Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggetekniker / Bygningskonstruktør

Flex Træ Aps er en byggevirksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor hovedsageligt tilbygninger hos private kunder. Vi er kendt for at være en byggevirksomhed med fokus på den individuelle løsning hvor især lys og akustik er i højsæde.
Vi sætter en stor ære i at mere end 50% at vores kunder får vi via henvendelser fra tidligere kunder, hvilket for os er den bedste anerkendelse, da det vidner om kundernes tilfredshed med vores produkt og arbejde.

Stillingen:
Som bygningskonstruktør/byggetekniker med reference til byggeleder, vil du primært arbejde med.
- Detailprojektering samt udarbejdelse af produktionstegninger til værkstedet.
- Samarbejde med bygherre, byggeleder, værksted og rådgivere.
- Kontakt til myndigheder, entreprenører og leverandører.
- Tæt samarbejde med anden byggetekniker med at omdanne salgstegninger til byggetegninger.
- Der arbejdes hovedsageligt i Auto Cad mht. produktionstegninger.

Faglig Profil:
- Du er uddannet byggetekniker eller bygningskonstruktør, helst med en håndværksmæssig baggrund som enten tømrer eller snedker, da jobbet kræver en stor håndværksmæssig forståelse.
- Du har erfaring fra byggebranchen.
- Du har erfaring med projektering.

Personlig profil:
Du trives i et selvstændigt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad selv planlægger din dag. Ligeledes sætter du pris på afvekslende arbejdsopgaver, hvor du i samarbejde med dine kollegaer kommer frem til den bedst tænkelige løsning for vores kunder, da netop kunden og kvalitet er af højeste prioritet for dig. Du er en hold spiller, men omvendt ikke bange for selv at tage teten når opgaven skal gennemføres.

Vi tilbyder:
Et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en unik byggevirksomhed med dygtige og engagerede kollegaer, hvor der altid er fokus på at skabe den bedste løsning for kunden, fremfor den billigste løsning.
Vi er en økonomisk stabil og velfunderet virksomhed, som giver dig en mulighed for at arbejde med et produkt og en måde at bygge på, som giver stor faglig tilfredshed.

Hvis du er klar til en hverdag hvor ikke to dage er ens, og med arbejdsopgaver som giver dig mulighed for hele tiden at udfordrer dine egne evner såvel menneskeligt som fagligt, så hører vi meget gerne fra dig.
Stillingen ønskes besat snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige person.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97368097.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her