Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningskonstruktør

 
Stillingen 
Som bygningskonstruktør bliver du en del af holdet bag Olav de Lindes ejendomme. Du refererer direkte til afdelingsdirektøren i Odense, hvor du i det daglige har sparring fra 7 kollegaer. Som bygningskonstruktør vil du få en varieret arbejdsdag, da opgaverne bliver løftet via holdindsats og vi har fokus på processen fremfor målet. Denne tilgang giver os og dig frihed til at se på mulighederne og til at tænke kreativt.  
 
Opgaver, der hører til stillingen:  
  • Planlægge, projektere og koordinere byggerier 
  • Konstruere og tegne bygninger 
  • Formidle og dokumentere byggesager 
  • Udforme tidsplaner og budgetter 
  • Tilsyn, drift og vedligehold af bygninger 
  • Overslagsberegne konstruktioner 
 
Hvem er du?  
Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund og derefter har læst videre til bygningskonstruktør, byggetekniker el. lign. Vi ser gerne, at du har nogle års erhvervserfaring, men det er ikke afgørende. Du har erfaring med samarbejdet med interessenter igennem byggeriets faser, og du har erfaring med AB92, tilbudsloven. Du har engagement og drive, hvilket man mærker gennem dine kreative løsninger og praktiske tilgang, der gør at du finder frem til mulighederne i den enkelte opgave og får bevaret bygningens karakteristika. Du tegner i AutoCad og har kendskab til forskellige ERP-systemer samt begår dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.  
 
Vi tilbyder 
Et spændende miljø i en ejerledet virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor struktur, ordenlighed og ambitioner driver os frem. Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater.   
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309. 
 
Om Olav de Linde 
Byggeselskab Olav de Linde er en virksomhed drevet i privat regi, startet af Olav for mere end 40 år siden i 1974. 
Byggeselskabet er med mere end 450.000 m²  idag et af landets førende private ejendoms firmaer. Karakteristisk for os er, at vi altid sætter os grundigt ind i historien både bag de ejendomme vi køber og de lokaliteter hvor vi moderniserer og bygger nyt. Vi er meget omhyggelige og kvalitetsbevidste, både i forhold til den enkelte ejendoms bygningsdetaljer, den konkrete kontekstuelle sammenhæng, det arkitektoniske formsprog og ikke mindst ejendommens tidligere anvendelse. 
Skabertrang er fundament for vores kerneforretning: At omdanne industrikomplekser og erhvervsejendomme til attraktive lejemål for liberale erhverv og offentlige institutioner. Læs mere på: www.olavdelinde.dk 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her