Bygningsingeniør Projektleder til sagsstyring og tilsyn

Sætter du pris på æstetik og kvalitet? Vil du være med til at udvikle nogle af de mest bæredygtige og innovative byggerier i København og Nordsjælland.

Falk-Rønne & Kierkegaard sætter en ære i at udvikle bæredygtigt liebhaveri i København og Nordsjælland. Vores primære beskæftigelse er udvikling af ejendomsprojekter, nybyggeri og renovering af erhvervsejendomme.

Vores mission er at skabe de bedste rammer for menneskers liv - både hvad angår bolig og erhverv – og vi arbejder ud fra de værdier at bæredygtighed, innovation og kvalitet er vejen frem.

Grundet vores store succes, er vi i gang med en strategi hvor vi skal bruge flere dygtige medarbejdere som kan være med til at videreudvikle forretningen.

Bliv bindeleddet mellem arkitekt, ingeniør og entreprenør

Du får det overordnede byggetekniske ansvar for projekterne, og din vigtigste opgave bliver at sikre, at byggeriet bliver gennemført inden for aftalt budget, tid og kvalitet.

Din primære opgave vil være at

 • Bruge din erfaring og viden i dispositionsfasen så som løsningsforslag, materialevalg, samarbejdspartner og lignende
 • Vurdere kritiske punkter i projektet, afholde byggemøder og lave byggetilsyn af alle faggrupper
 • Bevare overblikket, så du kan forudse de kritiske punkter i projektet samt dykke ned i detaljen i projektmateriale og tegninger
 • Sikre at entreprenøren udfører arbejdet korrekt
 • Tilsikre at forhindringer, som må opstå undervejs i processen, bliver håndteret konstruktivt og professionelt
 • Foretage løbende budgetopfølgning på kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid.

 Udviklingsmuligheder og projekttyper

Som vores stærkeste byggetekniske person får du mulighed for at udvikle din stilling og få indflydelse i alle faser. Vi tilbyder store frihedsgrader og du planlægger selv din dag og aktiviteter. Vi forventer dog, at du møder ind på kontoret dagligt, så hele holdet kan bruge hinanden til sparring.

Vores projekter varierer fra bolig, hoteller til andet erhverv, fra konverteringer til nybyg og greenfield projekter.

Vores forventninger til dig

Vi forventer at du har en bred byggeteknisk profil og lyst til at arbejde selvstændigt i hverdagen. Du kan vurdere kritiske punkter i de fleste fagområder, forstår tegninger og beskrivelser, samt kan holde overblikket i alle faserne.

 • Uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør
 • +8 års erfaring med tilsvarende opgaver, enten fra rådgiver- eller entreprenørbranchen
 • Kan kommunikere tydeligt, er fagligt og psykisk robust
 • Har en god forretningsforståelse og kan sikre fremdrift i projekterne
 • Kan motivere sig selv og er selvkørende i hverdagen.
 • Stor erfaring med totalentrepriser fra kr. 50 til 500 mio.
 • Høj Integritet
 • Speciale i bæredygtighed
 • Ordentlig løsningsorienteret og ordholdende.

Rekrutteringsprocessen

Vi har travlt og behandler ansøgninger løbende.

EXACTsearch er ansvarlig for rekrutteringsprocessen og har du nogle indledende spørgsmål, så ring til Gazmend Salihi på 2629 3524. Send din ansøgning på gs@exactsearch.dk.

Hos EXACTsearch hjælper vi vores kandidater ved at tilbyde dem coaching og sparring på et højt niveau, samt fleksible og tilpassende interviewtider ml. 8-20. Vi headhunter ingeniører og specialister til den rådgivende ingeniørbranche og maskinindustrien. Vi har valgt at specialisere os i det tekniske felt, fordi vi selv er teknikere. Med mere end 10 års erfaring indenfor teknik og rekruttering, er vi eksperter i at identificere specialister. Læs mere om EXACTsearch på http://www.exactsearch.dk eller kontakt os på +45 2629 3524.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ingeniør med fokus på energi og indeklima

MOE AS

Brænder du for at skabe bæredygtige løsninger og komfortable bygninger? Vi søger lige nu en ingeniør med minimum 4 års erfaring til at indgå i gruppen af specialister MOE ønsker at være forrest i feltet inden for innovativt og bæredygtigt byggeri. V...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

VVS/HVAC-ingeniør

HØI & THOMASSEN A/S

København
På vegne af vores kunde, der er rådgivende ingeniør i trekantsområdet, søger vi en erfaren HVAC VVS ingeniør der skal styrke vores rådgivning indenfor det installationstekniske område. Hvorfor skal vores kunde ansætte dig? Du er bygningsingeniør med...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Bliv projektleder og få et stærkt bagland Peter Jahn & Partnere

EXACTsearch

København
Projektleder til renovering og nybyg Peter Jahn Partnere A S har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af bygninger i og omkring København. Som rådgivende ingeniører har vi stor erfaring med bæredygtige renoveringsprojekter, samt ved...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Konstruktionsingeniør til beregning af stålkonstruktioner

EXACTsearch

København
Vil du konstruere nogle af Københavns største og mest prestigefyldte byggerier, lave projektledelse samt samarbejde med landets dygtigste entreprenører og ingeniører? Så skal du søge stillingen som Teknisk projektleder hos Scandinavian WeldTech i Kø...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

KONSTRUKTIONSINGENIØR

HØI & THOMASSEN A/S

København
Høi Thomassen søger på vegne af vores kunde, der er rådgivende ingeniører i trekantsområdet, en erfaren konstruktionsingeniør der skal styrke rådgivningen indenfor områderne træ, beton og stål. Hvorfor skal vores kunde ansætte dig? Du er bygningsing...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018