Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byggeteknisk projektleder til kommerciel rådgivning af virksomheder

Firmabeskrivelse

Colliers Occupier Services leverer 360 graders strategiske partnerskaber inden for ejendomsrelaterede opgaver. Kerneelementet er forhandling af lejekontrakter, hvor vi forholder os til alle elementer og deres sammenhænge.

Baseret på kundens strategier og krav identificerer vi nøglekriterier og vælger det ideelle lejemål på markedet. Vi rådgiver om arealanvendelse og muligheder og forhandler på lejers vegne den teknisk og kommercielt mest konkurrencedygtige lejekontrakt.

Vi besidder stærke specialistkompetencer inden for lejerrådgivning, herunder indretning, bygningsteknik, økonomi, projektstyring og jura. Vores faglige bredde sikrer, at lejer får den bedst mulige sparring i alle projektfaser.

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi beskæftiger os med formidling af ejendomme, udlejning, lejerrådgivning og vurderinger, ligesom vi udarbejder markedsanalyser og rådgiver vedrørende by- og arealudvikling, ejendomsinvesteringsstrategier mv.

Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på , Twitter eller .

Jobbeskrivelse

I såvel vores lejer- som bygherrerådgivning indgår alle specialistkompetencer i en tværfaglig, tæt integreret proces allerede fra projektets tidlige faser. Igennem tæt dialog sætter vi os ind i kundens behov og værdier, så vision, mål og strategi bliver afklaret. Vi klæder kunden på til at træffe velovervejede og velfunderede beslutninger, der er afstemt i forhold til den langsigtede strategi.

Som byggeteknisk lejerrådgiver har du en aktiv rolle i forhandlingerne med udlejer, med primært fokus på de bygningstekniske og indretningsrelaterede aspekter i lejekontrakten - i tæt samarbejde med vores afdeling for Workplace Advisory, der står for indretningen, og vores afdeling for juridisk og kommerciel Tenant Rep., der sørger for, at tal og ansvar er på plads. Du repræsenterer lejer og oversætter deres behov og krav, vision og strategi i samarbejde med udlejer med henblik på at skabe en optimal indretning for lejer.

Du deltager aktivt i projektudvikling og styring af de kreative processer samt koordinering og gennemførelse af dialog med alle sagens parter. Du hjælper kunden gennem de indledende faser, hvor vision, målsætning og succeskriterier skal fastsættes. Det er netop i denne fase, der er mulighed for at skabe kreative og innovative løsninger, som sikrer, at lejer får det bedst mulige projekt inden for den økonomiske ramme, der er afsat - såvel hos lejer som hos udlejer. I den efterfølgende dialog med udlejer tilsikrer du mest mulig værdi for lejer.

Som teknisk lejerrådgiver bliver du en vigtig del af teamet i Occupier Services, der pt. består af seks engagerede medarbejdere. Området er i stærk vækst, og vi oplever stigende efterspørgsel på tværs af alle services, godt hjulpet af store, "prestigefyldte" sager, hvor byggeteknisk rådgivning er centralt i udvikling af vores forretning. Ud over byggeteknisk rådgivning vil du løbende blive tilknyttet en bred palette af fagligt udfordrende og varierende projekter og opgaver, også som lejers projektleder på lejemålsindretning.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller har en anden lignende byggeteknisk baggrund samt, at du behersker engelsk på forhandlings niveau.

Du har en stærk faglig viden og besidder evnen til at omsætte din viden i et let forståeligt sprog for kunden. Du er god til at kommunikere og til at forstå andres behov for at samarbejde på tværs af faggrupper - internt såvel som eksternt. Ligeledes har du gennemslagskraft, når det er nødvendigt, for at sikre den rette funktion og fremdrift i projekterne. Du motiveres af ansvar og medbestemmelse i din hverdag og har lyst til at arbejde i et hektisk, men kreativt miljø.

Derudover har du

 • minimum 3-5 års relevant erfaring
 • et bygningsmæssigt fagligt fundament
 • god kommerciel forståelse
 • evnen til at tage ansvar og præsentere løsningsforslag, også når der opstår udfordringer
 • god politisk tæft og evne til at navigere i kundens organisation
 • Yderligere informationer

  Kan du se dig selv som vores nye projektleder, vil vi meget gerne høre fra dig, uanset hvor meget af ovennævnte, du kan sætte hak ved.

  Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  Head of Project Management  Peter Lybye  på telefon 30 62 36 85.

  Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i København. Tiltrædelse snarest muligt.

  Alle henvendelser behandles fortroligt.

  Læs mere på vores hjemmeside 


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.