelse.
  • har kendskab og indsigt i bygge- og planlovgivning samt anden relevant lovgivning.
  • er serviceminded og har evnen til at kommunikere klart og forståeligt - både mundtligt og specielt skriftligt.

Vi tilbyder
  • ansættelse i en spændende organisation, som er i en løbende udvikling, hvor høj faglighed og borgeren sættes i centrum.
  • et miljø, hvor byggesagsbehandlingen foregår ved høj grad af uddelegering af ansvar og kompetencer, i en uformel og dynamisk atmosfære.
  • mulighed for sammen med dine nye kolleger at sætte et personligt præg på din arbejdsplads.
  • mulighed for at udvikle og videreuddanne dig.
  • ansættelse i henhold til gældende overenskomst med en 37 timers arbejdsuge med flekstidsordning.

Samtaler og tiltrædelse
Ansøgningsfristen er mandag 19. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i slutningen af uge 8 eller starten af uge 9.
Ansættelse snarest mulig.

Vil du vide mere?
Vil du have yderligere oplysninger om stillingen, så kontakt afdelingsleder Hans Eghøj på telefon 96 28 80 20 - e-mail: bjghe@herning.dk

Du kan finde flere oplysninger om Herning Kommune og Teknik og Miljø på hjemmesiden: http://www.herning.dk, og på http://www.tm.herning.dk kan du se mere om ”Grundlaget for vores hverdag i Teknik og Miljø”.

Ansøgning indsendes online via Herning Kommunes hjemmeside eller alternativt kan den sendes til
Herning Kommune
Teknik og Miljø
Torvet
7400 Herning
mærket TM1/2018 og vedlagt relevante bilag.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her