Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningsingeniør Statisk beregning Kundekontakt

Scandinavian WeldTech producer og lever unikke stål- og kompositløsninger til byggebranchen i Norden. Vores projektportefølje tæller bl.a. København Tivoli, Europaskolen og Mærsk på Amerikas plads.

Grundet vækstambitioner og en unik markedsposition, søger vi en ny kollega til vores salgsafdeling. Du får en arbejdsplads i et internationalt miljø, hvor omgangstonen er uformel og behagelig. Vi består af et stærkt team af konstruktører, projektledere samt tekniske designere, og vi har stålfabrikker både i Sverige og Tyskland.

Vi sørger for at du får den bedste start på dit nye job!

 

Jobbet som Kundekonsulent

Den første periode vil gå med at lære dig at kende og omvendt. Du får beregningsopgaver som matcher dit udgangspunkt, og vi vil sikre at du lærer vores produkter, organisation og hjælpeværktøjer at kende bedst muligt.

 

I takt med din progressive udvikling, vil du gradvist blive betroet mere ansvar. Du får det fulde ansvar fra kundens første henvendelse og frem til tilbuddet er blevet til en ordre. Herefter overdrager du projektet til dine kollager i projektafdelingen, som eksekverer ordren.

 

Opgaver og ansvar

  • Lave statiske beregninger af vores kompositbjælker og søjler i vores værktøjer (EXCEL og RSTAB)
  • Mængdeberegning og tilhørende beskrivelser og dokumentation
  • Tage imod kundehenvendelser og kommunikere med øvrige samarbejdspartnere
  • Nedbryde forespørgsler til tilbud med tilhørende dokumentation
  • Sikre at projektet kan dokumenteres, er produceret og leveres inden for ønsket tidsramme
  • Økonomisk ansvarlig for egne projekter.

 

Vores forventninger til dig

Stillingen er ideel for dig som har erfaring med konstruktionsopgaver og ønsker en mere front-office stilling, med mere kundekontakt.

 

Din baggrund:

  • Du er uddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktion
  • Du har 1 -3 års erfaring som konstruktionsingeniør
  • Erfaring med stålkontruktioner vil være en fordel

 

Som person er du åben og dialogsøgende. Du er både detaljeorienteret og sikrer at beregninger og dokumentation er korrekt udformet, men du evner også at perspektivere hele projektet og forudse problemstillinger – analytisk.

 

Scandinavian WeldTech

Scandinavian WeldTech har designet, produceret og leveret kvalitets stålkonstruktioner til byggebranchen siden 1950'erne. I dag leverer vi bærende komposit- og stålkontruktioner til hele norden, samt Tyskland. Nu udvider vi vores medarbejderstab på vores kontor i Ørestad.

 

Rekrutteringsprocessen

Vi har travlt og behandler ansøgninger løbende.

 

EXACTsearch er ansvarlig for rekrutteringsprocessen og har du nogle indledende spørgsmål, så ring til Gazmend Salihi på 2629 3524. Send din ansøgning på gs@exactsearch.dk.

 

Hos EXACTsearch hjælper vi vores kandidater ved at tilbyde dem coaching og sparring på et højt niveau, samt fleksible og tilpassende interviewtider ml. 8-20. Vi headhunter ingeniører og specialister til den rådgivende ingeniørbranche og maskinindustrien. Vi har valgt at specialisere os i det tekniske felt, fordi vi selv er teknikere. Med mere end 10 års erfaring indenfor teknik og rekruttering, er vi eksperter i at identificere specialister. Læs mere om EXACTsearch på www.exactsearch.dk eller kontakt os på +45 2629 3524.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektleder til rådgivning og styring af renoveringsopgaver

EXACTsearch

Peter Jahn Partnere A S har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af bygninger i og omkring København. Som rådgivende ingeniører har vi stor erfaring med bæredygtige renoveringsprojekter, samt vedligeholdelse og fornyelse af ejendomm...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Projekteringsledere til broprojekter på jernbanen

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
Vil du være med til at gøre jernbanen klar til elektrificering? De kommende år forbereder Banedanmark banestrækningen mellem Fredericia og Lindholm til elektrificering. Opgaven er kompleks og omfatter standardiserede såvel som skræddersyede løsninge...
Indrykket:29. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018

Erfaren projektleder til bro- og vejopgaver omkring jernbanen

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
Vil du være med til at gøre jernbanen klar til elektrificering? I de kommende år forbereder Banedanmark jernbanen mellem Fredericia og Lindholm til elektrificering. Opgaven er kompleks og omfatter standardiserede såvel som skræddersyede løsninger, s...
Indrykket:29. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018

TILBUDSCHEF - UDLANDSAFDELINGEN

TARGET Headhunting ApS

- med reference til Sektionsdirektøren VIRKSOMHEDEN Aarsleff er specialister inden for byggegruber, havnebygning, anlægsprojekter og byggeri. For Per Aarsleff A S Anlæg og Byggeri Udland udlandsafdeling, leder vi efter en erfaren og teknisk kompeten...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:27. november 2018

Sæt retningen for CTS området hos Tyréns

mind

Motiveres du af CTS og projektering, og kan du mærke begejstringen ved tanken om at skulle sætte retningen for CTS området hos Tyr ns, hvor du tilmed vil være involveret i forretningsudvikling og opbygning af dit eget team? Så tag dig god tid til at...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:20. november 2018