Bygningsingeniør Statisk beregning Kundekontakt

Scandinavian WeldTech producer og lever unikke stål- og kompositløsninger til byggebranchen i Norden. Vores projektportefølje tæller bl.a. København Tivoli, Europaskolen og Mærsk på Amerikas plads.

Grundet vækstambitioner og en unik markedsposition, søger vi en ny kollega til vores salgsafdeling. Du får en arbejdsplads i et internationalt miljø, hvor omgangstonen er uformel og behagelig. Vi består af et stærkt team af konstruktører, projektledere samt tekniske designere, og vi har stålfabrikker både i Sverige og Tyskland.

Vi sørger for at du får den bedste start på dit nye job!

 

Jobbet som Kundekonsulent

Den første periode vil gå med at lære dig at kende og omvendt. Du får beregningsopgaver som matcher dit udgangspunkt, og vi vil sikre at du lærer vores produkter, organisation og hjælpeværktøjer at kende bedst muligt.

 

I takt med din progressive udvikling, vil du gradvist blive betroet mere ansvar. Du får det fulde ansvar fra kundens første henvendelse og frem til tilbuddet er blevet til en ordre. Herefter overdrager du projektet til dine kollager i projektafdelingen, som eksekverer ordren.

 

Opgaver og ansvar

  • Lave statiske beregninger af vores kompositbjælker og søjler i vores værktøjer (EXCEL og RSTAB)
  • Mængdeberegning og tilhørende beskrivelser og dokumentation
  • Tage imod kundehenvendelser og kommunikere med øvrige samarbejdspartnere
  • Nedbryde forespørgsler til tilbud med tilhørende dokumentation
  • Sikre at projektet kan dokumenteres, er produceret og leveres inden for ønsket tidsramme
  • Økonomisk ansvarlig for egne projekter.

 

Vores forventninger til dig

Stillingen er ideel for dig som har erfaring med konstruktionsopgaver og ønsker en mere front-office stilling, med mere kundekontakt.

 

Din baggrund:

  • Du er uddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktion
  • Du har 1 -3 års erfaring som konstruktionsingeniør
  • Erfaring med stålkontruktioner vil være en fordel

 

Som person er du åben og dialogsøgende. Du er både detaljeorienteret og sikrer at beregninger og dokumentation er korrekt udformet, men du evner også at perspektivere hele projektet og forudse problemstillinger – analytisk.

 

Scandinavian WeldTech

Scandinavian WeldTech har designet, produceret og leveret kvalitets stålkonstruktioner til byggebranchen siden 1950'erne. I dag leverer vi bærende komposit- og stålkontruktioner til hele norden, samt Tyskland. Nu udvider vi vores medarbejderstab på vores kontor i Ørestad.

 

Rekrutteringsprocessen

Vi har travlt og behandler ansøgninger løbende.

 

EXACTsearch er ansvarlig for rekrutteringsprocessen og har du nogle indledende spørgsmål, så ring til Gazmend Salihi på 2629 3524. Send din ansøgning på gs@exactsearch.dk.

 

Hos EXACTsearch hjælper vi vores kandidater ved at tilbyde dem coaching og sparring på et højt niveau, samt fleksible og tilpassende interviewtider ml. 8-20. Vi headhunter ingeniører og specialister til den rådgivende ingeniørbranche og maskinindustrien. Vi har valgt at specialisere os i det tekniske felt, fordi vi selv er teknikere. Med mere end 10 års erfaring indenfor teknik og rekruttering, er vi eksperter i at identificere specialister. Læs mere om EXACTsearch på www.exactsearch.dk eller kontakt os på +45 2629 3524.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ingeniør med fokus på energi og indeklima

MOE AS

Brænder du for at skabe bæredygtige løsninger og komfortable bygninger? Vi søger lige nu en ingeniør med minimum 4 års erfaring til at indgå i gruppen af specialister MOE ønsker at være forrest i feltet inden for innovativt og bæredygtigt byggeri. V...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

VVS/HVAC-ingeniør

HØI & THOMASSEN A/S

København
På vegne af vores kunde, der er rådgivende ingeniør i trekantsområdet, søger vi en erfaren HVAC VVS ingeniør der skal styrke vores rådgivning indenfor det installationstekniske område. Hvorfor skal vores kunde ansætte dig? Du er bygningsingeniør med...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Bliv projektleder og få et stærkt bagland Peter Jahn & Partnere

EXACTsearch

København
Projektleder til renovering og nybyg Peter Jahn Partnere A S har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af bygninger i og omkring København. Som rådgivende ingeniører har vi stor erfaring med bæredygtige renoveringsprojekter, samt ved...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Konstruktionsingeniør til beregning af stålkonstruktioner

EXACTsearch

København
Vil du konstruere nogle af Københavns største og mest prestigefyldte byggerier, lave projektledelse samt samarbejde med landets dygtigste entreprenører og ingeniører? Så skal du søge stillingen som Teknisk projektleder hos Scandinavian WeldTech i Kø...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

KONSTRUKTIONSINGENIØR

HØI & THOMASSEN A/S

København
Høi Thomassen søger på vegne af vores kunde, der er rådgivende ingeniører i trekantsområdet, en erfaren konstruktionsingeniør der skal styrke rådgivningen indenfor områderne træ, beton og stål. Hvorfor skal vores kunde ansætte dig? Du er bygningsing...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018