Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygherrerådgiver med erfaring

Kan du rådgive bygherrer gennem alle byggefaserne og løfte ansvaret, så kunden føler tryghed?

Vi oplever en øget tilgang af opgaver og har brug for endnu en dygtig kollega – er det dig?

Vi søger en erfaren bygherrerådgiver, der har mod på at kaste sig over en række spændende projekter inden for fx sundhed, erhverv, boliger og uddannelse.

Som bygherrerådgiver hos os ser du dig selv som bygherres væsentligste sparringspartner frem for en ekstern rådgiver. I samarbejde med dine kollegaer er du ansvarlig for at rådgive bygherrer i forbindelse med udvikling og gennemførelse af komplekse byggeprojekter. Du rådgiver rutineret kunden gennem processen fra den indledende strategi-, idé- og visionsudvikling til programmering, udbudsrådgivning, kontrahering, projektering, udførelse og idriftsætning.

Kunden kan være alt fra kommuner og regioner til pensionsselskaber og private bygherrer, og du ser opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer som en naturlig del af dine arbejdsopgaver.

Din rolle er at rådgive bygherrer og sikre kvaliteten i gennemførelsen af vores kunders byggerier. Det kræver, at du kan kommunikere klart og tydeligt med såvel bygherren som entreprenører og håndværkere, og at du har en bred faglig baggrund, hvor du kan finde og forklare de gode og sunde løsninger. Du skal sikre, at de bedste løsninger bliver projekteret og forelagt for bygherren. Du er garant for, at byggerierne holder, og at dine beregninger og vurderinger er dokumenteret og fagligt korrekt udført.

Ansvaret er dit. Men du er ikke alene. Du bliver en del af en tværfaglig rådgivervirksomhed med dygtige og engagerede kollegaer. Det betyder, at du altid har relevant faglig sparring inden for rækkevidde.

Vi forestiller os, at

  • du har minimum 5 års erfaring som bygherrerådgiver
  • du har lyst til at gøre en forskel for bygherre, og du er synlig og nærværende i din rådgivning
  • du er struktureret og ordentlig i din projektløsning
  • du er fleksibel og kan overskue flere projekter sideløbende
  • du er udadvendt og fører en god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere
  • du er formentlig uddannet ingeniør, installatør, arkitekt eller konstruktør
  • du har solid erfaring som projektleder, arbejder selvstændigt og strukturerer din tid og projekter

Din fremtid i LB Consult

Dine kompetencer er nøglen til vores succes, derfor er din faglighed og viden i fokus hos os. Du får mulighed for at videreudvikle dine faglige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende projekter i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet med at give medarbejderne den personlige og faglige udvikling, de ønsker.

Vi har en klar strategi for udvikling af virksomheden over de næste par år, og du får naturligt en helt central plads i eksekvering af strategien, der ligeledes fremmer din udvikling og fremtidige karrierevej.

Du bliver tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller Kolding alt efter, hvad der er lettest for dig.

LB Consult tilbyder

Hos os får du 46 kvalitetsbevidste, ambitiøse og engagerede kollegaer. Vi prioriterer den tætte kunderelation højt, og vores succes forudsætter et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er imødekommende og engagerede medarbejdere kernen i vores forretning.

Hos os vil du opleve en dynamisk og flad organisation med korte kommandoveje og nærværende ledelse, hvor der er plads til både videndeling og grin på tværs af faggrupperne. Vi prioriterer et godt fagligt miljø, hvor der er kort fra tanke til medarbejder, og mellem de forskellige faggrupper. Hos os vil du både få gode kollegaer og mulighed for at videreudvikle dig fagligt og personligt.

Anerkendelse og kontinuerlig udvikling er et fokusområde for ledelsen, for at sikre trivsel og fastholdelse, ligesom virksomhedens sammenhængskraft og det faglige niveau altid er i højsæde. Du vil opleve en uformel, dynamisk kultur og et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor godt købmandskab og helhedsorienteret opgaveløsning er hverdagen.

Læs mere om vores arbejdsplads her.

Kontakt direktør Lars Bager på telefon 2170 6161 hvis du vil vide mere om stillingen eller LB Consult som arbejdsplads.

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.